POBJEDOM NAD NJEMAČKOM, CRNA GORA USPJEŠNO ZAVRŠILA NASTUP NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U MAĐARSKOJ
Crna Gora – Njemačka 9:7
(2:2, 3:2, 2:2, 2:1)
SOMBATHELJ - Gradski bazen
Gledalaca: 1.000
Sudije: Vuletić (Hrvatska) i Juhas (Mađarska)
Igrač više: Crna Gora 8-4, Njemačka 6-2
Peterci: Crna Gora 1 (1), Njemačka 1 (1)
CRNA GORA:
Radić, Brguljan, Vukčević , Danilović, Tičić, M. Janović 2, Ivović 3, Zloković , Gojković 2, Jokić , Šćepanović Pasković 1, Uskoković , Trajković 1, Radović
NJEMAČKA: Naroska 1, Bukovski, Savić, Biros 1, Polis 1, Nosek, Šelidis 1, Elermorits 1, Šlotemberg 2, Makeben 1, Velmer, Štan, Jurian
Crna Gore je pobjedom nad Njemačkom od 9:7 završila učešće na međunarodnom turniru u Mađarskoj. Naš tim je i u ovom meču, kao i u ranijim sa Mađarskom i Grčkom, pokazao zavidan nivo forme, stabilnost u igri, tako da na par dana pred početak EP u Malagi, takav odnos igrača ohrabruje.
IZJAVA
Petar Porobić, selektor Crne Gore: Priželjkivali smo ovaj nivo igre. Za nas je važno da je forma u uzlaznoj putanji, a konkretno u ovom meču sa Njemcima cijelo vrijeme smo kontrolisali rezultat. Imali smo i tri gola prednosti, a pritom smo neke igrače odmarali. Primjera radi Boris Zloković je igrao samo dva, tri napada, Nikola Janović nije bio u sastavu, a pritom smo i dosta kombinovali. Ono što je, ipak, veoma važno, nakon ovog turnira, je to da smo najbolju partiju i to od početka priprema za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre pružili juče protiv Mađara. Vodili smo sve do sredine posljednje četvrtine, imali smo i do dva gola prednosti, ali nakon toga je teško bilo da se odbranimo jer su domaći imali čak četiri puta igrača više i peterac i to od sredine posljednje četvrtine.
P r i m o r a c
Đermanov: Dača bolje, još se nije izvukao
Nedelja, 29. jun 2008. 19:09
Zdravstveno stanje povređenog vaterpoliste Danila Ikodinovića je "za nijansu bolje" nego ranije, izjavio je u nedelju uveče načelnik novosadskog Urgentnog centra Zoran Đermanov.
On je novinarima rekao da je u nedelju izvršena još jedna hirurška intervencija na desnoj ruci Ikodinovića, kao i da su kontrolni nalazi rađeni u laboratoriji sasvim prihvatljivi, što lekarima daje nadu da mogu biti optimisti.
Đermanov je dodao da se još uvek ne može reći da se Ikodinović izvukao iz kritičnog stanja.
Prema njegovim rečima, reprezentativac Srbije i dalje se nalazi u nesvesnom stanju, što je neophodna mera kako bi sačuvao snagu.
"On može da pomera i ruke i noge, osim povređene ruke koja mu je fiksirana, ali će definitivna neurološka procena moći da se da tek kada se on probudi. Narednih dana će biti još intervencija, o kojima će odlučivati konzilijum lekara koji prati stanje Ikodinovićevih povreda", kazao je Đermanov.
Načelnik Urgentnog centra u Novom Sadu istakao je da lekari čine sve kako bi Ikodinoviću sačuvali povređenu ruku, ali je naveo da su "na prvom mestu život i opšte zdravstveno stanje".
Danilo Ikodinović teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u petak uveče, kada je vozeći motocikl marke "jamaha", usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru.
P r i m o r a c
Ne znam,strah me za Ikodinovica,zivci i koliko svatih arterije desne ruke,bojim se da vishe nece moc igrat...
Slazem se.
Ja mislim da je on zavrsio sa igrom,nadam se da ce ostat ziv i u komat.
Zali boze.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Mladi iz Liberalne Partije organizuju pracenje utakmica EP-a na Shkaljarskoj pjaci u Kotor, stari grad. Svi navijachi CG su dobrodoshli.
Evo i obje strane flayera:
http://img247.imageshack.us/my.php?image=imguc7.jpg
Bestije ce sigurno biti tamo.
P r i m o r a c
Kemal Alomerović (Bosanac na probi u Buducnosti)
He was playing for Milano Kumanovo. He is an offensive midfielder but can play as a striker as well, I beleive. He had two other very good strkers in the team he was playing so he was playing behind them. In 22 matches he has scored 6 goals, but I dont have the stats for whole 33 rounds.
He was regular for Milano who were strong team in macedonian league in last season and finished second with no pressure from the third-placed team.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Sa Tim Sto Imam Informaciju Iz P[rve Ruke...da Su Igraci Buducnosti Najopusteniji Na Zlatiboru,piju Pivo,skitaju Itd...dok Su Zecani Npr Bukvalno U Karantinu...............bojim Se Toga.....
:)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
al je Babic zadovoljan koliko mogu da popiju ...![]()
F.C.F.
buducnost-sutjeska ?:? ???????
Slazem se.
Valjda 0-0 ... al su igrali nesto 2x po 25min kako cuh .... ako znam![]()
F.C.F.
pa fino...vidim ja da se oni zjbvaju tamo,pjane se svaku noc i 'vataju srbijanke![]()
![]()
Slazem se.
Pocelo evropsko prvenstvo, dobismo domacina
Evo svih rezultata:
Grupa A:
Slovačka - Grčka 3:12
Makedonija - Rumunija 10:6
Srbija - Nemačka 17:5
Grupa B:
Rusija - Italija 6:12
Mađarska - Hrvatska 10:9
Španija - Crna Gora 7:8
Makedonci dobili Rumune, Milic 6 golova!
Znaci dobismo Wardar 2:0? P.Vukcevic, Nedeljkovic? Pa fino...
Last edited by kamei; 05-07-08 at 16:34.
Jel ima Buducnost oficijalni sajt mozda zna li neko?
Pravu podršku fudbaleri Budućnosti imaće, ipak, naredne srijede pod Goricom. Postoji mogućnost da će Varvarima u navijanju pomoći prva ekipa navijača grčkog Iraklisa, fudbalskog kluba iz Soluna.To bi ujedno mogla da bude i najava prijateljstva dviju navijačkih grupa, koja nije neuobičajena na Balkanu. Navijači Crvene zvezde veliki su prijatelji sa navijačima grčkog Olimpijakosa, navijači Partizana sa navijačima PAOK-a...Fudbaleri Iraklisa, kao i Budućnosti, nose plavo-bijele dresove.
![]()
vidim ja....mada dosli su vode planinske da se napiju![]()
:)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks