Vala bi T-com mogao svoj forum napravit, posto mu ova administracija ne valja![]()
ja nesto ne znam iza kojih rijeci stojis, jer ono "smece" od modema koje si pomenuo se i dalje distribuira korisnicima, flat koji nije flat kosta 45€, a ti si tvrdio da je i 40€ mnogo i da treba da bude 20€, a vrh svega je da dok se to ne ispuni, ti neces uzimat ADSL. Znaci stojis iza svega ovoga?Cemu onda ono "Juriiiis, ADSL-e?"
A o stabilnosti adsl-a dovoljno govori topic na XY strana, koji se non stop dopunjuje komentarima isfrustriranih korisnika, toliko o tome da je stabilan. Nekima jeste, nekima nije, ali dok svima ne bude stabilan, nece moci jedan pojedinac da generalizuje sa "meni radi super, znaci svima mora da radi super". Isto tako za Extra, pratim ovaj topic i sasvim dovoljno sam se kritika nacitao, od seckanja, pucanja, blokiranja, zaglupljivanja, ukidanja, da mi je jasno da je ovo jos neka alpha test faza
Last edited by verbalni_fajter; 27-06-08 at 23:54.
(nečitko)
Vala bi T-com mogao svoj forum napravit, posto mu ova administracija ne valja![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da je veoma stabilan-to je VEOMA diskutabilno.
Da kvalitet ima svoju cijenu, to se slazem, al ova cijena je bezobrazna. Da placam 5Gb 34Eur...
Broj korisnika-mnogi mogu samo da biraju ADSL ili Dial-up. Izbor je jasan. Eto uletio ProMonte i Mtel s ovim 3G paketima pa vam malo pomutise racune. Broj korisnika u vasem slucaju NE odrazava kvalitet.
Da mozemo da biramo provajdera, kako ko... Ja ne mogu.
"Samo neko zlonamjeran moze da kaze da sada ADSL ne valja." - Milioni zadovoljnih korisnika. Korisnicki problemi sa ADSL-om na 136 strana...
Cini mi se da je gospodin Sas najavio neke otkaze u t-comu..a tu moderatori ne pomazu.
Mada vama kao firmi u globalu vise nista ne moze pomoci...pa ni gospodin Salso Mange.
hajde navedi taj moj cuveni spam!!!!!!!!!!!!!!
kulturno i sasvim normalno sam te pitao u vezi toga da li si onaj sale sto dobi adsl , ti nisi odgovorio ja postavio ponovo i ti me nazva spamerom i slicno
ako vratimo film unazad videcete da zavisi sve od vas
dama pod nickom velikamo vrlo rijetko je bila napadana a bila je u svojstvu moderatora ispred moneta
isto tako da se i ti ponasas kulturno i da se bar potrudis da odgovoris konsktruktivno na neka pitanja nebi bilo ovoliko napada na tebe , samo se pitam da li zastupas firmu ili pises u svoje ime .
ako je u ime firme onda je katastrofa
(nečitko)
Niko na forumu ne moze da nastupa u ime firme, a ako neko od forumasa radi u telekomu njegova je dobra volja da pokusa da rijesi problem. Sto ste skocili na covjeka, ako imate problema zovite podrsku, mada su koliko mogu da primjetim vecinom BBM i M:tel korisnici.Telekom se ponasa samo onako kako mu moze biti, ovo sto vi zovete konkurenciom je daleko od toga, istina M:tel mobilna mreza iskace i napravila je znacajne iskorake u tom pravcu
4. Ukoliko tokom trajanja Ugovora dodje do promjena u uslovima distribucije programa i programskoj šemi T-Com je dužan da 30 dana unaprijed obavijesti Pretplatnika na način definisan u članu 15. stav 3.
5. Pretplatnik je saglasan da T-Com ima pravo na jednostranu promjenu TV kanala iz Ugovora o zasnivanju pretplatničkog odnosa o čemu će biti obaviješten u skladu sa prethodnim stavom .
Bili pazit sto potpisujemo, ovako je sve samo njihova dobra volja, ali mislim da bi trebali razmisliti ova dva dana do 1.7.2008. da li ce mijenjati ili dodavati kanale, kao sto cu ja ,a vjerujem i vecina vas dobro razmisliti sto poslije isteka roka obaveznog trajanja ugovora ako ovakva postupanja budu praksa:mad:
Oni su nas o promjeni kanala obavijestili tek prije par dana, a ne prije 30, takoda eto krse tu tacku ugovora.
Tacno i tu mozemo nesto da pokusamo, no ako im padne napamet samo ce pomjeriti start nove i rtl-a za kraj jula.Ja ipak mislim da ce biti dodavanja ,a ne supstitucije kanala
Sta vam je ljudi vidite da ga boli briga sad.... dobio za dzabe flat i sad moze da prica sve i svasta...
Najpametnije Sale da se povuces... u najmanju ruku ja da koristim Extra ne bi sada trazio nikakav help od tebe zbog ovakvih promjena misljenja koje ne opravdavaju zaposlenje u T-Com !!!
Sto se spama tice....sama reklama ne bi trebala biti dozvoljena tako da i kritike trebas da citas !!!
Iako te ne zanimaju...sada... a prije jesu...!!!
Ne razumijem zasto se navalili na covjeka?
Je li vam nesto skrivio? Je li lose ako gleda da pomogne? Je li lose ako daje korisne informacije ?
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Emile sa punim postovanjem prema tebi ja sada sumnjam u sve te informacije !!!
Sve j to gospodo draga bila samo reklama....uzivajte besplatno.
je l ima jos neko da nije ni dobio ugovor?
"poslacemo vam ubrzo"..od marta?:mad:
Ja sam ugovor dobio mjesec dana poslije ugradnje!
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Kako napisa PR telekoma i po njegovom misljenju je katastrofa organizacija,mnoge bi otpustio. Kada to pise PR onda, sta treba da napisemo? Ljudi,zasto kasne zamjene resivera (pocrkalo ih je dosta usled grmljavine)? Danima, imam primjer mog prijatelja - nedelja dana (konstantno je pozivao podrsku koja se izvinjavala i prosledjivala problem tamo nekima).
oops: "u najmanju ruku ja da koristim Extra ne bi sada trazio nikakav help" - ova tvoja izjava dovoljno govori o tvom kredibilitetu da ovdje ista kritikujes.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
sale,ja bih ti savjetovao da iskuliras,nemoj bez veze da se nerviras i da padas na provokacije !drago mi je sto ce od 1 jula na extra tv biti nov@ i rtl tv
jedino me zanima ovo sto je emill rekao a i ti si sam potvrdio chini mi se,a to je da sredinom jula dobijamo jos 1 kanal,smije li se znati o kojem je kanalu rijec..ili to ostavljate kao neko "iznenadjenje"
ZIVIO EXTRA TV,ZIVIO TOTAL TV !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
EPG
VIDEOTEKA
90 sati SNIMANJE,PREMOTAVANJE.....
da vidis ako te zanima kojim slucajem stanje na racunu.....
itd......itd
U drugoj zemlji T-Com bi pojeo Total TV,BBM.Ko je iole imao priliku da vidi,cuje kako funkcionose EXTRA TV zna da su ovo mala djeca.Medjutim,MI zivimo u CG.Da uslugu nudi t-com koji nije uspio u svojim zeljama, porukama da napravi zapadnu pricu - od sebe.O cemu se radi,EXTRA TV je ideja super - servis odlican,medjutim da li je:
- izbor kanala na EXTA TV,koji je ovo znalac smisljao?
- pojedini segmenti ugovora koji ciljano idu na stetu korisnika (t-com to ne radi namjerno, nego sto je gore iz neznanja)?
- gdje je korisnik? - kako ide prijava u njihovim prodajnim objektima (preporucujem da posjetite njihovo prodajno mjesto u staklenoj zgradi-da vidite sto su to amateri,kako ide sama instalacija-poseban dogadaj,koliko puta smo procitali da su monteri puni neznanja, neinformisani, neopremljeni,..., ustaljena praksa nijesmo ti mi za to, pozovi xxxxx,...?
Sale tebi svaka cast!Imam 100% info. da sve ovo sta radis na forumu radis samoinicijativno.Da vas je vise bolje bi svima bilo.
p.s dolazi FOX TV!!!
Last edited by error; 28-06-08 at 16:49.
Taj novi kanal ce najvjerovatnije biti Fox Montenegro ili Pro tv jer su im iz ARD dali krajnji rok za pocetak rada 10 jul i ovako su probili sve rokove , osam mjeseci od kako su dobili licencu a po zakonu su trebali startovat sa programom poslije 4 mjeseca .
Pustite Saleta vise na mir !
Ovo ce na Extra moci CDM da se prati , zna li se kad ce startovat i oce li se naplacivat ?
Bookmarks