13:2 ovo je stvarno...
ovo skoro pa nas Srbija razbi kao sto je Kinu razbila!
dadosmo gol-
13:3
sreca pa kraj!
13:3!!!!!!!!!!
Chekam izvjeshtaj, neki veliki razlog za ovaj debakl mora da postoji. Ne mogu da vjerujem... :hammer:
P r i m o r a c
Srbi su uvek favoriti, to sto imate da valja je srpsko (Porobic, Zlokovic)...
Morem plovi jedna mala barka...
mi i dalje treniramo 2 puta dnevno....procitah u novine da je juce bio trening od 19-22....opuvacemo mi njih kad bude trebalo...pa evo kakvi su spanci....a bice spremni za evropsko kao i mi.....a srbija ako je sad na tako dobrom nivou forme nece odrzat do kraj evropskog a kamoli olimpijade.....
Sve to stoji, ali postoje rivali kojima ne smijesh dozvolit ovakav gusht...
EDIT: Straus, hvala!![]()
P r i m o r a c
nema na cemu, mada nesto nisam bio talican!!!
bolje sad ovakav no na evropsko da nas dobiju 1 razlike u finale..nego mi njih![]()
nisam imao prilike da gledam prenos, jesu li vasi igrali s gacama?
prije da su igrali s tegovima izmedju dva treninga....banujte ovog idiota bude li jos srao
MA boli nas... Kad bude trebalo bicemo pravi a i do sad smo ih uvijek dobijali.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
e sram ih i stid bilo kako izgubise....
Apsolutno ne podrzavam.
ne znam da li je dozvoljeno da se radujem? sta vi mislite?
bojim se da u naletu povrijedjenih sujeta i emocija ne popijem ban.
CRNA GORA POSLATA NA DNO BAZENA!
Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetske lige, posle spektakularne pobede nad Crnom Gorom. Srbija je u polufinalu savladala susede rezultatom 13:3 (2:1, 4:1, 3:0, 4:1), u jednočasovnoj demonstraciji sile nad rivalom, koji spada u sâm svetski vrh. Srbija će u nedeljnom polufinalu igrati sa pobednikom meča Australija – SAD, koji se igra u subotu uveče. Ekipu Dejana Udovičić predvodio je kapiten Vlada Vujasinović sa 3 gola, a još osam igrača upisalo se u strelce.
Srbija je bila odlična i sa igračem više (5 od 10) i sa igračemmanje (odbranile se u osam od devet situacija).
Pobeda je mogla biti i ubedljivija, da Radić nije odbranio peterac Šapiću u trećoj četvrtini, ali je pitanje pobednika do tada već bilo rešeno.
U istom periodu sa meča je isključen Ivović zbog brutalnog starta.
Srbija: Šefik, Prlainović 2, Rađen, Vanja Udovičić 1, Savić 2 (1 peterac), Ikodinović 1, Nikić 1, Filipović, Pijetlović 1, Šapić 1, Vujasinović 3, Peković 1, Soro.
Crna Gora: Radić, Brguljan 1, Pasković, Vičević, Nikola Janović, Ticić, Mladan Janović 1, Uskoković, Ivović, Trajković, Gojković 1, Jokić, Šćepanović.
Sudije: Galkin (Rusija) i Pateli (Brazil).
Apsolutno ne podrzavam.
Sto se ne bi radovao... Neko navija za Manchester, neko za Chelzi...isto tako neko za Crnu Goru neko za Srbiju.![]()
naravno da mi je drago zbog pobede,posebno sto je ovako ubedljiva.i da smatram da smo realno bolji tim,ali sada da nesto zezam ne pada mi na pamet.
kamei,samo jedno pitanje kad ste nas to uvek dobijali?od 4 utakmice rezultat je 2-2(istina jednom smo dobili na peterce).vi ste nas dva puta dobili jednom prosle god kad smo vec bili ubedljivo prvi u grupi SL,i nije nam trebala pobeda,i drugi put ste nas dobili na obicnom turniru u grckoj(naravno svaka pobeda je bitna,i ne umanjujem bilo koju i bilo ciju pobedu).realno ovo je bila najvaznija utakmica do sad,posto jos niste igrali na ep i sp.kad bude trebalo na ep i oi videcemo ako se sretnemo sta ce biti.naravno ja mislim da smo bolji i da cemo to i tada dokazati.
a price kao mi treniramo,pa nismo u formi su smesne,pa i mi treniramo manje-vise istim tempom ko i vi.a i ovakav poraz je bruka za tim koji pretenduje na najvisi plasman,pa pod bilo kakvim okolnostima da se desio.
Last edited by NesaBG; 21-06-08 at 18:57.
ovo je samo sport, zasto odmah prepucavnja???
Ne znam ne pratim vateropolo uopste al'sam procitao da nas je Srbija samo jednom dobila na penale a mi njih 2 puta...
Kod 2:8 Ivovic udario preko vode Udovichica, shto je znachilo 5-erac i 4 minuta sa igrachem manje. To je dovelo do 2:11...
To reche Dugo na Dnevniku.
Chestitka Srbima na pobjedi.
P r i m o r a c
eto kako pravdas vase poraze...porobic odavno prica da mu rezultat nije bitan na ovom turniru...nije ovo najvaznija utakmica daleko od toga...i ovo je obican turnir...ne vjerujem da ste vi trenirali 2 puta na dan i igrali utakmicu no nebitno...pokazacemo kad bude trebalo ko je najjaci....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks