Page 86 of 831 FirstFirst ... 367682838485868788899096136186586 ... LastLast
Results 2,126 to 2,150 of 20764

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by dejo View Post
    Mislim da j to potpuno na mjestu. Nazalost, Crna Gora je takvo trziste da ima mjesta za jednu televiziju i taman toliko kadra da jedna televizija radi onako kako bi trebalo. Na zalost, daleko smo od toga. Najzalije mi je od svega, ipak, RTCG, koja je iz dana u dan sve losija. A to je ipak javni servis, koji treba da stane u zastitu svih gradjana. Da u pravom smislu rijeci bude njihov zastitnik.

E pa vidis, javni servis koji jeste u propadanju, mnogo profesionalnije odradjuje sportske prenose. Primjer, in je dvije godine kad je imala prava za ligu sampiona odradjivala krajnje neprofesionalno. Pristrasni komentari su najmanji problem.. nisu davali zvanicne preglede uefe, vec su krpili s raznih televizija po 1 minut od svake utakmice. Formulu 1 su takodje odradjivali neprofesionalno, kao i svjetsko prvenstvo u fudbalu i sad ovo evropsko. Ne mogu se oni porediti s javnim servisom, iako je rtcg u ocajnoj situaciji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

RTCG svakim danom sve vene, nije ni cudo nemaju stalan finansiski priliv nikako da se dogovore oko pretplate. Vidi pink kako sibaju sa reklamama ard im samo prijeti kaznama a nikako da ih kazni ,ne mili ti se film gledat kad su reklame 10 min.

oops2 Guest

Pisemo o pirateriji mozda,preko televizije ???
    Kako ne....
    Ako se tako zaustavlja piraterija svaka cast onda !!!
    Nije ni cudo sto je i preko 85% !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Spremaju se tuzbe za kablovske operatere koji ne postuju cinjenicu da jedini IN ima prava emitovanja Euro2008 za CG.
    Prema tome se vidi ko je postovao zakon od operatera a ko nije!
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    565
    Thanked in
    406 Posts

sport klub je obezbijedio prenos vimbldona za crnogorsko trziste, tako da ga nece ugasiti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sport klub je obezbijedio prenos vimbldona za crnogorsko trziste, tako da ga nece ugasiti!
    ExtraTV nema sport klub

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BBM ima i Sport Klub i Sport Klub +,eto vam onda dobar prijedlog sta novo od kanala da ubacite.
    Last edited by maxpower; 17-06-08 at 15:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hrvatski T-com extra tv(Maxtv) u ponudi ima Sport Klub i Sport Klub+ ,DoQ ,tako da kad je njihov T-com to stavio u start paketu valjda ce i nas tim kanalima prosiriti listu i uz RTL ,Novu , Fox Montenegro i Pro tv imacemo finih kanala jos kad bi nas poslusali i tim kanalima prosirili paket . Ja u kuci imam jos i Total tv i na njega gledam Sport Klub , History , Explorer i Fox , a Extra sam uzeo zbog snimanja programa,premotavanja, tv vodica i tacnog vremena
    Last edited by Scepan; 17-06-08 at 16:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Hrvatski T-com extra tv(Maxtv) u ponudi ima Sport Klub i Sport Klub+ ,DoQ ,tako da kad je njihov T-com to stavio u start paketu valjda ce i nas tim kanalima prosiriti listu i uz RTL ,Novu , Fox Montenegro i Pro tv imacemo finih kanala jos kad bi nas poslusali i tim kanalima prosirili paket . Ja u kuci imam jos i Total tv i na njega gledam Sport Klub , History , Explorer i Fox , a Extra sam uzeo zbog snimanja programa,premotavanja, tv vodica i tacnog vremena

kao i ja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nevjerovatno sta radi IN televizija, gase nam kanale koje uredno placamo kablovskim operaterima sto znaci da sam korisnik ima pravo da gleda koju hoce televiziju!! Zar se nije prikazivao dokument iz ARD u kojem jasno pise da ova TV ima pravo samo na zemaljsku a ne kablovsku distribucionu televiziju, ko sad laze i maze ??? Sto se tice novih kanala nadam se da ce oni biti DODAVANI A NE ZAMJENJIVANI kao sto je bio slucaj sa SLO2 koju treba vratiti! Moj predlog: SPORTSKI: SPORT KLUB, SPORT KLUB+, NBA TV, ESPN ali obicni, RAI SPORT... MUZICKI: BLACK MUSIC, ROCK TV, MTV americki... BALKANSKI: FOX SRBIJA, PINK SRBIJA, BHT1, RTRS, RTL HRVATSKA, NOVA TV, pa cak i neku tv iz MAKEDONIJE. A i NJemacke nebi falilo! Dodajte i neke naucne .....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    straus, nesto si previse frustriran, jel bila plata u 88M-u ?
    Zar nisi prozvao BBM prije par stranica?Jesi li to premotao ili je u pitanju novi post? Aj pauziraj kad vec imash tu opciju

Quote Originally Posted by nana View Post
    da to mozda nije u pitanju keeeeeeeeeeeeeeeeeejbl girlllllllllll ??????????:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
    Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Naravno da nijesam mislila na Cable I nije lijepo da se prozivamo sad odje. A da curu ostavimo na miru?

Monte, nauchi klince ponashanju kad vec ne znaju
    HVALA!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Nemaš Extra ali ti je rekla komšinica kad je bila u pjacu da je čula da se neko žalio da ne valja

Ajde ako nadješ nedje, kupi imeni taj video recorder pa ću ti poslat pare. Čula sam da je to neka nova tehnologija
    meni rece isto komsinica, nije mi rekla, ubila me od zvanja da vidim sto joj je sa programom, da ne pricam kako me majka razvaljivala od zvanja dok je imala mjesec dana extra tv, ne zelim da se to ponovi nikad, vrlo je jasno da ima vise ljudi koji se zale nego hvale na extra tv, e sad dal je do parica, centrala i sl stvari, ne znam, al to su na vrijeme trebali da gledaju i da provjeravaju, slika im je najbolja, izbor kanala los, reciver sa snimanjem i premotavanjem mi i nije neka prednost, a sto je najsmjesnije dva druga ulaz do mene imaju adsl i extra, jedan je na 2. sprat drugi na 3. sprat i ovom na 2. ne rade oboje djavo popio, a ovome izvise njega nikad mu nije zastekao ni adsl ni extra, stvarno presmijesno
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by kablegirl View Post
    Monte, nauchi klince ponashanju kad vec ne znaju
    HVALA!
    Ništa fala, vazda Nema te često na forume, nadam se ad to znači da uživaš

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    meni rece isto komsinica, nije mi rekla, ubila me od zvanja da vidim sto joj je sa programom, da ne pricam kako me majka razvaljivala od zvanja dok je imala mjesec dana extra tv, ne zelim da se to ponovi nikad, vrlo je jasno da ima vise ljudi koji se zale nego hvale na extra tv, e sad dal je do parica, centrala i sl stvari, ne znam, al to su na vrijeme trebali da gledaju i da provjeravaju, slika im je najbolja, izbor kanala los, reciver sa snimanjem i premotavanjem mi i nije neka prednost, a sto je najsmjesnije dva druga ulaz do mene imaju adsl i extra, jedan je na 2. sprat drugi na 3. sprat i ovom na 2. ne rade oboje djavo popio, a ovome izvise njega nikad mu nije zastekao ni adsl ni extra, stvarno presmijesno
    DIDI, baš o tome sam i pokušala par puta pisati. Svi imamo različite potrebe i svima nam različite stvari trebaju. Zato mi j epoprilično glupo da ovi što ne koriste Extra pljuju po istoj ili sprotno, ovi što nemaju BBM da pljuju. Vrati se unazad odje i vidjećeš da ima njih dvoje troje koji konstantno pišu gluposti.
    Kao što si rekao nekome Extra radi savršeno, nekome ne. Ne znam ni ja do čega je. Meni i svim mojim prijateljima koji je imaju radi bez greške. Znači nikada mi slika ne koči pa ni na sekund, ADSL radi odlično, i ja ne mogu sad reć da to nije tako i žaliti se. Jer sve radi savršeno.
    Izbor kanala? Nekome to jako smeta. Meni recimo ne. Ama baš ništa mi ne fali, možda malo RTL hrvatski. I ovo kanala što imam rijetko gledam, uglavnom snimam.Kažeš da ti receiver sa snimanjem premotavanjem i nije neka prednost, i shvatam te. Ali recimo to je za mene osnovna stvar. Ja sam toliko na to navikla da ne mogu više zamisliti lgedanje Tv-a bez snimanja i premotavanja. To ti je kao kad su počeli mobilni, živjeli smo i prije bez njih, ali sad kad su tu ne možemo više bez njih. Više ne moram da pazim kad je koja emisija, oću li biti na poslu, oću li izać ili ostat da gledam nešto zanimljivo Samo snimam i to je to. Premotavanje idealno. Recimo za vrijeme Rolan Garosa, često bi vraćala da vidim neki potez. Možda to vama i ne znači nešto, možda se to nekome ne svidja ali meni itekako prija i navikla sam.
    Ja trenutno nemam nikakve zamjerke na Extra i ne bih je mijenjala nizašto Jedan napredan servis koji se nadam, da će i dalje usavršavati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I meni Extra radi bez greske ,jedino sto od prosle grmljavine mi crce resiver ali dodjose da to zamijene za dva dana. Prije nego sto ugradih Extra pricali su mi da ce mi to usporavat adsl i da je nemoguce da koristim i jedno i drugo a da nema usporavanja adsl-a. Ja sam zadovoljan adsl mi radi dobro kao i extra samo da dodaju jos koji kanal, slazem se sa montenegrinom i ja sam se navikao na snimanje to mi je dobra stvar kad nijesam kuci stavim da se snima i uvece gledam to je super stvar.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zašto neki kanali nijesu titlovani (poput Animal Planet, Discovery Science itd.)?

