Samo da penale ne izvodi vise Vuchina,on odma racuna da je to gol![]()
Vuchinic ne da nije motivisan da igra za reprezentaciju, nego mu puca qurac od Niksica sve do Koloseuma! A i nije nikako dobro za moral ljudi da postoji toliki jaz u popularnosti i "kvalitetu" izmedju njega i ostatka tima. Ne znam... previse se nade polaze u njega, umjesto u kompletan tim. Mada, nisam struchnjak![]()
I am the one who locks.
Samo da penale ne izvodi vise Vuchina,on odma racuna da je to gol![]()
Onako se penal ne puca ni na treningu. I slobodne treba da izvodi Burzanovic, kad vec nema Simona. Mada ih je i Simon uglavnom slao u publiku...
nasha reprezentacija ide iz krajnosti u krajnost!
U prvih 11, imamo igrache koji spadaju u najvecu klasu ali i onih koje ne bih zvao da igraju sa mnom partiju fudbala u balon salu...
Evropsko prvenstvo je tek počelo a po načinu igranja, posebno brzini, naši zaostaju barem 50 godina. A da ne govorimo o odbrani, pas igri itd.
Sve je u pristupu, vremenu provedenom zajedno, iskustvu, kompaktnosti... Zato mi necemo moc nista bitnije da napravimo u dogledno vrijeme... Ja ne gajim nikakve iluzije, al'eto nadam se da cemo doma barem uspjet odigrat dobro al'i tad ce bit tesko napravit rezultat, jer jedno su prijateljske a drugo takmicarski mecevi... Sa tim pritiskom tek treba da se susretnemo.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
U reprezentativnom fudbalu neki kvalitet na papiru odavno nema toliki znacaj, sve je u pripremi i organizaciji. U stvari, najbitniji je dobar selektor, a ocigledno je da Filipovic nema tu klasu da od ove ekipe izvuce nesto ekstra. Nije on toliko los, ali jednostavno nema nikakvu viziju ekipe i igre koju hoce.
Ukoliko je Rehagel uspio da od onakve Grcke napravi nesto (a to nije bilo nimalo slucajno), to dovoljno govori sta bi nasa ekipa mogla u rukama nekog kompetentnog selektora. Na kraju krajeva, i Pajpers je od Kazahstana sastavio tim koji zna sta radi na terenu, bez obzira sto igraci nemaju individualni kvalitet da to valorizuju - ali oni protiv nas nisu napravili niti jednu pocetnicku takticku gresku i uvijek su znali sto ce i dje ce s loptom. A nasi su i protiv Kazahstana mutavo petljali sa loptom dobrim dijelom utakmice...
Nama treba jedan fini Holandjanin ili Njemac za selektora, i to na duzi period. Da unesu malo discipline i nauce ekipu da igra moderno.
Mi mozemo dosta,stvarno imamo dobru reprezentaciju,imamo Stevana Jovetica,jednog od najboljih mladih igraca u svijetu,buducu zvijezdu Calcia,imamo Mirka Vucinica,kojeg ne volim puno,al odlican igrac,jos samo malo da se "spusti na zemlju" kad igra za rep.,imamo Simona Vukcevica,koji pokazuje kako treba da se igra za nacionalni dres,stalno trci,borben igrac,a opet pun tehnike i klase,imamo Drincica,maestra u veznom redu,uvjek zna sto ce sa loptom,bar sam ja takav utisak stekao...
Odbrana je najslabiji dio tima...
Golmani su solidni,po meni treba da brani Mladen Bozovic,protiv Rumuna iako je primio 4 gola,usudicu se da kazem da je odlicno branio...
Mislim da ce bas ici mnogo bolje kad budu takmicarski mecevi,mislim da smo mi takvog mentaliteta,da cemo se bolje snaci tu,nego na ovim dosadasnjim prijateljskim mecevima,nama hvali takmicarskih meceva,to je za nas...
Filipovic kao trener? vidjecemo,nadam se da zna sto zeli od ove reprezentacije,jer za vodjenje neke reprezentacije trener mora da ima viziju...
Alessandro Del Piero imperatore bianconero
treba smislit pjesme za reprezentaciju...odusevio sam se sad na zenski rukomet protiv hrvata....citava dvorana pjeva
Nikoga nisam volio tako
Dušom i tijelom beskrajno lako, kao tebe
Nikog kao tebe
Kao tebe, nikog kao tebe
Nikoga nisam volio tako
Dušom i tijelom beskrajno lako, kao tebe
Nikog kao tebe
Kao tebe, nikog kao tebe
Kao tebe, nikog kao tebe
Kao tebe, nikog kao tebe
mnogo dobro zvuci....
Dobro, ali to nije navijachka pjesma...![]()
P r i m o r a c
pa znam al svejedno...mi nemamo ni navijacku ni nenavijacku....
a bolje da je nemamo nego da pjevamo `idemo zapaaad sjever i istoook dolje sa jugaaa hrabri sokooliii...` pffff
Намјерно Другачији...
Ja sam ubjedjen da Cg moze napraviti cudo u kvalifikacijama i jedva ih cekam.Imamo fantastican tim,stadion i navijace.Italija nije neunistiva,Bugarska takodje
Golmani Bozovic i Poleksic-odlicni,nista im ne fali
odbrana-malo tanka,ali nadam se da ce se to dobro uigrati pred kvalifikacije
vezni red-fantastican-Drincic-kreativac,Burzanovic,Boskovic,Vukcevic,Pekovic,sve sami majstori i odlicni igraci,suteri kreativci,ma ekstra
napad-Vucinic-zvijezda calca samo kad bi se malo spustio na zemlju,bilo bi dobro
Jovetic-medju najtalentovanijim fudbalerima na svijetu,ekstra,Bogavac-mali prodoran opasan,ma isto kao Ribery
Purovic-covjek za golove glavom
i ostali koji igraju su super,stadion , navijaci i atmosfera fantasticna,jedino problem igra u gostima,tu smo losi,nismo se navikli.
Imate ljudi podrsku od dijaspore iz Republike Srpske
aj nek neko okaci rspored utakmica molim vas,ovih nasih u kvalifikacijama
sad cu ja pokusati naci na sajtu fscg
nema na sajtu fscg
Mislim da prvu igramo ili sa Bugarima ili Zabarima,mislim Talijanima
ma slazem se da je malo vise ali sam htio da ublazim malo...ma bice to sve dobro,optimista sam
CRNA GORA - BUGARSKA
6. septembar '08, Podgorica
CRNA GORA - IRSKA
10. septembar '08, Podgorica
ITALIJA - CRNA GORA
15. oktobar '08, -
CRNA GORA - ITALIJA
28. mart '09, Podgorica
GRUZIJA - CRNA GORA
1. april '09, Tbilisi
KIPAR - CRNA GORA
6. jun '09, Nikozija
BUGARSKA - CRNA GORA
5. septembar '09, Sofija
CRNA GORA - KIPAR
9. septembar '09, Podgorica
CRNA GORA - GRUZIJA
10. oktobar, Podgorica
IRSKA - CRNA GORA
15. oktobar, Dablin
Odličan raspored! Zna li se đe igramo sa Italijom u goste?
hvala
Stvarn oimam neki osjecaj da mozemo da budemo drugi,al onda baraz,ccc...bice zanimljivo sve u svemu
Sa boljim selektorom bi smo mogli u baraz... i gorim reprezentacijama od nas je to nerijetko uspijevalo.
Kako ste mi smijesni... Ako budemo cetvrti bice super.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks