Page 93 of 321 FirstFirst ... 4383899091929394959697103143193 ... LastLast
Results 2,301 to 2,325 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Crnogorska Omladina Dotakla Dno!!!

Ko vise mrzi Srbiju moze se reci. Procitajte.
    http://in4s.net/x/index.php?option=c...-cg&Itemid=159

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

citaj i na druge forume malo koliko oni nas vole..
    i da se zna,licno nemam nista proti njih,samo protiv ovih "domacih"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nexus View Post
    citaj i na druge forume malo koliko oni nas vole..
    i da se zna,licno nemam nista proti njih,samo protiv ovih "domacih"
    Zbog ovih "organizacija" cemo sigurno jos vise da volimo Crnogorce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mogao si makar procitati na facebook-u opis te grupe

Description:
    Ljudi, ovo je kontra za ono njihovo kupljenje da ih ima više u grupi nego što nas živi u CG...
    od ciste zajebancije se stvorila tolika frka, i ovo samo pokazuje dokle idu pojedini umovi i traze ljude odakle su i sl, i onda ih prozivaju za sprdacinu koji ne shvataju l extra
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"E ***** ti srbina koji je rodjen u Crnu Goru+nastavak koji negira postojanje Srba" je tebi sprdacina.
    Da se pojavi organizacija sa sve kukastim krstovima itd, i da broji 200 clanova, da li bi i to bila sprdacina?

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

A ovoj temi je baš mjesto odje. E kuku dokle se došlo sa tim Facebookom i koliko je to bolesno i koliko to ljudi ozbiljno shvataju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Au DIDI, oces li to clan da postanes?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Kovac View Post
    "E ***** ti srbina koji je rodjen u Crnu Goru+nastavak koji negira postojanje Srba" je tebi sprdacina.
    Da se pojavi organizacija sa sve kukastim krstovima itd, i da broji 200 clanova, da li bi i to bila sprdacina?
    Kovacu zar ti vaski vidovi demokratije nijesu mac sa dvije ostrice a ??? Zar Demokratija nije dvosmjerni put ??? Ili posto ste vi nebeski nadri narod imate pravo na sve ????? E nemoze to tako no kako vi drugome tako drugi vama !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zvek_Zivi View Post
    Kovacu zar ti vaski vidovi demokratije nijesu mac sa dvije ostrice a ??? Zar Demokratija nije dvosmjerni put ??? Ili posto ste vi nebeski nadri narod imate pravo na sve ????? E nemoze to tako no kako vi drugome tako drugi vama !
    A sada pojasni, i molim te na engleskom...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

kakav text...a shto ne napishu ovu njihovu grupu shto je didi napomenu prije?htio da sam da se uchlanim al sam znao da ce nekog pichvajza bit
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    kakav text...a shto ne napishu ovu njihovu grupu shto je didi napomenu prije?htio da sam da se uchlanim al sam znao da ce nekog pichvajza bit
    Pa nece te valjda pichvajz sprijeciti da se uclanis...mozes ti to bolje hooligan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A sada pojasni, i molim te na engleskom...
    Vidis kako si slijep poored oci ,to vjerovatno sto si serbalj ! Ti vidis ovi sajt i ove Crnogorce ma ne vidis onije iljadu i kusur veljeserbaljskijeh koji popljuju i po*****raju sve sto je sveto jednome Crnogorcu ,na najmanji odgovor protiv pljuvanja CG ban je automacki ,zato neka "demokrate" puste znamo se odavno !

Apropo naziva CG OMladina dotakla dno ,ja mnim e je serbaljska odavno na dno ,eo najunosniji biznis im je prodaja bubrega po kafana !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaključavajte ovo...
    A i facebook je super izvor znanja..

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Igor Grbic (Serbia) wrote
    at 2:11am yesterday
    Alo BAGRO CRNOGORSKA sto samo smrdite po BG-U TISINA.Jebali ste koze do juce sad glumite evropu

at 12:41pm on June 7th, 2008Jel znati vi koja je slicnost izmedju parenja macaka i crnogorske nezavisnosti?

Nit veće dreke, nit manjeg kur*a!!!!)

Milosh Starchevic (Serbia) wrote
    at 8:30pm on June 2nd, 2008
    Podgorica?? Fino mesto, samo daleko od grada jbg...
    Mirko Benac (Serbia) wrote
    at 6:59pm on June 2nd, 2008

pilot"trazim dozvolu za preletanje"
    kontrola leta CG"ponovite opet molim vas"
    pilot"nista, nista"

Milan Pešić wrote
    at 3:57pm on May 30th, 2008
    Само се ви купајте у вашем ђубретарском мору, а ја одох у Грчку да тамо потрошим 700 евра. Једнио што вам је вредело доле су вам Срби изградили, а и то вам је пропало јер сте нерадници. Не разумем само ове наше одавде који иду у оно вашариште - Будву и остала сеоска места да се проводе под њиховим шаторима од кафића, уместо да оду негде ко људи.

Црна Гора је црна рупа Европе и света, дно дна! Подгорица је најружнији град на свету, без ичега што вреди пажње, осим оронулих и неокречених зграда!
    Milan Pešić wrote
    at 3:57pm on May 30th, 2008
    Само се ви купајте у вашем ђубретарском мору, а ја одох у Грчку да тамо потрошим 700 евра. Једнио што вам је вредело доле су вам Срби изградили, а и то вам је пропало јер сте нерадници. Не разумем само ове наше одавде који иду у оно вашариште - Будву и остала сеоска места да се проводе под њиховим шаторима од кафића, уместо да оду негде ко људи.

Црна Гора је црна рупа Европе и света, дно дна! Подгорица је најружнији град на свету, без ичега што вреди пажње, осим оронулих и неокречених зграда!

Bojana Jovanovic (Serbia) wrote
    at 11:37am on May 30th, 2008
    crnogorci su izmisljen narod.
    kojim vi jezikom govorite???crnogorskim???
    hahaha zivo me zanima koji je to jezik!!???)

Milica Miletic (Serbia) wrote
    at 12:40am on May 30th, 2008
    Ma crna gora je NISTA!!! A umislili su da su neki k****...

ima nekih 500 postova...ovo je samo prva stranica,ne bih dalje da idem...vidish da hooligan mozhe i bolje....

http://www.facebook.com/group.php?gid=11034982565

Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ada cus,sretni im put svima u grcku,taman da imam vise mjesta na plazu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ista pamet,ista prica ka ovi njihovi ka ovi nasi...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Marko Jankovic (Serbia) wrote
    at 1:56am on May 2nd, 2008
    Mozemo mi ovde da se napusujemo koliko hocemo ali zalosna istinaje(kako za koga naravno) da se vecina nasih devojaka dohvate sa prvim crnogorcem na koga naidju kada odu na more,au posrbiji prodaju neku nevinost....
    To sto ima je posle kriv djavo pa i vecina zavrsi po internet forumima je vec dr prica,tako da je pitanje ko koga ovde u zdrav mozak...

ovo je moj favorit...nijesam ga moga editovat nemojte mi zamjerit...
    dosta sam chitao iskompleksirane kretene...kovac,lakshe ce se dic 300 000 shto je "dotaklo dno" nego 5 milion....laq noc i isqliaj malo ....
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Udjoh u grupu

Heh, jedna mala sala a odma je dignu ovako.. Ne bi me cudilo u Kurir da izadje slican teks.
    A sto samo oni pisu o nama po internetu... cak je wikipedia napunjena laznim informacijama...
    Last edited by N_L; 12-06-08 at 00:58.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zvek_Zivi View Post
    Vidis kako si slijep poored oci ,to vjerovatno sto si serbalj ! Ti vidis ovi sajt i ove Crnogorce ma ne vidis onije iljadu i kusur veljeserbaljskijeh koji popljuju i po*****raju sve sto je sveto jednome Crnogorcu ,na najmanji odgovor protiv pljuvanja CG ban je automacki ,zato neka "demokrate" puste znamo se odavno !

Apropo naziva CG OMladina dotakla dno ,ja mnim e je serbaljska odavno na dno ,eo najunosniji biznis im je prodaja bubrega po kafana !
    Vidim ja i jedno i drugo, ekstremiste tamo kao i ekstremiste ovamo. Ama spram tebe zvek se jos nijedan ne moze ravnati. Nema na svijetu covjeka da vise mrzi Srbe od tebe. Zanima me jesi li i van foruma tako kurcevit?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema tu nekog posebnog razloga da se nešto obraća pažnja na to.Svako ima pravo da se nada ostvarenju svojih snova pa i ovi Dukljo-Crnogorci mogu da se nadaju da će se Srbija raspasti i da više neće postojati ili da će biti najmanja država u Evropi.

Zanimljivo je da crtaju karte i priželjkuju odvajanje ovog ili onog dela Srbije ali da ne "diraju" Beograd.Verovatno zbog toga što se u Beogradu nalazi najveći deo onih resursa koje tako rado koriste Crnogorci na teret poreskih obveznika Srbije a verovatno i ovi sa facebook-a, a samo Beograd u Srbiji im garantuje slobodno vršljanje.

No, nije mi jasno zašto se toliko bave Srbijom i zluradim priželjkivanjem nekog zemljotresa kao u Kini, jer prirodna katastrofa može zadesiti svakoga i najmoćnije države(SAD,Kina) i najsiromašnije(Burma) i nijedna država pa ni Srbija nema ekskluzivitet na prirodne katastrofe.
    A ni na secesiju i seperatizam nema ekskluzivitet Srbija a naredne godine će pokazati da li je Kosovo "jedinstven slučaj" ili ima malo širi značaj.
    Last edited by dusanp; 12-06-08 at 01:54.

Thanks Thanks Given 
    12,520
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Neka si, brate, rashceraj to dok si na vrijeme! Cudo jedno kako se osjecate ugrozeni u sopstvenoj drzavi od shacice nepismenih Crnogoraca?! Sto bi tek bilo da su fakultete zavrsili?
    Cudo su kompleksi!

Sto editova post Dusane?
    Ostavi onaj dio dje si nam ispricao kako si poceo da zavodis red i da istjerujes nepismene Crnogorce sa rukovodecih mjesta, i dje si napisao kako se tvojim primjerom rukovode i u drugim opstinama?
    Last edited by zvoncica; 12-06-08 at 01:47.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    12,520
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by dusanp View Post
    Nema tu nekog posebnog razloga da se nešto obraća pažnja na to.Svako ima pravo da se nada ostvarenju svojih snova pa i ovi Dukljo-Crnogorci mogu da se nadaju da će se Srbija raspasti i da više neće postojati ili da će biti najmanja država u Evropi.

Zanimljivo je da crtaju karte i priželjkuju odvajanje ovog ili onog dela Srbije ali da ne "diraju" Beograd.Verovatno zbog toga što se u Beogradu nalazi najveći deo onih resursa koje tako rado koriste Crnogorci na teret poreskih obveznika Srbije a verovatno i ovi sa facebook-a, a samo Beograd u Srbiji im garantuje slobodno vršljanje.Nema tu nekog posebnog razloga da se nešto obraća pažnja na to.Svako ima pravo da se nada ostvarenju svojih snova pa i ovi Dukljo-Crnogorci mogu da se nadaju da će se Srbija raspasti i da više neće postojati ili da će biti najmanja država u Evropi.

Ovaj ton zluradosti i prezira prema Srbiji i "gedžama" sa facebook-a svaki dan možemo da susretnemo kod mnogih Dukljo-Crnogoraca u Srbiji.
    No sve se to da popraviti.U mojoj opštini u proteklih 4-5 godina isterali smo kompletan crnogorski rukovodeći kadar, iz Opštine,Uprave prihoda, policije i sudstva.
    Početkom ove godine poslednji crnogorski aparatčik je uklonjen iz opštinskog suda kroz socijalni program je penzionisan, a umesto njega postavljen je dipl.pravnik sa položenim pravosudnim ispitom koji nije iz neke dukljanske nedođije nego mu je Srbija dedovina a pored toga ima visoku stručnu spremu i stručni ispit a ne samo srednju školu kao njegov prethodnik.
    Mogu sa zadovoljstvom da istaknem da sam u ovome i ja učestvovao zajedno sa 10-tak advokata i da smo značajno uticali kao lokalni ogranak advokatske komore na predsednika suda,javnog tužioca, načelnika policijske stanice i druge lokalne funkcionere da se otarase ovih lezilebovića i neradnika i da smo im pomagali da se ovo reši na pravno validan način bez mogućnosti da se ovo obori u sudskom postupku.

Značajno se promenio i odnos dukljocrnogorskih dođoša prema nama i sada više ne pričaju posprdno o "gedžama" jer dobro znaju da o njihovim pravima i obavezama svuda od suda do opštine odlučuju ljudi kojima je ovde dedovina a ne neki njihovi plemensko-kumovski klanovi.
    Verovatno nas ne vole ali moraju da nas poštuju, jer znaju da je prošlo vreme kada im je bilo zagarantovano da će uvek zauzimati funkcije već sada moraju da ispune određene kriterijume a o ispunjenosti kriterijuma odlučuju oni koje su do juče nazivali "gedžama".
    Od kolega iz drugih mesta svaki dan čujem da se nešto slično dešava i u drugim opštinama u Srbiji.
    To znači da se poštovanje zaslužuje i da se prvo mora ceniti svoje a ako Srbi iz Srbije sami ne cene sebe ne mogu očekivati da ih drugi poštuju.
    eeeee, moj Dusane!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Neka si, brate, rashceraj to dok si na vrijeme! Cudo jedno kako se osjecate ugrozeni u sopstvenoj drzavi od shacice nepismenih Crnogoraca?!
    Cudo su kompleksi!
    Nisu u pitanju kompleksi nego realnost.Da li je neko ugrožen to je suubjektivno pitanje, no mi smo sredili situaciju kod nas u lokalu i sada se zna ko je gazda.
    Nas niko više ne naziva "gedžama"
    Sto bi tek bilo da su fakultete zavrsili?
    Ne bi ništa bilo, ostali bi na svojim mestima.

Sto editova post Dusane?
    Ostavi onaj dio dje si nam ispricao kako si poceo da zavodis red i da istjerujes nepismene Crnogorce sa rukovodecih mjesta, i dje si napisao kako se tvojim primjerom rukovode i u drugim opstinama?
    Greškom sam editovao post , hteo sam nešto da dodam a izbrisao sam veći deo posta, dešava se to u ovako sitne sate.
    Da parafraziram svoj post u kratkim crtama:
    -Od pre nekoliko godina zbog izuzetno lošeg stanja u lokalu i destruktivnog delovanja dukljocrnogorskih klanova započelo je "veliko spremanje".
    -U cilju oporavka isterani i su dukljocrnogorski aparatčici iz opštinskih organa,uprave prihoda,policije i sudstva a na njihova mesta su postavljeni ljudi čija je dedovina u Srbiji.
    -Ja sam zajedno sa nekoliko advokata u svojstvu neke vrste lokalne advokatske komore uticao na funkcionere opštinskih organa,predsednika suda,javnog tužioca da se otarase ovih crnogorskih činovničića.Značajno smo pomogli u ovoj aktivnosti ne zato što nekoga mrzimo, nego zato što na primer neki crnogorski lezilebović sakrije sudski predmet 3-4 godine ili izgubi zemljišno-knjižni uložak, a na primer taj predmet nekoj stranci mnogo znači, angažovala je advokata, platila mu a onda nema nikakvih rezultata.
    -Nije niko isteran na ulicu, svi ti crnogorski aparatčici su sami otišli čim im se pripreti krivičnom prijavom, neki sa otpremninama(nezasluženim), a neki su penzionisani, dok su neki premešteni na mesta shodno svojoj stručnoj spremi i gde ne mogu da naprave neku veliku štetu
    -Da ne budem pristrasan, samo deo tih lezilebovića i korumpiranih neradnika(istina veći deo) su bili crnogorski aparatčici a drugi deo su bili Srbijanci.Sa neradnicima/mitomanima(ljubitelji mita) Srbijancima je bilo lako dovoljna je uobičajena procedura.
    Sa crnogorskim kadrovima je bilo mnogo teže, jer su svi povezani kao svinjska creva pa ih uvek neko "odozgo" štiti po rodovsko-kumovskom principu, pa je kompletna rukovodeća dukljocrnogorska garnitura morala da se demontira i isčupa iz korena.
    Na primer za jednog običnog dukljocrnogorskog sudskog činovnika u pisarnici koji voli da krije predmete do nastupanja zastarelosti bilo je potrebno da se razreši 1 dukljocrnogorski sudija i 1 zamenik tužioca, a za jednog kriminalističkog tehničara koji je uklanjao dokaze sa mesta uviđaja morali su da se isteraju 2 inspektora itd.
    -Uglavnom sada je situacija mnogo bolja a ja već par godina nisam čuo nijednog Crnogorca da pominje neke "gedže", a dok su se njihovi saplemenici širili na raznim funkcijama svaki dan samm to slušao.
    To znači da smo zadobili poštovanje,i da se sada zna ko kosi a ko vodu nosi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dusanp View Post
    Na primer za jednog običnog dukljocrnogorskog sudskog činovnika u pisarnici koji voli da krije predmete do nastupanja zastarelosti bilo je potrebno da se razreši 1 dukljocrnogorski sudija i 1 zamenik tužioca, a za jednog kriminalističkog tehničara koji je uklanjao dokaze sa mesta uviđaja morali su da se isteraju 2 inspektora itd.
    Posto je Radojka iz komunalnoga? E ako mi za nju, Dux, ne das barem 9 milicajaca, zamjericu ti i za one 50 partizana na jednoga cetnika
    ♩♬

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a srbi mogu da otvaraju razne grupe i da pisu svasta za cg-orce, to je tebi ok e propalo se zapamti da vam nema veceg neprijatelja do vas samih!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Page 93 of 321 FirstFirst ... 4383899091929394959697103143193 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)