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

Zato sto ih Discovery jos uvijek nije lokalizovao. Taj proces ide dosta sporo i zavisi od broja korisnika sa nekog govornog podrucja.

Medjutim, od 1. jula Animal Planet ce biti lokalizovan, sto je dobra vijest za sve korisnike Extra TVa.

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

@Scepan,

Eto i ti si se uvjerio da Extra TV nema uticaja na brzinu / ping Interneta (ADSL-a) .

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

opa evo ga Sale, rekoh ja, vratice se ciiim neko pocne da fali Extra TV:
    https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=2081
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    1 Post

Super je snimanje zadas da se snima i on snima ono sto je napisano na titlu a to nema blage veze sa onim sto se prikazuje .Jer je vjerovatno programska sema pogresna. Ni tu se covjek ne moze oslonit 100% da ce snimit sto je htio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I meni radi odlicno na dvije lokacije, tj. dva grada.
    I stvarno se covjek navikne na snimanje i premotavanje. Lijepo je znat da ti ne moze nista promac, da mozes poc do kuhinje do wc-a. Sad kad sam u auto i slusam radio, cesto pomislim da premotam ali se onda sjetim da to samo ima na extra tv.
    Od mene ocjena 5- . Minus je zbog lose videoteke na placanje, ali HBO digital videoteka sa filmovima, serijama i koncertima donekle to nadoknadjuje.
    Release Yourself

oops2 Guest

Quote Originally Posted by sky View Post
    Sad kad sam u auto i slusam radio, cesto pomislim da premotam ali se onda sjetim da to samo ima na extra tv.
    A ne no si legenda....jaooo...a svega mi evo koliko sam na ovom forumu nijedan post nisam procitao kao ovaj tvoj...a tacno bi te na kavu zvao svega mi !!!!
    Svaka cast legendo !!!
    Bas sam se nasmijao !!!

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    I meni radi odlicno na dvije lokacije, tj. dva grada.
    I stvarno se covjek navikne na snimanje i premotavanje. Lijepo je znat da ti ne moze nista promac, da mozes poc do kuhinje do wc-a. Sad kad sam u auto i slusam radio, cesto pomislim da premotam ali se onda sjetim da to samo ima na extra tv.
    Od mene ocjena 5- . Minus je zbog lose videoteke na placanje, ali HBO digital videoteka sa filmovima, serijama i koncertima donekle to nadoknadjuje.
    To je sve dobro dok ti vraćaš radio, ali zamisli moga druga koji je gledao nešto sa balkona i promaklo mu je, i prva pomisao je bila, da vrati unazad Kakav trip, ko je gledao Klik za savršen život znaće.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, Vi ste prsli. :mrgreen:

oops2 Guest

Ma jok cini ti se

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Jeste, to je bez veze sto je naziv snimljenog materijala vezan za naziv emisije koja je trebala da se prikazuje u to vrijeme (ja imam oko 30 rukometnih utakmica a samo na desetak je tacan naziv fajla ali...).
    Meni se desava i da su RAI i RAI 2 stalno crni (bez obzira da li je neki prenos ili ne).
    Takodje bi valjalo da je jos po koji kanal titlovan ili sa lokalizovanim "spikerom".
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Page 86 of 831 FirstFirst ... 367682838485868788899096136186586 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)