RTCG svakim danom sve vene, nije ni cudo nemaju stalan finansiski priliv nikako da se dogovore oko pretplate. Vidi pink kako sibaju sa reklamama ard im samo prijeti kaznama a nikako da ih kazni ,ne mili ti se film gledat kad su reklame 10 min.
E pa vidis, javni servis koji jeste u propadanju, mnogo profesionalnije odradjuje sportske prenose. Primjer, in je dvije godine kad je imala prava za ligu sampiona odradjivala krajnje neprofesionalno. Pristrasni komentari su najmanji problem.. nisu davali zvanicne preglede uefe, vec su krpili s raznih televizija po 1 minut od svake utakmice. Formulu 1 su takodje odradjivali neprofesionalno, kao i svjetsko prvenstvo u fudbalu i sad ovo evropsko. Ne mogu se oni porediti s javnim servisom, iako je rtcg u ocajnoj situaciji.
RTCG svakim danom sve vene, nije ni cudo nemaju stalan finansiski priliv nikako da se dogovore oko pretplate. Vidi pink kako sibaju sa reklamama ard im samo prijeti kaznama a nikako da ih kazni ,ne mili ti se film gledat kad su reklame 10 min.
Pisemo o pirateriji mozda,preko televizije ???
Kako ne....
Ako se tako zaustavlja piraterija svaka cast onda !!!
Nije ni cudo sto je i preko 85% !!!
Spremaju se tuzbe za kablovske operatere koji ne postuju cinjenicu da jedini IN ima prava emitovanja Euro2008 za CG.
Prema tome se vidi ko je postovao zakon od operatera a ko nije!
Release Yourself
sport klub je obezbijedio prenos vimbldona za crnogorsko trziste, tako da ga nece ugasiti!
ExtraTV nema sport klubsport klub je obezbijedio prenos vimbldona za crnogorsko trziste, tako da ga nece ugasiti!![]()
BBM ima i Sport Klub i Sport Klub +,eto vam onda dobar prijedlog sta novo od kanala da ubacite.
Last edited by maxpower; 17-06-08 at 15:34.
Hrvatski T-com extra tv(Maxtv) u ponudi ima Sport Klub i Sport Klub+ ,DoQ ,tako da kad je njihov T-com to stavio u start paketu valjda ce i nas tim kanalima prosiriti listu i uz RTL ,Novu , Fox Montenegro i Pro tv imacemo finih kanala jos kad bi nas poslusali i tim kanalima prosirili paket . Ja u kuci imam jos i Total tv i na njega gledam Sport Klub , History , Explorer i Fox , a Extra sam uzeo zbog snimanja programa,premotavanja, tv vodica i tacnog vremena![]()
Last edited by Scepan; 17-06-08 at 16:01.
Pa nevjerovatno sta radi IN televizija, gase nam kanale koje uredno placamo kablovskim operaterima sto znaci da sam korisnik ima pravo da gleda koju hoce televiziju!! Zar se nije prikazivao dokument iz ARD u kojem jasno pise da ova TV ima pravo samo na zemaljsku a ne kablovsku distribucionu televiziju, ko sad laze i maze ??? Sto se tice novih kanala nadam se da ce oni biti DODAVANI A NE ZAMJENJIVANI kao sto je bio slucaj sa SLO2 koju treba vratiti! Moj predlog: SPORTSKI: SPORT KLUB, SPORT KLUB+, NBA TV, ESPN ali obicni, RAI SPORT... MUZICKI: BLACK MUSIC, ROCK TV, MTV americki... BALKANSKI: FOX SRBIJA, PINK SRBIJA, BHT1, RTRS, RTL HRVATSKA, NOVA TV, pa cak i neku tv iz MAKEDONIJE. A i NJemacke nebi falilo! Dodajte i neke naucne .....
meni rece isto komsinica, nije mi rekla, ubila me od zvanja da vidim sto joj je sa programom, da ne pricam kako me majka razvaljivala od zvanja dok je imala mjesec dana extra tv, ne zelim da se to ponovi nikad, vrlo je jasno da ima vise ljudi koji se zale nego hvale na extra tv, e sad dal je do parica, centrala i sl stvari, ne znam, al to su na vrijeme trebali da gledaju i da provjeravaju, slika im je najbolja, izbor kanala los, reciver sa snimanjem i premotavanjem mi i nije neka prednost, a sto je najsmjesnije dva druga ulaz do mene imaju adsl i extra, jedan je na 2. sprat drugi na 3. sprat i ovom na 2. ne rade oboje djavo popio, a ovome izvise njega nikad mu nije zastekao ni adsl ni extra, stvarno presmijesno
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ništa fala, vazdaNema te često na forume, nadam se ad to znači da uživaš
DIDI, baš o tome sam i pokušala par puta pisati. Svi imamo različite potrebe i svima nam različite stvari trebaju. Zato mi j epoprilično glupo da ovi što ne koriste Extra pljuju po istoj ili sprotno, ovi što nemaju BBM da pljuju. Vrati se unazad odje i vidjećeš da ima njih dvoje troje koji konstantno pišu gluposti.
Kao što si rekao nekome Extra radi savršeno, nekome ne. Ne znam ni ja do čega je. Meni i svim mojim prijateljima koji je imaju radi bez greške. Znači nikada mi slika ne koči pa ni na sekund, ADSL radi odlično, i ja ne mogu sad reć da to nije tako i žaliti se. Jer sve radi savršeno.
Izbor kanala? Nekome to jako smeta. Meni recimo ne. Ama baš ništa mi ne fali, možda malo RTL hrvatski. I ovo kanala što imam rijetko gledam, uglavnom snimam.Kažeš da ti receiver sa snimanjem premotavanjem i nije neka prednost, i shvatam te. Ali recimo to je za mene osnovna stvar. Ja sam toliko na to navikla da ne mogu više zamisliti lgedanje Tv-a bez snimanja i premotavanja. To ti je kao kad su počeli mobilni, živjeli smo i prije bez njih, ali sad kad su tu ne možemo više bez njih. Više ne moram da pazim kad je koja emisija, oću li biti na poslu, oću li izać ili ostat da gledam nešto zanimljivo Samo snimam i to je to. Premotavanje idealno. Recimo za vrijeme Rolan Garosa, često bi vraćala da vidim neki potez. Možda to vama i ne znači nešto, možda se to nekome ne svidja ali meni itekako prija i navikla sam.
Ja trenutno nemam nikakve zamjerke na Extra i ne bih je mijenjala nizaštoJedan napredan servis koji se nadam, da će i dalje usavršavati.
I meni Extra radi bez greske ,jedino sto od prosle grmljavine mi crce resiver ali dodjose da to zamijene za dva dana. Prije nego sto ugradih Extra pricali su mi da ce mi to usporavat adsl i da je nemoguce da koristim i jedno i drugo a da nema usporavanja adsl-a. Ja sam zadovoljan adsl mi radi dobro kao i extra samo da dodaju jos koji kanal, slazem se sa montenegrinom i ja sam se navikao na snimanje to mi je dobra stvar kad nijesam kuci stavim da se snima i uvece gledam to je super stvar.
Zašto neki kanali nijesu titlovani (poput Animal Planet, Discovery Science itd.)?
Zato sto ih Discovery jos uvijek nije lokalizovao. Taj proces ide dosta sporo i zavisi od broja korisnika sa nekog govornog podrucja.
Medjutim, od 1. jula Animal Planet ce biti lokalizovan, sto je dobra vijest za sve korisnike Extra TVa.
@Scepan,
Eto i ti si se uvjerio da Extra TV nema uticaja na brzinu / ping Interneta (ADSL-a) .
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
opa evo ga Sale, rekoh ja, vratice se ciiim neko pocne da fali Extra TV:
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=2081
(nečitko)
Super je snimanje zadas da se snima i on snima ono sto je napisano na titlu a to nema blage veze sa onim sto se prikazuje .Jer je vjerovatno programska sema pogresna. Ni tu se covjek ne moze oslonit 100% da ce snimit sto je htio.
I meni radi odlicno na dvije lokacije, tj. dva grada.
I stvarno se covjek navikne na snimanje i premotavanje. Lijepo je znat da ti ne moze nista promac, da mozes poc do kuhinje do wc-a. Sad kad sam u auto i slusam radio, cesto pomislim da premotam ali se onda sjetim da to samo ima na extra tv.
Od mene ocjena 5- . Minus je zbog lose videoteke na placanje, ali HBO digital videoteka sa filmovima, serijama i koncertima donekle to nadoknadjuje.
Release Yourself
Ljudi, Vi ste prsli. :mrgreen:
Ma jok cini ti se
Jeste, to je bez veze sto je naziv snimljenog materijala vezan za naziv emisije koja je trebala da se prikazuje u to vrijeme (ja imam oko 30 rukometnih utakmica a samo na desetak je tacan naziv fajla ali...).
Meni se desava i da su RAI i RAI 2 stalno crni (bez obzira da li je neki prenos ili ne).
Takodje bi valjalo da je jos po koji kanal titlovan ili sa lokalizovanim "spikerom".
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks