Ima neka serija na HRT 2 subotom. Isto je Sci-fi. Zove se "Docktor Who". Odgledao sam par epizoda i svidjela mi se serija namrtvo. A i glavna glumica je slatka
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
samo da pomenem seriju The Office UK..Ko zna,ZNAVA!!!![]()
1993-2020
a ja samo da pomenem Coupliung, koji mi dugujes evo 3-4 mjeseca :ass:
Nego, pojavio se na netu pilot za Fringe, novu seriju J. J. Abramsa (aka the creator of LOST)![]()
Last edited by verbalni_fajter; 15-06-08 at 01:33.
(nečitko)
nije losh ovaj Fringe, bogami 8) Pa jos kad se zna ovo:
AIRS : Tue Sep 26 2008
(nečitko)
ovaj dr house je legenda. odusevih se serijom![]()
Ista stvar. Gledam eo 5dana, stigoh do kraja druge sezone.
Lik je nenadjebiv.
on i Sawyer iz Losta su mi majstori ironije i cinizma
Meet Perry Cox ("Scrubs"), the king of sarcasm![]()
I am the one who locks.
"Prison Break: Season 4" Trailer Leaked
Promotion for the upcoming season four of "Prison Break" has started and today we have the first trailer. It features shots of Michael Scofield (Wentworth Miller) preparing to get "revenge."
Season four will pick up with the characters having escaped prison, and Michael seeking revenge against the people who killed his love interest. The show has relocated to Los Angeles; production had previously been located in Dallas (seasons two and three) and outside of Chicago (season one).
Michael Rapaport (The 6th Day, Deep Blue Sea) will be one of the new faces in the upcoming season. He will play a government agent who has an interesting offer for Scofield and his brother.
trailer: http://www.worstpreviews.com/headlin...d=9094&count=0
Heroes Season 3 set photos:
http://www.thebadandugly.com/2008/06...lo-for-heroes/
ja stvarno ne znam sta vise da ti kazem....i tvoji x-files diskovi su mi kocili odmah posto sam ih ubacio,ali nijesam htio da sitnicarim,no sam ih prebacio na hard pa sam gledao,i sad ces me cimat 'sto mi odmah nijesi rekao' ,zato sto me boli uvo za tih par sekundi sto mi preskacu na svaku epizodu sto si mi narezao,dako prezivim nekako sa tim felerom *ebem mu oca,i ti si mogao 'parove' prebacit na hd pa gledat,a mogao si sigurno jer sam ih ja kod mene prebacio sa tvojega diska bez problema,a imao si flat mjesec dana pa si mogao skinut tih *ebenih 2-3 gb koliko je ta sezona.i stvarno si precerao vise,NEMAM REZAC!!!NE RADI MI!!!NIJESAM UZIMAO NOVI!!!KAD GA UZMEM NAREZACU TI *EBENE PAROVE!!!to sto dobavim skine mi neko drugi koga cimam po mjesec dana i to je to.Pisi sto oces po forumu stvarno me boli zicagu,jer te nijesam toliko ostetio ka sto pricas,a i dosta sam trpio prozivke od tebe.a ovaj smajli...bra'o ti ga...prijatno.
1993-2020
ako ti je sjeckao X-files, sjeckao je zbog tvog raspalog rezaca, koji je i crkao na kraju. Kod mene ne sjecka, a evo jos forumasa koji su ga uzeli u razmjenu, pa neka kazu. A Parove nisam mogao prebachit na HDD jer su ti diskovi felericni, lose narezani, necitljivi, kako hoces, za razliku od prethodnoh koje sam dobijao od tebe, koji su bili jedva citljivi i narezani na shnj diskovima (platinet), ali su se makar mogli iskopirat. Sto se tice prozivki, ovo je bila prva i jedina, ostalo sam te pitao na PM, pa si me lagano mjesecima kulirao i nisi odgovarao na PM, a ponudio sam ti masu alternativa (da donesem flesku, pa da iskopiram, da ti dam MOJ rezac, pa da mi narezes, da ti ga prodam, pa da platis kad hoces, i sl). I fakat me ne mozes ubijedit da nemas AMA BAS NIDJE 1 DVD da iskopiras, tako da prijatno, hvala, ako imas jos sta da dodas, dodaj na PM, da ne gusimo topic...
(nečitko)
Za lichnu prepisku imate PM, nema potrebe da se i javno oglasavate
I am the one who locks.
dje mogu naci da kupim novije serije u dvd formatu?
danke
Gleda li ko josh osim mene Moonlight?
Wrhunska serija, mada ne zna se oce li se snimati druga sezona...
Ja znam da dosta ljudi ne voli ANIME ali ova serija je nadmashila bar 90% trilera koje sam ja gledao.Da se razumijevo ovo nije serija sa nadljudskim bicima chudovishtima i slichno...Vrlo je ozbiljna,mrachna,sa uvijek prisutnom napetoshcu i zalijepice vas za ekran dok je ne odledate do kraja.Radi se o mladom hirurgu koji umjesto da poslusha naredjenja operishe mladog djecaka umjesto gradonacelnika dizeldorfa(radnja se deshava u njemackoj i dijelom u cheshkoj).Nakon nestanka djechaka pochinju da se desavaju chudna ubistva...poshto svi znate manje vishe engleski chisto da copy paste ovo sa imdb-a
The plot of Monster is without a doubt the best part, dark but not without cheerful scenes, and centered around the story of a Dr. Tenma, a talented Neuro-surgeon, who's upright morals soon send him on a rarely chosen path to correct the wrong he'd unwittingly committed in the name of justice. Unlike other anime, most of which seem to focus on super-powers, fantasy, or sci-fi horror, this one's true chillingness is in the fact that despite being animated, it is portrayed in an all-too-real manner. In reality, the most truly terrifying people are generally people who you wouldn't think out of the ordinary in a crowd, not some supernatural monster who relies on brute force or the inability of the entire world he fights to stop him.
dalje....serija je radjena po stripu koji je prodat u vishe od 25 miliona primjeraka shto samo govori o tome koliko je dobar.....
ako ikoga interesuje vrlo rado bih podijelio ovu seriju.....ako zanemarite chinjenicu da je ovo animirana serija i ukljuchite se u prichu imacete jedno vrlo lijepo iskustvohehheheh
eh da...najavljen je film za 2009u godinu shto me i ne raduje bash jer ne volim kada neshto ovako dobro strpaju u 90minuta filma (serija ima 74 epizode po 25 minuta)
http://www.imdb.com/title/tt0434706/
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 30-06-08 at 19:39.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Nije nemoguce, bash pratim deshavanja shto se toga tiche, i ima nekih zainteresovanih mrezha za sad...![]()
Pocheo sam da gledam The Pretender (Kameleon)
WRHUNSKA serija!!!
(Mada ima samo prevoda za 5 epizoda, ali mozhe se gledat ko zna engleski, jer bash razumljivo prichaju)
Last edited by ADOLF; 01-07-08 at 08:44.
ko se to usudjuje mene da demantuje?!?
:devil:It's now official: Moonlight will not be *****d up
Like the final minutes of a vampire movie where you think the creature is dead until it lunges up for one last attack, online reports have kept making fans of the canceled CBS drama "Moonlight" jump out of their seats.
"Moonlight" might be *****d up by the CW.
By TNT.
By DirecTV.
By ... anybody, dammit. Just give us more "Moonlight," more Alex O'Loughlin, more vomance!
Sorry, fans. Sources close to the show said Monday that all those last-ditch effort
(nečitko)
Kako se "Heroes" raspada. Prva sezona losa, cekao drugu sezonu, docekao, odgledao prvu epizodu i zakljucio da se druga sezona nece ni gledati.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Adolfe, opet nisi informisan nesto!Heroes najgledanija serija u zadnjih 20 god!?? :-/
(nečitko)
There are currently 12 users browsing this thread. (1 members and 11 guests)
Bookmarks