U sushtini olimpijada (i sva druga internacionalna takmichenja) je velika prilika da vatrepolisti zarade odredjen novac!!!Isto kao i ti mislim da je Porobic chovjek koji ima znanja da te ljude odvede do ZLATA!!!Za nas koji navijamo za reprezentaciju je bitno da vidimo kako smo kadri sve kad se "malo" organizujemo
Potopit ce Madjarsku :dring:
deuscroix
Koliko dobismo?
Znaci ostaju jos ove dvije svjetske sile sad.![]()
Bilo je 11:11 u regularnom, i onda 5:4 na peterce...
Kakvi šokovi danas...
Zlokoviću poništena dva strašna gola...
U posljednji minut utakmice smo ušli sa dva gola zaostatka, a onda Italijanima bio potreban samo gol u petoj seriji peteraca da pobijede, nego tu se nađe sjajni Šćepanović i odbrani dva za redom![]()
Amerikance nikad ne valja potcjenjivati, sem toga znaju oni chesto zagorchat' zivot favoritima na velikim takmichenjima.
Nedavno su od dvije trening utakmice sa hrvatima dobili jednu.
P r i m o r a c
Sad smo 2. na tabeli, Spanija je 1. sa 6 bodova a mi imamo 5.
Ko igra peterce i ko dobije osvaja 2 boda, a porazena ekipa 1.
Tako je, samo neka oni dobijaju, pa makar svaku na peterce.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Imaju 6 bodova, ali utakmicu više, jer smo ih odrali prije tri dana...
Juče smo po meni pokazali i najveću snagu! A to je da i pored onako loše igre (pogotovo u napadu sa igračem više) i indisponiranosti i lošeg dana većine igrača, ipak smo nekako pobijedili! Onaj gol na kraju za izjednačenje se ne postiže često u vaterpolu! Vrh!!
Evo danas čitam izjavu Porobića koji kaže da je i zadovoljan i nezadovoljan, zadovoljan zbog ovoga što i ja gpre napisah a nezadovoljan zbog grešaka koje je jasno uvidio i na čijem otklanjanju će itekako poradititrenerčina!!!
Mene iskreno najviše brinu golmani...Onaj Radić je tip golmana kojega ako krene sve živo brani, ali ako ga ne krene što mu se nerijetko dešava, prima sve što mu se šutne. Katastrofa...Šćepanović odbrani vrhunski ona dva peterca ali je pitanje koliko je on pouzdan...E da nam je Šefik
Ima li prenosa danas?
Nema prenosa.
Shto se generalno tih golova u zadnjem minutu jucherashnje tekme tiche, pokazali smo neshto shto nikad ranije nismo i svaka chast na tome.
Mene brine Ivoviceva realizacija, ne znam o chemu se radi.
Shefik je takodje zamijenjen protiv grka...
Svi koji prate vaterpolo i koji poznaju Radica znaju da je to jedna obichna paljevina
Bice on pravi kad zatreba![]()
P r i m o r a c
Nemoj mi Ivovića dirat!kakva je to mačka u bazenu!! Jes da juče nije imao pojma, ali je ubica od igrača! Možda i najperspektivniji bek u zadnijh 10 godina na ovim prostorima. Sa tim se slažu skoro svi stručnjaci...
A Radića što se tiče, nadam se da si u pravu, da će bit dobar kad bude trebalo...
Plaknusmo Kineze 10:5 lagano.
Imali smo milosti, ipak su oni domaćini u Pekingu, mora se pokazat i malo tog bon tona![]()
Ma bre, kojih 10:5, takve reprezentacije treba da dobijamo 15:0 sa drugim timom! nesto mi se ne svidja ovo, jedva dobismo Italiju, sad ni Kinu nismo razbili kako treba! tako da ne znam, ali ocekujem da ce momci pokazat ko su i sto su u finalu protiv Srbije!![]()
A ne valja ni dobit 31:0 ka Srbija Egipat.Ipak je ovo sport,mogli su makar jedan gol da ih pushte...
Madjari nisu ni ucestvovali u kvalifikacijama, posto se spremaju za Evropsko i Olimpijske igre! A Hrvati su ispali, mi smo ih dobili 2 puta, ali naravno to je bio mladi tim Hrvata, odnosno druga postava!A jes sport, ali ipak mozda je to neka vrsta dokazivanja svoje dominacije, ja sad ne mogu rec da li to valja ili ne valja! Ali sam ocekivao vise protiv Kine! Ali svakako mi smo se kvalifikovali u polufinale, u drugoj grupi na prvom mjestu je Kanada, pa ide Srbija! Jos sjutra da dobijemo te Amerikance, iako nisu lak protivnik, ipak moramo standardno da pobijedjujemo!
A znam da su ovo pripreme, i nadam se da ce bit bolje! Zelim svu srecu momcima u Pekingu i Malagi! doslo je nase vrijeme, moramo da dokazemo svima, da smo tu, da se uvijek borimo za zlato!) moramo sve da razbijamo redom, momci izdrzite ovo ljeto, molim vas! Cijela Crna Gora je uz Vas!
ajmo!
bice zajebano sjutra sa amerikancima....opuvase i oni spance....al nasi imaju dva treninga dnevno i igraju utakmice!!!!!radica drma kriza jer ne moze uvece u portobelo...jebiga...treba se privic dok ne pocne evropsko...bice to dobro....
Idemo u 1/2 finale, to je najvaznije![]()
Ipak smo juče dobili 13:7 što ne mijenja ništa u suštini
Danas u 15 sa SAD, a onda najvjerovatnije polufinale sa Australijom ili Grčkom a onda i finale sa Srbijom, pravo zagrijavanje za predstojeće EP i OI...
Go Montenegro Go!![]()
Zadnji vezni Benitez i ofanzivni vezni Valjeho, dva nova fudbalera iz Argentine, za sada nijesu oduševli. Zapravo, nije jedan od njih.
- Iskreno, mislim da Benitez nije pokazao ono što očekujemo od fudbalera koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Što se tiče Valjeha, pokazao je neke stvari koje bi mogle da budu interesantne i zaslužuje da ga sačekamo još malo - prokomentarisao je Babić juče nakon treninga na kojem je svoju četu podijelio u dvije ekipe (svi igrači koji su bili na probi igrali su u istom timu).
Dijego Haime, poređenja radi, pokazao je juče više od dvojice novih zemljaka, iako mu je nakon treninga saopšteno da se na njega više ne računa. On i Gustavo Lopez sada su bolji nego što su bili prije pola godine, kada su imali prve probne testove. Pravi sud je, dakle, teško donijeti na osnovu dva treninga, ali Benitez neće dobiti više šansi...
- Očekujem i priželjkujem pravo rješenje na poziciji zadnjeg veznog - kazao je Babić.
Dobiće ga - iz Kolumbije. Budućnost će u subotu dovesti još jednog južnoameričkog igrača, koji bi, makar se tako očekuje, trebalo da bude pojačanje, a ne igrač koji će morati da prođe probne testove.
Uz njega, i napadača Oskara Vansija iz Kameruna, koji će stići u subotu, Budućnost bi trebalo da “zatvori” igrački kadar za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
Milić odlazi u Austriju
Bogdan Milić odlazi iz Budućnosti, ali se još ne zna gdje ide...
Visoki napadač ne putuje na Zlatibor, a narednih dana pokušaće da pronađe angažman u jednom od austrijskih klubova.
Na Zlatibor ne putuju ni Haime i Benitez, kojima je juče saopšetno da se na njih ne računa (Haime je bio mnogo iznenađan kada mu je saoštena odluka).
(Vijesti)
Surovo nema sto. Imam osjecaj da Haime nije imao pojma da ce bit shkartiran...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
crna gora izgubila od SAD-a SAD-CRNA GORA 7:6 (0:1, 2:2, 2:2, 3:1)
i znaci polufinale CRNA GORA-SERBIA
GO GO GO SERBIA !!!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks