@swinger
Odgovor dobiju oni koji postave normalno pitanje, a provokatori kao ti ... nazalost nema moderatora da eleminise spam...
@amko
Kvantitet i nije mnogo bitan koliko kvalitet.![]()
E ako cu vam ista vise ovdje napisati! Idem u NVO sektor! :P
Potpuno je nebitno odakle kanali dolaze samo ako su dobri , a ova dva kanala jesu dobra , i oni su najgledaniji u hrvatskoj .Pohvale za Extra tv i fino bi bilo da se jos koji kanal uvrsti u ponudi , mislim na toliko puta spominjani Sport klub i Fox srbija.
Last edited by Scepan; 26-06-08 at 10:16.
Ja imah problem sa daljinskim od EXTRA TV,e neće resiver da prima komande,al ga nekako popravismo ja i operator,al opet mi škrka
Opet ja, ne mogu da vas ostavim, ima ovdje i onih koji ne spamuju i koji su svratili zbog informacija
Dakle, uskoro jos jedan novi kanal na Extra TV. Uzivajte!
p.s. ovo ce biti novi igrac, nema zamjena. Vec sam napisao UZIVAJTE? Ok, uzivajte!![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Imam i ja malih problema sa daljinskim imam novi resiver jer zbog grmljavine promijenise stari , kad ugasim extra na dugme na resiveru onda na daljinski ga ne mogu upalit vec opet na resiver , a kad prebacim na kanal koji je trenutno zamracen onda nesto zasteka i nece da prebacuje kanale , nove su baterije kao i daljinski koji mi je sa resiverom zamjenjen .
Hvala koleginice![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Imate li u vidu da ubacite jos neke kanale? Uzimaju li se u razmatranje Viasat History i Explorer?
Oce li mi koje od vas dvoje koleg odgovoriti na ono prethodno postavljeno pitanje(prije nekoliko stranica)?![]()
![]()
![]()
@ poseydon, sale, t-com, svi:
Kako sam uvijek bio realan, tako cu biti i danas. Nakon samo rijeci hvale za t-com i interaktivnu televiziju, moram da uputim i jednu veliku i ozbiljnu kritiku (imam 4 covjeka u cije ime takodje ovo pisem i koji su me zvali cim su procitali notifikaciju na tv ekranu: moja buduca, moj brat od tetke, moj ujak, moj drug).
Prvo sam htio da pitam da li postoji kakav tehnicki razlog sto se moraju ukloniti odredjeni kanali da bi se dodali novi. Kasnije je sale napisao da se dodaje novi kanal bez uklanjanja staroga pa je to nadam se odgovora na moje pitanje. Jer bilo bi nelogicno da uredjaj kojeg mozete da nahranite softwareom i patchevima ne moze imati vise nego fixiran broj kanala.
Kritika: zasto uklanjate sky news???? Sto vam taj kanal smeta? Je li to iz finansijskih razloga?
Mene 99% vremena interesuju kanali koji su na engleskom jeziku, jer mi je engleski jezik struka. Platio bih samo da mogu da iskljucujem subtitlove na kanalima na kojima postoje dok gledam omiljene emisije.
Ne sjecam se da je ovdje neko pominjao da je sky news visak. Molim vas da ne ukidate taj kanal. To se valjda sve sto mogu da uradim, nazalost.
Hvala,
Vlado
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Složila bi se sa Vladom.
Ova dav nova kanala su tačno ono što mi je falilo još u Extra, možda Nova malo manje...ali je suludo ukidati drue kanale.
Onda ovo nije dodavanje već zamjena kanala. Mene je zvalo već par mušterija da pita zašto se ukida Sky News. Ja ga lično njesam gledala, ali mislim da nemat epravo UKIDATI kanale iz bilo kog razloga pa da ih jedan čovjek u CG gleda. Jer ljudi su platili to i blo je u ponudi.
Žale mi se oni koji se nikada nijesu žalili.
Ako je moguće razmislte malo o ovome...
Slažem se Vladom, montenegrinom i sport-om 89! Sky News je grehota ukidati. Trebate imati na umu i korisnike Extra-TV koji nijesu sa domaćeg govornog područja, i kojima Sky News znači mnogo više no ijedan domaći/regionalni kanal.
No čak i za domaćine: dostina ljudi (pogotovo oni koji su dio života ostavili na more) se digne izjutra oko 5:30-6 i onda uz doručak "baci oko" na Sky News, Euro News, BBC i ode na rabotu do kasnih sati, a po povratku s' rabote se TV i ne gleda.
---
Mene bi, lično, želja bila da se uvede NBC zbog vrlo aktivnih i odličnih vijesti preko dana (uključujući i brojne intervjue, novitete sa polja tehnologije, odlične turističke putopise), a uveče su tu najkvalitetniji serijali i šou programi (Džej Leno itd.), ali su male šanse za to.![]()
Samo bez nervoze. Smislicemo nesto za te FTA kanale![]()
Ja bi samo voljela da se kaže zašto se kanali ne DODAJU nego se ZAMJENJUJU?
THX za podrsku montenegrina, djoks, sport89, demijan, st. dzonny.
Vidite da sam u pravu za Sky News. Kanal je dobar i ljudi ga gledaju.
Ajmo - jos podrske da dokazemo da t-com nije u pravu. Kanali na engleskom jeziku su veoma bitni bitnom broju ljudi. Znam da je teznja ka sto vecem broju kanala koji se emituju na jezicima s ovih prostora, ali nije fer uskracivati i nama kojima su neophodni kanali na engleskom jeziku. Pretplatio sam se na osnovni paket izmedju ostalih i zbog toga kanala. Evo kazem: NE TREBA mi rtl croatia ili whatever. Znaci nije tacna izjava da zelimo ukidanje. Molim vas da procitate ovo.
Ajmo, podrska je potrebna.
p.s. Montenegrina:
Ja bi samo voljela da se kaže zašto se kanali ne DODAJU nego se ZAMJENJUJU?
I ja. Finansije? Komercijala? Sigurno.
p.s. Sale, sad sam procitao tvoj reply. Molim vas da preduzmete nesto. Ako je potrebno, u brzo vrijeme mozete postaviti poll ili nesto slicno, ali vam garantujem da bi bila greska ukinuti ovaj ili bilo koje vijesti na engleskom jeziku.
Last edited by =]Vlado[=; 26-06-08 at 12:24.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Slazem se sa Vladom,montenegrina, djoks, sport89, demijan, st. dzonny ,neznam zasto bi se kanali zamjenjivali vec da se jednostavno dodaju , sky news za razliku od tv5 monde sam ponekad gledao. Sto se i slo2 morala zamijenit sa b92 info a ne jednostavno taj kanal dodati u ponudu. Ovo ni bbm i totaltv nijesu radili vec jednostavno dodavali nove kanale .
Slažem se sa Vladom, montenegrinom, Scepanom, sport89, Demijanom i St. Dzonny-jem, i podržavam dodavanje Viasat kanala u Extra-TV (ali da ne zamijene već postojeće kanale jer je lista ionako oskudna)!
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks