REC i 1408 Dva horora koja def. treba odgledati!
Znaci sad smo dosli do toga da preporucujemo filmove koje nisu jos ni izasli... A ja budala mislio da nize od ovoga nije moglo nikako... Stvarno su samo 2 stvari na svijet beskrajne.
Dajmo se kontrolirati malo...
I am the one who locks.
REC i 1408 Dva horora koja def. treba odgledati!
Jos jedan glas za 1408 koji je kao i the mist radjen po kratkoj prici stivena kinga
1408 je bolest....
3 puta sam ga gledao, svaki put se iskidam.
Jos jedan predlog - INSIDE MAN (denzel w, clive oven, jodie foster etc).Film je o bank robbery, ali nema klishea (makar koliko ja primijetih hehe)
Dobra scena kad Denzel kaze Clive-u "Come on, we've both seen Dog day afternoon"nego da ne otkrivam previshe - pogledajte.
i da NEpredlozim 10.000bc koji me naaaaamrtvo smorio.Bio je zanimljiv do scene kad kad momak ubije onog mamuta (10 minutes into the movie) a ostalo...monotonija, nidje akcija, bezvezna gluma.
Jedino su mi se svidjeli predjeli gdje je snimamo i vecina scenografije... podsjeti me na LOTR i Novi Zeland (ko zna, mozda je i tamo snimano).
@blacker, dje si uzeo REC i kakav je snimak (u slucaju da ga nisi skida sa net-a) ?
Last edited by aCid_cOokiE; 13-06-08 at 06:52.
Originally Posted by my name is ...
Ne mogu da vjerujem da mi je ovaj film promaka - "Hard Candy" sa Ellen Page je izvrstan triler!
Vrlo efektivnih prvih 20 minuta... A tek onda postaje stvarno dobar!!!![]()
I am the one who locks.
Zna li neko jos neki film koji je radjen po prici stivena kinga jer su mi The mist i 1408 jedni od boljih sto sam gledao ?
Ima ih masu koji su radjeni po uzoru na njegova djela ,i vjerovatno si ih gleda , makar ove poznatije ... The Green Mile , The Shawshank Redemption , Secret Window, Misery , The Shining, Riding The Bullet (njega bi moga i da zaobidjes, a od ostalih sto sam naveo svaki je bolji od 1408 i Mista, makar meni...)
Kreč, kolica i mešalica.
Hard Candy odlican!
Izvuce iz svakoga ono malo pedofilije koju svi krijemo nedje duboko![]()
Hard Candy je dobar...
Samo je ona mala preveliko mudo za svoje godiste... Ubice je neko u 18-tu![]()
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
nekaTE vise :!:![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
u brate to moram pogledat
mada ja je i ne krijem nesto preduboko ahhahaha
edit: eo tek sad vidim da glumi ona mala elen page iz Juno-a...
ao kakav smor kako su sad zapeli na nju ka muva na go.vno!
valjda je dakota fening bolji materijal haha..ili ona iz disturbie npr :P
Originally Posted by my name is ...
"rosemarys Baby"- Je Cuveni Film Romana Polanskog .snimljen Je Sredinom 70-tih Smatra Se Jednim Od Najboljih Horror Filmova Ikad Snimljenih.
Vozvrashcheniye / Andrei Zvyagintsev
Kakva fotografija, kadrovi...
http://www.imdb.com/title/tt0376968/
\\OFL•GIC
Odlichan je Povratak!
P.S: Tyler, vraticu ti ga cim dodjem![]()
I am the one who locks.
Cast Away
Odlicna avantura za opushtanje! 7/10
"In Bruges" (Martin McDonagh, 2008.)
Fenomenalan film. Ne znam sto drugo da kazem.
I am the one who locks.
ako volite-"Bukowskog" pogledajte "Barflay" iz 1987. sa Mickey Rourke i Faye Dunaway..ili "Factotum" sa Matt Dillon..:dring:
jedan boljih filmova koji sam gledao ove godine
"The three burials of Melquiades Estrada" sa Tommy Lee Jones.
Jeste stara triologija ljudi al predlog za Back To The Future... Odlicna avantura za opushtanje....Ka manji sam odgleda barem 2-3 puta sva tri dijela![]()
Umri muski, Povratak u buducnost, Gospodari prstenova, ne mogu mi dosadit![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
ko voli horor neka pogleda 'White Noise' iliti 'glasna tisina' kako su nasi preveli. film je kara*e u mozak!:mrgreen:
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks