citaj i na druge forume malo koliko oni nas vole..
i da se zna,licno nemam nista proti njih,samo protiv ovih "domacih"
Ko vise mrzi Srbiju moze se reci. Procitajte.
http://in4s.net/x/index.php?option=c...-cg&Itemid=159
citaj i na druge forume malo koliko oni nas vole..
i da se zna,licno nemam nista proti njih,samo protiv ovih "domacih"
mogao si makar procitati na facebook-u opis te grupe
od ciste zajebancije se stvorila tolika frka, i ovo samo pokazuje dokle idu pojedini umovi i traze ljude odakle su i sl, i onda ih prozivaju za sprdacinu koji ne shvataju lDescription:
Ljudi, ovo je kontra za ono njihovo kupljenje da ih ima više u grupi nego što nas živi u CG...extra
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
"E ***** ti srbina koji je rodjen u Crnu Goru+nastavak koji negira postojanje Srba" je tebi sprdacina.
Da se pojavi organizacija sa sve kukastim krstovima itd, i da broji 200 clanova, da li bi i to bila sprdacina?
A ovoj temi je baš mjesto odje. E kuku dokle se došlo sa tim Facebookom i koliko je to bolesno i koliko to ljudi ozbiljno shvataju.
Au DIDI, oces li to clan da postanes?![]()
kakav text...a shto ne napishu ovu njihovu grupu shto je didi napomenu prije?htio da sam da se uchlanim al sam znao da ce nekog pichvajza bit![]()
Slazem se.
Vidis kako si slijep poored oci ,to vjerovatno sto si serbalj ! Ti vidis ovi sajt i ove Crnogorce ma ne vidis onije iljadu i kusur veljeserbaljskijeh koji popljuju i po*****raju sve sto je sveto jednome Crnogorcu ,na najmanji odgovor protiv pljuvanja CG ban je automacki ,zato neka "demokrate" puste znamo se odavno !
Apropo naziva CG OMladina dotakla dno ,ja mnim e je serbaljska odavno na dno ,eo najunosniji biznis im je prodaja bubrega po kafana !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Zaključavajte ovo...
A i facebook je super izvor znanja..
Igor Grbic (Serbia) wrote
at 2:11am yesterday
Alo BAGRO CRNOGORSKA sto samo smrdite po BG-U TISINA.Jebali ste koze do juce sad glumite evropu
at 12:41pm on June 7th, 2008Jel znati vi koja je slicnost izmedju parenja macaka i crnogorske nezavisnosti?
Nit veće dreke, nit manjeg kur*a!!!!)
Milosh Starchevic (Serbia) wrote
at 8:30pm on June 2nd, 2008
Podgorica?? Fino mesto, samo daleko od grada jbg...
Mirko Benac (Serbia) wrote
at 6:59pm on June 2nd, 2008
pilot"trazim dozvolu za preletanje"
kontrola leta CG"ponovite opet molim vas"
pilot"nista, nista"
Milan Pešić wrote
at 3:57pm on May 30th, 2008
Само се ви купајте у вашем ђубретарском мору, а ја одох у Грчку да тамо потрошим 700 евра. Једнио што вам је вредело доле су вам Срби изградили, а и то вам је пропало јер сте нерадници. Не разумем само ове наше одавде који иду у оно вашариште - Будву и остала сеоска места да се проводе под њиховим шаторима од кафића, уместо да оду негде ко људи.
Црна Гора је црна рупа Европе и света, дно дна! Подгорица је најружнији град на свету, без ичега што вреди пажње, осим оронулих и неокречених зграда!
Milan Pešić wrote
at 3:57pm on May 30th, 2008
Само се ви купајте у вашем ђубретарском мору, а ја одох у Грчку да тамо потрошим 700 евра. Једнио што вам је вредело доле су вам Срби изградили, а и то вам је пропало јер сте нерадници. Не разумем само ове наше одавде који иду у оно вашариште - Будву и остала сеоска места да се проводе под њиховим шаторима од кафића, уместо да оду негде ко људи.
Црна Гора је црна рупа Европе и света, дно дна! Подгорица је најружнији град на свету, без ичега што вреди пажње, осим оронулих и неокречених зграда!
Bojana Jovanovic (Serbia) wrote
at 11:37am on May 30th, 2008
crnogorci su izmisljen narod.
kojim vi jezikom govorite???crnogorskim???
hahaha zivo me zanima koji je to jezik!!???)
Milica Miletic (Serbia) wrote
at 12:40am on May 30th, 2008
Ma crna gora je NISTA!!! A umislili su da su neki k****...
ima nekih 500 postova...ovo je samo prva stranica,ne bih dalje da idem...vidish da hooligan mozhe i bolje....
http://www.facebook.com/group.php?gid=11034982565
Slazem se.
ada cus,sretni im put svima u grcku,taman da imam vise mjesta na plazu
Ista pamet,ista prica ka ovi njihovi ka ovi nasi...
Marko Jankovic (Serbia) wrote
at 1:56am on May 2nd, 2008
Mozemo mi ovde da se napusujemo koliko hocemo ali zalosna istinaje(kako za koga naravno) da se vecina nasih devojaka dohvate sa prvim crnogorcem na koga naidju kada odu na more,au posrbiji prodaju neku nevinost....
To sto ima je posle kriv djavo pa i vecina zavrsi po internet forumima je vec dr prica,tako da je pitanje ko koga ovde u zdrav mozak...
ovo je moj favorit...nijesam ga moga editovat nemojte mi zamjerit...
dosta sam chitao iskompleksirane kretene...kovac,lakshe ce se dic 300 000 shto je "dotaklo dno" nego 5 milion....laq noc i isqliaj malo....
Slazem se.
Udjoh u grupu
Heh, jedna mala sala a odma je dignu ovako.. Ne bi me cudilo u Kurir da izadje slican teks.
A sto samo oni pisu o nama po internetu... cak je wikipedia napunjena laznim informacijama...
Last edited by N_L; 12-06-08 at 00:58.
Nema tu nekog posebnog razloga da se nešto obraća pažnja na to.Svako ima pravo da se nada ostvarenju svojih snova pa i ovi Dukljo-Crnogorci mogu da se nadaju da će se Srbija raspasti i da više neće postojati ili da će biti najmanja država u Evropi.
Zanimljivo je da crtaju karte i priželjkuju odvajanje ovog ili onog dela Srbije ali da ne "diraju" Beograd.Verovatno zbog toga što se u Beogradu nalazi najveći deo onih resursa koje tako rado koriste Crnogorci na teret poreskih obveznika Srbije a verovatno i ovi sa facebook-a, a samo Beograd u Srbiji im garantuje slobodno vršljanje.
No, nije mi jasno zašto se toliko bave Srbijom i zluradim priželjkivanjem nekog zemljotresa kao u Kini, jer prirodna katastrofa može zadesiti svakoga i najmoćnije države(SAD,Kina) i najsiromašnije(Burma) i nijedna država pa ni Srbija nema ekskluzivitet na prirodne katastrofe.
A ni na secesiju i seperatizam nema ekskluzivitet Srbija a naredne godine će pokazati da li je Kosovo "jedinstven slučaj" ili ima malo širi značaj.
Last edited by dusanp; 12-06-08 at 01:54.
Neka si, brate, rashceraj to dok si na vrijeme! Cudo jedno kako se osjecate ugrozeni u sopstvenoj drzavi od shacice nepismenih Crnogoraca?! Sto bi tek bilo da su fakultete zavrsili?
Cudo su kompleksi!
Sto editova post Dusane?
Ostavi onaj dio dje si nam ispricao kako si poceo da zavodis red i da istjerujes nepismene Crnogorce sa rukovodecih mjesta, i dje si napisao kako se tvojim primjerom rukovode i u drugim opstinama?
Last edited by zvoncica; 12-06-08 at 01:47.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nisu u pitanju kompleksi nego realnost.Da li je neko ugrožen to je suubjektivno pitanje, no mi smo sredili situaciju kod nas u lokalu i sada se zna ko je gazda.
Nas niko više ne naziva "gedžama"
Ne bi ništa bilo, ostali bi na svojim mestima.
Greškom sam editovao post , hteo sam nešto da dodam a izbrisao sam veći deo posta, dešava se to u ovako sitne sate.
Da parafraziram svoj post u kratkim crtama:
-Od pre nekoliko godina zbog izuzetno lošeg stanja u lokalu i destruktivnog delovanja dukljocrnogorskih klanova započelo je "veliko spremanje".
-U cilju oporavka isterani i su dukljocrnogorski aparatčici iz opštinskih organa,uprave prihoda,policije i sudstva a na njihova mesta su postavljeni ljudi čija je dedovina u Srbiji.
-Ja sam zajedno sa nekoliko advokata u svojstvu neke vrste lokalne advokatske komore uticao na funkcionere opštinskih organa,predsednika suda,javnog tužioca da se otarase ovih crnogorskih činovničića.Značajno smo pomogli u ovoj aktivnosti ne zato što nekoga mrzimo, nego zato što na primer neki crnogorski lezilebović sakrije sudski predmet 3-4 godine ili izgubi zemljišno-knjižni uložak, a na primer taj predmet nekoj stranci mnogo znači, angažovala je advokata, platila mu a onda nema nikakvih rezultata.
-Nije niko isteran na ulicu, svi ti crnogorski aparatčici su sami otišli čim im se pripreti krivičnom prijavom, neki sa otpremninama(nezasluženim), a neki su penzionisani, dok su neki premešteni na mesta shodno svojoj stručnoj spremi i gde ne mogu da naprave neku veliku štetu
-Da ne budem pristrasan, samo deo tih lezilebovića i korumpiranih neradnika(istina veći deo) su bili crnogorski aparatčici a drugi deo su bili Srbijanci.Sa neradnicima/mitomanima(ljubitelji mita) Srbijancima je bilo lako dovoljna je uobičajena procedura.
Sa crnogorskim kadrovima je bilo mnogo teže, jer su svi povezani kao svinjska creva pa ih uvek neko "odozgo" štiti po rodovsko-kumovskom principu, pa je kompletna rukovodeća dukljocrnogorska garnitura morala da se demontira i isčupa iz korena.
Na primer za jednog običnog dukljocrnogorskog sudskog činovnika u pisarnici koji voli da krije predmete do nastupanja zastarelosti bilo je potrebno da se razreši 1 dukljocrnogorski sudija i 1 zamenik tužioca, a za jednog kriminalističkog tehničara koji je uklanjao dokaze sa mesta uviđaja morali su da se isteraju 2 inspektora itd.
-Uglavnom sada je situacija mnogo bolja a ja već par godina nisam čuo nijednog Crnogorca da pominje neke "gedže", a dok su se njihovi saplemenici širili na raznim funkcijama svaki dan samm to slušao.
To znači da smo zadobili poštovanje,i da se sada zna ko kosi a ko vodu nosi.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks