Postoji kapacitet, samo da nadležni u T-Kom-u prepoznaju značaj očuvanja Sky News programa na listi Extra-TV kanala.![]()
Postoji kapacitet, samo da nadležni u T-Kom-u prepoznaju značaj očuvanja Sky News programa na listi Extra-TV kanala.![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Djoks istog smo misljenja vezano za Viasat kanale, Explorer i History su zvek kanali kao i DoQ koji je slican Exploreru. Ja na sprat imam i jos i total tv pa na njega gleda ova dva kanala ali bi bilo dobro da ih Extra tv uvrsti u ponudu jer bi mogao snimat te emisije kada nijesam kuci i extra bi dosta dobila na ponudi sa tim kanalima . Ocemo dodavanje a ne zamjenjivanje postojecih kanala !
Broj kanala ce biti povecan kada bude ugrozen Extra....a to ne zavisi od zelje (Extra)korisnika nego od konkurencije !!!
I to je istina , 8,9 mjeseci od kada su poceli sa radom nijesu uvodili nove kanale osim sto dodadose tv vijesti i zamijenise slo2 sa b92 info , kako bbm prosiri ponudu prije par mjeseci sa 6, 7 kanala . Tesko da i Extra moze imati konkurenciju to i oni znaju jer nude ono sto drugi nijesu u mogucnosti. Time nas konstantno marketinski bombarduju>snimanje,vracanje programa ,pauziranje.
Vas koji imate tehnickih mogucnosti za BBM a uzeli ste ovu 'uslugu' p-coma nije mi zao. Izbor kanala je blago receno nikakav, a da ne pominjem pretplatu, manipulativne troskove itd..
OOOOooo ko nasm se to vratio!
[SIZE=3]Strasno sam razocarana ovim potezom t-coma..IZBACIVANJE KANALA??[/SIZE]
[SIZE=3]Tv5 monde je vrhunski kanal,gledam ga cesto kao i sve moje kolege kojima je francuski struka i koji su se upravo zbog njega i odlucili za extra tv!prijavili se,instalirali,placamo najskuplje od svih,i sada ovo da urade...blago receno-prevara!do sada se nikad zalila nisam,niti to radim za svaku sitnicu i bez razloga,naprotiv uvijek sam imala rijeci hvale i preporucivala ostalima,ali ovo mijenja sve!ovo je ogroman minus![/SIZE]
[SIZE=3]Uvodjenje novih kanala OK,ali NE i izbacivanje![/SIZE]
[SIZE=3]Ovo nije u redu!to je bilo u ponudi na koju smo pristali i za koju placamo i moraju se ispostovati svi![/SIZE]
[SIZE=3]Strasno sam razocarana ovim potezom t-coma..IZBACIVANJE KANALA??[/SIZE]
[SIZE=3]Tv5 monde je vrhunski kanal,gledam ga cesto kao i sve moje kolege kojima je francuski struka i koji su se upravo zbog njega i odlucili za extra tv!prijavili se,instalirali,placamo najskuplje od svih,i sada ovo da urade...blago receno-prevara!do sada se nikad zalila nisam,niti to radim za svaku sitnicu i bez razloga,naprotiv uvijek sam imala rijeci hvale i preporucivala ostalima,ali ovo mijenja sve!ovo je ogroman minus![/SIZE]
[SIZE=3]Uvodjenje novih kanala OK,ali NE i izbacivanje![/SIZE]
[SIZE=3]Ovo nije u redu!to je bilo u ponudi na koju smo pristali i za koju placamo i moraju se ispostovati svi![/SIZE]
Ja koristim BBM i kad uporedim njihov izbor kanala sa ExtraTV, BBM je je uvelikoj prednosti. Opet, prednost ExtraTV je u EPG (ne mogu da vjerujem da BBM za godinu dana to jos nije uveo) ali snimanje bi mi bas valjalo s obzirom da sam preko dana rijetko kuci i da imam slabo vremena da gledam TV. Kvalitet slike mi ne igra neku ulogu s obzirom da nemam plazmu ili neki slican extra televizor tako da mi je slika sa BBM-a zadovoljavajuca. Jos jedna stvar mi smeta kod ExtraTV je sto placas koriscenje risivera 100e i na kraju moras da ga vratis, mislim da je to malo prevelika cijena ali ajde, to ionako ne cudi kad znamo kakav je T-com.
Priznajem da razmisljam da predjem na ExtraTV ali to sigurno necu uraditi dok ne poboljsaju izbor kanala i da ga makar svedu na sadasnji BBM-ov.
da ste znali da c ti kanali bit ukinuti, mogli ste da ih snimite, pa premotavate :mrgreen:
(nečitko)
To je tako. Isto je kad si već prethodno kupio ADSL paket, otplatio ga, i onda naručio Extra-TV. Dođu i montiraju ti Thompsona i uzmu D-Link koji si prethodno otplatio, a Thompson-a platiš isto kao da nijesi ni imao nikakav ADSL modem.
Zašto? Zato da bi oni tvoj kupljeni D-Link modem montirali nekom drugom koji nema ADSL a hoće Extra-TV, i onda i on otplaćuje ponovo nešto što si ti već prethodno platio.
Tako na jednome modemu oni u prosjeku zarade bar 2x (može biti i više, jer određeni broj modema rikne, i oni dobiju od D-Linka nove, a uvale ti polovan kao zamjenu). Dođu s' nekakvim bijelim kutijama koje nemaju ni oznaku, niti uputstva, i povrh svega toga ti zaključaju ravno pola opcija (na ADSL modemu ti ukinu admin pristup, a na risiveru onemoguće USB port) ...
Ali, navikli smo mi na to ... Evo će već 10 godina kako blejim u njihovom toru, i bilo je zaista i mnogo gorih vremena! Sjećam se kad sam čekao satima da bi se ukonektovao na dial-up Internet, gdje bi potom veza pucala nakon 2 minuta ... Pa mi je ovo onda banja i sve sam spreman da istrpim samo da se ne povrate ona vremena ... :?
Pa dobro, ja nisam koristio adsl, vec koristim wimax ciju opremu za koriscenje nisam platio ni centa, a radi mi perfektno..![]()
Ti si srećan čo'ek.![]()
[QUOTE=Sale;960194]@swinger
Odgovor dobiju oni koji postave normalno pitanje, a provokatori kao ti ... nazalost nema moderatora da eleminise spam...
koliko me sjecanje sluzi tip pod nickom :sale" ke prr epar godina dobio besplatni ugradnju adsl-a
ja sam najkulturnije pitao da li si ti taj tip , sta u tome ima naznaka spama ?
ako ovde ima spamera to si ti
jednu rec kazes tri puta pohvalis tvoju firmu (da joj ne spominjem ime)
a da ima moderatora kakvih treba ti bi davno bio banovan kao huskac i provokator ( spam da ne spominjen )
a li sam nacin obracanja mi je dogovor da si ti bio i tada pod istim nickom
Meni su ostavili D-link!![]()
Stavi ga na www.ebay.com sad![]()
[QUOTE=swinger;960640]ne, pobrkao si, Sale je onaj lik koji je prije par godina tvrdio da NIKAD nece uzeti ADSL dok pljackaski telekom ne ponudi flat za najvise 20€ :yipiiii:
Da se podsjetimo:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...dsl#post313347
https://forum.cdm.me/showthread.php?...dsl#post222184
https://forum.cdm.me/showthread.php?...dsl#post149601
https://forum.cdm.me/showthread.php?...adsl#post82443
Biste li vjerovali da je to taj isti Sale koji sad reklamira T-com uz obavezno "uzivajte", iako ni dan danas nemaju pravi flat? :lolblue:
(nečitko)
Ao kako su neki odje besposleniNe bi da mi je o glavu tražila nečije postove po forumu, ali tako ti je to kada ti je net provokacija glavno zanimanje
![]()
nema sto da se specijalno trazi, samo se ukuca u advanced search "user: sale keyword: adsl flat", 15ak sekundi poslaPrivatno misli jedno, a zvanicno (sad kad radi za one koje je kritikovao) prica nesto sasvim drugo, ili "mudro" cuti. Meni (a i drugima) ce bit zanimljivo vidjet taj obrt u stavu, mnim
Na stranu to sto se nikome ne svidja ukidanje kanala, platis za jedno, dobijes nesto sasvim drugo posle odredjenog vremena, a Sale, posto je upucen, neka odgovori zasto se kanali ukidaju, umjesto sto nam porucuje da uzivamo po 3x u jednom postu
![]()
Last edited by verbalni_fajter; 26-06-08 at 21:55.
(nečitko)
Za male pare ste se prodali...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks