opa ne vidjeh da je tipsa dobio rodika.svaka cast.
ali zao mi ovg malog gulbisa...fantasticno je odigrao ali i previse grijesio. ranjiv je rafa-itekako- na travi.
sharapova ispala hehe
opa ne vidjeh da je tipsa dobio rodika.svaka cast.
ali zao mi ovg malog gulbisa...fantasticno je odigrao ali i previse grijesio. ranjiv je rafa-itekako- na travi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
uH KAKAV MEC,TIPSE SVAKA CAST
ZAO MI TROICKOG,POVREDA GA SJE*A
INACE BI RAZBIO STEPANEKA
moram da priznam da sam uzivao potpuno,milije mi je bilo gledati kako igra tipsa,nego fudbal....covjek je tako dobro igrao kao prosli put kad je igrao protiv federer-a na australian open
tipsa sjutra ima slobodan dan taman da iskoristi to dobro jer je mec vecerasnji trajao puna 3 sata i 10 min chini mi se,a vec u subotu ce igrati sa Dmitrijem Tursunovom
srecno tipsa !![]()
Svaka mu cast!
A moga je i Nadal ispanut, samo da je pravio
manje gresaka i da je ima vise koncentracije,
ali kakav servis ima, svaka cast!
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
fed expresno. u nedjelju protiv hjuita.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ispade Ana i to lagano 2:0. Nikad je nisam gledao tako slabu, nemoćnu. Svo vrijeme na ivici da zaplače...
Nije ona za trave...![]()
#fakenews
Trenutno je tako, ali... koliko Enan ima godina?
Ivanviceva ispala?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Uh, Ana je bila jako losa, ali daleko od toga da je ona kineskinja slucajno pobijedila.
E ovo je mu*o, djokovic bi predao mech da ga nokat zaboli...![]()
#fakenews
Janko Tipsarevic:"Koji je tebi **** bre!!!"
milionski auditorijum se odushevio... :mad:
Slazem se.
ja bih to isto rekao,kad ova corava ne vidi nista !!!neka joj je reko
nego.....
napred TIPSA !!!
jelena prosla dalje!
Milo mi je, milo mi je. Tj bice mi milo ako nastavi ovako. Za outsidera, talenta i covjeka iz sijenke mogu navijat, a za Djokovica ne vala...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
G O
G O
F E D E R E R ! ! !
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
Tipsarević odličan! Nikad bolji čini mi se, ne samo danas nego u sva tri meča do sad na turniru...Ako bude igrao tako odraće i ovog švabu što na njega ide sad vala, čak mislim da može i do polufinala, gdje ga čeka Nadal po rasporedu...
Jelena isto prođe, samo mi je ona nešto s onim povredama, zavojima oko nogu i ruku, ljekarskim pomoćima i čudima u svakom meču kad je ne ide više presrala, ali mi je mila isto nekako...
Dobar turnir za sad namrtvo! Parovi osminefinala su extra, biće dobrog tenisa...Derbi Federer-Hewit definitivno...
Last edited by Ramos; 28-06-08 at 21:48.
Ćilić u osmini finala
Hrvatski tenis imat će dva predstavnika u osmini finala Wimbledona. Nakon Marija Ančića, plasman je izborio i Marin Čilić pobjedom protiv 14. nositelja Paul – Henrija Mathieua u posljednjim trenucima prije prekida zbog mraka...
Marin Čilić ostvario je svoj najbolji rezultat u All England Clubu u svom drugom nastupu savladavši Paul – Henrija Mathieua sa 6:7 (5), 6:3, 6:4, 7:6 ! Bio je to njihov peti međusobni dvoboj ove sezone, a treći na posljednja tri turnira. Svi prethodni mečevi bili su tvrdi i neizvjesni, pa tako ni ovaj nije bio iznimka. Jedinu break loptu u prvom setu propustio je Mathieu, ali je vodstvo u setovima osigurao u tie breaku. Od tog trenutka Čilić je postepeno počeo preuzimati konce igre u svoje ruke, a kao rezultat toga došao je i prvi break u četvrtom gemu drugog seta, koji je bio dovoljan za poravnanje susreta. Već u prvom gemu trećeg seta Mathieu ponovno posrće na servisu, a Čilić sigurnim servis gemovima dolazi do prednosti od 2:1.
Kako je počeo četvrti set, mislili smo da će meč biti vrlo brzo gotov. Naime, Čilić stiže do novog obrata u trećem gemu, ali se Mathieu odmah vraća u igru i čak kod 5:4 propušta set loptu na servis našeg tenisača. Brzo se došlo i do drugog tie breaka, u kojem je ponovno Mathieu prvi stekao prednost povevši 4:2. Ipak, Čilić niže tri poena i ima dva servisa, no uspijeva dobiti samo jedan. Mathieu prvu meč loptu spašava, ali ne i drugu kod 6:7. Zaslužena je ovo pobjeda Marina Čilića, koji je u pobjedu ugradio 18 asova, a igrao je i dobro nakon prvog servisa, osvojivši 78% poena.
Za proboj u svoje prvo Grand Slam četvrtfinale, Čilić će se ponovno susresti s iskusnim tenisačem. Nakon Blakea u Melbourneu, u Londonu će ga dočekati Arnaud Clement. Francuz je u četiri seta svladao Jürgena Melzera.
Wimbledon, muški, 3. kolo: Marin Čilić (Hrvatska) - Paul – Henri Mathieu (Francuska, 14) 6:7 (5), 6:3, 6:4, 7:6 (8).
http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=361850
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks