Sport89 znaci to ce biti Sport klub ? Odlicno
Bogami Sale sve mi se cini da zbog vaseg bahatog ponasanja cete polako ali SIGURNO gubiti korisnike!!!!!! Samo pogledaj koliko forumasa je PROTIV gasenja kanala!!!! Ako budete ugasili SKY NEWS i TV5 MONDE mislim da balvani NECE biti potrebni, vec ce GUBICI korisnika biti veoma zabrinjavajuca za vas!!! Ali radite kako hocete...korisnici ce presuditi!!!!!!!!
Last edited by wwinerr; 28-06-08 at 22:12.
Evo krenuo Cafe del Montenegro BETA. Za sad samo lete natpisiBas me interesuje sta ce biti taj cdm kanal.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Uskoro ce biti svima dostupan![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da ce gubiti korisnike je sigurno,cinjenica je da su ljudi nezadovoljni,ne samo na forumu,daLeko od toga,ima ih prilicno koji do foruma uopste nisu dosli...
Sta cemo,ne plivaju svi u neznanju stranih jezika:"Ukidaju tamo nesto,ionako pojma nemam sta chomrgaju po citav dan,pa me bas boli briga."
Te price o maloj popularnosti nek ostave za malu djecu,ko da vise gledan jedan vh1,chasse&pęche,jetix play...
Neka daju konkretan razlog za ukidanje umjesto sto zbijaju sale da bi se sto bolje narugali korisnicima koji su im ukazali povjerenje!ako to nekom izgleda kao dobra politika za zadrzavanje korisnika ili sticanje novih,razmislice dvaput poslije raskidanja ugovora.
ha....ima se,mozhe se![]()
uskoro cemo svi imati lasersku 3d televiziju, sve je to "uskoro"![]()
(nečitko)
ma bice to nesto uskoro, ali se najavljuje kao ne znam sta, 1 kanal, misteriozni kanal, koji ce da usreci SVE, ma pfff...
(nečitko)
Mrzno mi je da čitam postove unazad, ali vjerovatno je već neko pominjao :
T-COM LAŽAVI PONOVO U AKCIJI.
Ovog puta u epizodi : INSTALACIJA NAJDUŽE ZA 10 DANA :burp:
Moji se roditelji jadni (nažalost nemaju signal za BBM) prijavili i čak potpisali PREDUGOVOR sa ovim putujućim prevarantima što rade za pih-com:ass:, prije više od 20 dana :monkey:!!!
Naravno da od tada niko nije ni zvao, niti im se žuri da barem jednom od kad postoji ova lažava firma ispoštuju obećanja koje plasiraju preko TV-a u reklamama:mad:.
T-COMT-COM
T-COM
T-COM
T-COM
![]()
mićko, unishtio si ih ovim postom![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
ako bog da da krene CDM TV od sjutra NOVA i RTL...Nije lose,nije lose...
Nije lose dobismo dva dobra kanala samo moglo je bez zamjene . Ovo je meni na 67 mjestu neki test signal2 tu ce izgleda biti novi kanal ?
Ajde ljudi ne blatite jedan drugog ni t-com. Treba se na fin i kulturan nacin boriti i izrazavati svoje misljenje.
Potreba podrska: hocemo dodavanje novih kanala bez uklanjanja kvalitetnih kanala.
![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Tako je !-povikase seljaci u glas![]()
A što se čini
Odmarate li vi ljudi kad? Kupate li se? Ili se pravite hrabri po formu pa napadoste jednoga čovjeka, koji je odje ne da se sa vama raspravlja nego da nama koji imamo Extra pomogne.
Brate nadjite neku drugu temu pa se ispuvajte.
Najzanimljivije je to najveći pljuvači nemaju Extra Tv a najčešći su gosti teme.
Ajte adio
i ti si cest gost npr. na temi o wimaxu![]()
(nečitko)
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks