Page 95 of 831 FirstFirst ... 4585919293949596979899105145195595 ... LastLast
Results 2,351 to 2,375 of 20770

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    E? U cemu je problem? Ja bar stojim iza svojih rijeci
    ja nesto ne znam iza kojih rijeci stojis, jer ono "smece" od modema koje si pomenuo se i dalje distribuira korisnicima, flat koji nije flat kosta 45€, a ti si tvrdio da je i 40€ mnogo i da treba da bude 20€, a vrh svega je da dok se to ne ispuni, ti neces uzimat ADSL. Znaci stojis iza svega ovoga? Cemu onda ono "Juriiiis, ADSL-e?"
    A o stabilnosti adsl-a dovoljno govori topic na XY strana, koji se non stop dopunjuje komentarima isfrustriranih korisnika, toliko o tome da je stabilan. Nekima jeste, nekima nije, ali dok svima ne bude stabilan, nece moci jedan pojedinac da generalizuje sa "meni radi super, znaci svima mora da radi super". Isto tako za Extra, pratim ovaj topic i sasvim dovoljno sam se kritika nacitao, od seckanja, pucanja, blokiranja, zaglupljivanja, ukidanja, da mi je jasno da je ovo jos neka alpha test faza
    Last edited by verbalni_fajter; 27-06-08 at 23:54.
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,886
    Thanked in
    2,828 Posts

Vala bi T-com mogao svoj forum napravit, posto mu ova administracija ne valja
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BTW za ADSL mogu da kazem da je sada veoma stabilan servis, ali kvalitet ima svoju cijenu, ali broj korisnika dovoljno govori o kvalitetu servisa. Samo neko zlonamjeran moze da kaze da sada ADSL ne valja. Sada mozemo da biramo providera, ali nesto ne vidim mnogo antena po gradu...
    Da je veoma stabilan-to je VEOMA diskutabilno.

Da kvalitet ima svoju cijenu, to se slazem, al ova cijena je bezobrazna. Da placam 5Gb 34Eur...

Broj korisnika-mnogi mogu samo da biraju ADSL ili Dial-up. Izbor je jasan. Eto uletio ProMonte i Mtel s ovim 3G paketima pa vam malo pomutise racune. Broj korisnika u vasem slucaju NE odrazava kvalitet.

Da mozemo da biramo provajdera, kako ko... Ja ne mogu.

"Samo neko zlonamjeran moze da kaze da sada ADSL ne valja." - Milioni zadovoljnih korisnika. Korisnicki problemi sa ADSL-om na 136 strana...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cini mi se da je gospodin Sas najavio neke otkaze u t-comu..a tu moderatori ne pomazu.
    Mada vama kao firmi u globalu vise nista ne moze pomoci...pa ni gospodin Salso Mange.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

hajde navedi taj moj cuveni spam!!!!!!!!!!!!!!

kulturno i sasvim normalno sam te pitao u vezi toga da li si onaj sale sto dobi adsl , ti nisi odgovorio ja postavio ponovo i ti me nazva spamerom i slicno
    ako vratimo film unazad videcete da zavisi sve od vas

dama pod nickom velikamo vrlo rijetko je bila napadana a bila je u svojstvu moderatora ispred moneta
    isto tako da se i ti ponasas kulturno i da se bar potrudis da odgovoris konsktruktivno na neka pitanja nebi bilo ovoliko napada na tebe , samo se pitam da li zastupas firmu ili pises u svoje ime .
    ako je u ime firme onda je katastrofa

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Jack_The_Ripper View Post
    Da je veoma stabilan-to je VEOMA diskutabilno.

Da kvalitet ima svoju cijenu, to se slazem, al ova cijena je bezobrazna. Da placam 5Gb 34Eur...

Broj korisnika-mnogi mogu samo da biraju ADSL ili Dial-up. Izbor je jasan. Eto uletio ProMonte i Mtel s ovim 3G paketima pa vam malo pomutise racune. Broj korisnika u vasem slucaju NE odrazava kvalitet.

Da mozemo da biramo provajdera, kako ko... Ja ne mogu.

"Samo neko zlonamjeran moze da kaze da sada ADSL ne valja." - Milioni zadovoljnih korisnika. Korisnicki problemi sa ADSL-om na 136 strana...
    em smo vezani visegodisnjim ugovorima, koji se nekad i bez naseg odobrenja produzavaju ("cim niste raskinuli, zadovoljni ste, pa mi produzimo" ), em Mtel nije pokrio ni cijelu PG, na red se ceka (pre)dugo, a evo sad nemaju ni opreme. Toliko o "izboru", eh...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Thumbs down

E? U cemu je problem? Ja bar stojim iza svojih rijeci, a vi ne mozete da stojite iza spama koji proizvodite u neogranicenim kolicinama po ovom forumu. Totalno je fascinantno da par spamera "drze" rekord i da ih niko ne sankcionise. Dobro ste primijetili da nema vise helpdeska, ali ako i dalje bude smeca po ovoj temi, najvjerovatnije da cu i ja napustiti ovu pricu. Ovom prilikom porucujem administraciji CDM-a da malo razmisle o (re)organizovanju ovog foruma, a i ekipe moderatora.

BTW za ADSL mogu da kazem da je sada veoma stabilan servis, ali kvalitet ima svoju cijenu, ali broj korisnika dovoljno govori o kvalitetu servisa. Samo neko zlonamjeran moze da kaze da sada ADSL ne valja. Sada mozemo da biramo providera, ali nesto ne vidim mnogo antena po gradu...
    Jadniji pokušaj odbrane odavno nisam pročitao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    hajde navedi taj moj cuveni spam!!!!!!!!!!!!!!

kulturno i sasvim normalno sam te pitao u vezi toga da li si onaj sale sto dobi adsl , ti nisi odgovorio ja postavio ponovo i ti me nazva spamerom i slicno
    ako vratimo film unazad videcete da zavisi sve od vas

dama pod nickom velikamo vrlo rijetko je bila napadana a bila je u svojstvu moderatora ispred moneta
    isto tako da se i ti ponasas kulturno i da se bar potrudis da odgovoris konsktruktivno na neka pitanja nebi bilo ovoliko napada na tebe , samo se pitam da li zastupas firmu ili pises u svoje ime .
    ako je u ime firme onda je katastrofa
    Niko na forumu ne moze da nastupa u ime firme, a ako neko od forumasa radi u telekomu njegova je dobra volja da pokusa da rijesi problem. Sto ste skocili na covjeka, ako imate problema zovite podrsku, mada su koliko mogu da primjetim vecinom BBM i M:tel korisnici.Telekom se ponasa samo onako kako mu moze biti, ovo sto vi zovete konkurenciom je daleko od toga, istina M:tel mobilna mreza iskace i napravila je znacajne iskorake u tom pravcu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

4. Ukoliko tokom trajanja Ugovora dodje do promjena u uslovima distribucije programa i programskoj šemi T-Com je dužan da 30 dana unaprijed obavijesti Pretplatnika na način definisan u članu 15. stav 3.
    5. Pretplatnik je saglasan da T-Com ima pravo na jednostranu promjenu TV kanala iz Ugovora o zasnivanju pretplatničkog odnosa o čemu će biti obaviješten u skladu sa prethodnim stavom .

Bili pazit sto potpisujemo, ovako je sve samo njihova dobra volja, ali mislim da bi trebali razmisliti ova dva dana do 1.7.2008. da li ce mijenjati ili dodavati kanale, kao sto cu ja ,a vjerujem i vecina vas dobro razmisliti sto poslije isteka roka obaveznog trajanja ugovora ako ovakva postupanja budu praksa:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oni su nas o promjeni kanala obavijestili tek prije par dana, a ne prije 30, takoda eto krse tu tacku ugovora.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tacno i tu mozemo nesto da pokusamo, no ako im padne napamet samo ce pomjeriti start nove i rtl-a za kraj jula.Ja ipak mislim da ce biti dodavanja ,a ne supstitucije kanala

oops2 Guest

Sta vam je ljudi vidite da ga boli briga sad.... dobio za dzabe flat i sad moze da prica sve i svasta...
    Najpametnije Sale da se povuces... u najmanju ruku ja da koristim Extra ne bi sada trazio nikakav help od tebe zbog ovakvih promjena misljenja koje ne opravdavaju zaposlenje u T-Com !!!
    Sto se spama tice....sama reklama ne bi trebala biti dozvoljena tako da i kritike trebas da citas !!!
    Iako te ne zanimaju...sada... a prije jesu...!!!

Thanks Thanks Given 
    668
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Ne razumijem zasto se navalili na covjeka?
    Je li vam nesto skrivio? Je li lose ako gleda da pomogne? Je li lose ako daje korisne informacije ?
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

oops2 Guest

Emile sa punim postovanjem prema tebi ja sada sumnjam u sve te informacije !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve j to gospodo draga bila samo reklama....uzivajte besplatno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je l ima jos neko da nije ni dobio ugovor?
    "poslacemo vam ubrzo"..od marta?:mad:

Thanks Thanks Given 
    668
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Ja sam ugovor dobio mjesec dana poslije ugradnje!
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oops2 View Post
    Sta vam je ljudi vidite da ga boli briga sad.... dobio za dzabe flat i sad moze da prica sve i svasta...
    Najpametnije Sale da se povuces... u najmanju ruku ja da koristim Extra ne bi sada trazio nikakav help od tebe zbog ovakvih promjena misljenja koje ne opravdavaju zaposlenje u T-Com !!!
    Sto se spama tice....sama reklama ne bi trebala biti dozvoljena tako da i kritike trebas da citas !!!
    Iako te ne zanimaju...sada... a prije jesu...!!!
    Kako napisa PR telekoma i po njegovom misljenju je katastrofa organizacija,mnoge bi otpustio. Kada to pise PR onda, sta treba da napisemo? Ljudi,zasto kasne zamjene resivera (pocrkalo ih je dosta usled grmljavine)? Danima, imam primjer mog prijatelja - nedelja dana (konstantno je pozivao podrsku koja se izvinjavala i prosledjivala problem tamo nekima).

Thanks Thanks Given 
    1,696
    Thanks Thanks Received 
    591
    Thanked in
    443 Posts

oops: "u najmanju ruku ja da koristim Extra ne bi sada trazio nikakav help" - ova tvoja izjava dovoljno govori o tvom kredibilitetu da ovdje ista kritikujes.

oops2 Guest

oops: "u najmanju ruku ja da koristim Extra ne bi sada trazio nikakav help" - ova tvoja izjava dovoljno govori o tvom kredibilitetu da ovdje ista kritikujes.

Zar nije dovoljno neuspjesni probni mjesec ????
    Da bude jasnije malo.... 30 dana besplatno neuspjesno blago receno !!!

uh...da dodam...jos ovo...
    ili moram da se godinu dana pretplatim da bi dobio kredibilitet ???
    Last edited by oops2; 28-06-08 at 15:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sale,ja bih ti savjetovao da iskuliras,nemoj bez veze da se nerviras i da padas na provokacije !drago mi je sto ce od 1 jula na extra tv biti nov@ i rtl tv

jedino me zanima ovo sto je emill rekao a i ti si sam potvrdio chini mi se,a to je da sredinom jula dobijamo jos 1 kanal,smije li se znati o kojem je kanalu rijec..ili to ostavljate kao neko "iznenadjenje"

ZIVIO EXTRA TV,ZIVIO TOTAL TV !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

EPG
    VIDEOTEKA
    90 sati SNIMANJE,PREMOTAVANJE.....
    da vidis ako te zanima kojim slucajem stanje na racunu.....

itd......itd

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oops2 View Post
    Zar nije dovoljno neuspjesni probni mjesec ????
    Da bude jasnije malo.... 30 dana besplatno neuspjesno blago receno !!!

uh...da dodam...jos ovo...
    ili moram da se godinu dana pretplatim da bi dobio kredibilitet ???
    NIJE 30 DANA BESPLATNO.PLACA SE INSTALACIONA TAKSA - 12.5EUR.
    Da li se veliki znalci,sus-majstori (cast izuzecima!) u t-comu pitaju zasto je u promonte kompaniji iznajmljivanje, kupovina opreme besplatana - jedino se servis naplacuje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nana View Post
    sale,ja bih ti savjetovao da iskuliras,nemoj bez veze da se nerviras i da padas na provokacije !drago mi je sto ce od 1 jula na extra tv biti nov@ i rtl tv

jedino me zanima ovo sto je emill rekao a i ti si sam potvrdio chini mi se,a to je da sredinom jula dobijamo jos 1 kanal,smije li se znati o kojem je kanalu rijec..ili to ostavljate kao neko "iznenadjenje"

ZIVIO EXTRA TV,ZIVIO TOTAL TV !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

EPG
    VIDEOTEKA
    90 sati SNIMANJE,PREMOTAVANJE.....
    da vidis ako te zanima kojim slucajem stanje na racunu.....

itd......itd
    U drugoj zemlji T-Com bi pojeo Total TV,BBM.Ko je iole imao priliku da vidi,cuje kako funkcionose EXTRA TV zna da su ovo mala djeca.Medjutim,MI zivimo u CG.Da uslugu nudi t-com koji nije uspio u svojim zeljama, porukama da napravi zapadnu pricu - od sebe.O cemu se radi,EXTRA TV je ideja super - servis odlican,medjutim da li je:

- izbor kanala na EXTA TV,koji je ovo znalac smisljao?
    - pojedini segmenti ugovora koji ciljano idu na stetu korisnika (t-com to ne radi namjerno, nego sto je gore iz neznanja)?
    - gdje je korisnik? - kako ide prijava u njihovim prodajnim objektima (preporucujem da posjetite njihovo prodajno mjesto u staklenoj zgradi-da vidite sto su to amateri,kako ide sama instalacija-poseban dogadaj,koliko puta smo procitali da su monteri puni neznanja, neinformisani, neopremljeni,..., ustaljena praksa nijesmo ti mi za to, pozovi xxxxx,...?

Sale tebi svaka cast!Imam 100% info. da sve ovo sta radis na forumu radis samoinicijativno.Da vas je vise bolje bi svima bilo.

p.s dolazi FOX TV!!!
    Last edited by error; 28-06-08 at 16:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Taj novi kanal ce najvjerovatnije biti Fox Montenegro ili Pro tv jer su im iz ARD dali krajnji rok za pocetak rada 10 jul i ovako su probili sve rokove , osam mjeseci od kako su dobili licencu a po zakonu su trebali startovat sa programom poslije 4 mjeseca .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pustite Saleta vise na mir !
    Ovo ce na Extra moci CDM da se prati , zna li se kad ce startovat i oce li se naplacivat ?

Page 95 of 831 FirstFirst ... 4585919293949596979899105145195595 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)