neka mu je sa srećom, konačno...
dani alves presao u barcelonu...
...
neka mu je sa srećom, konačno...
evo citam u Arenu, oce li mi ko objasnit kako je moguce da Bogdan MIlic vrijedi vise od Petra Vukcevica???!! na koju foru, to me zanima...
WU TANG Nigga thats for something...
To ti je nesto kao u vezi Zigica. Gleda se potencijal, visina...takvi su na cijeni jer su rijetki.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
I vrlo korisni igraci, kad ekipa zna da ih upotrijebi.
druga je stvar sa Zigicem, Zigic igra odlicno glavom, a nogom dosta dobro, a ovaj ne moze ni glavom gol da da, a kamoli nogom... ali opet Petar Vukcevic je svaku odigrao na visokom nivou, tako da treba da vrijedi makar duplo vise od Milica...
WU TANG Nigga thats for something...
Purovic ljudi. Ja nikad nisam bio siguran sta taj covjek ima, ali kao sto neko rece visina je cudo i prava rijetkost u fudbalu, posebno kad se spoji sa malo brzine i tehn ike...
Uveliko se prica o prelasku serdja agera iz atletika u inter.konacno pravi potez:dring:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=728012
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=725568
stankovic ce najvjerovatnije biti ukljucen u dil,jer murinju nijesu potrebne njegove usluge.
a ovo vec tesko....
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=727351
~ Duga Mracna Ulica ~
Broj na prodaju : 069/229-007. Povoljno i hitno!
Cobolli obecao da ostaje Trezeguet,prenosi Tuttosport....
Ko ce doci u Juve?Xabi Alonso ili Aquilani?vise bi volio Aquilani zato sto je italijan,al ne bi se zalio ni da dodje Xabi Alonso
Uglavnom,ocekujem jaki Juventus iduce sezone,napad ce biti jak,prva dva strijelca lige i odlicni Amauri i ako ostane Iaquinta...vise nego odlicno
Vezni red dobar,a bice odlican kad dodje neko od navedene dvojice,jos kad se tu dodaju mlade nade Marchisio i Giovinco bice show...
Odbrana odlicna,Chiellini ce vjerovatno ostati kao stoper,rekao je da mu ta pozicija prija,a i on se odlicno snalazi na toj poziciji,naravno trebalo bi jos jedno pojacanje u odbrani...
Alessandro Del Piero imperatore bianconero
Juvenus ce biti slabiji od Intera, Rome, Milana i mozda Fiorentine. Ili se vi uzdajete u jos jednu sezonu od 20 golova za Del Piera?
Opet oni pucaju na titulu![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Roma 2-2 Juventus
Juventus 1-0 Roma
Juventus 1-1 shinter
shinter 1-2 Juventus
bilan 0-0 Juventus
Juventus 3-2 bilan
Jesi mislio na ove timove???
Sissoko se totalno uklopio u ekipu,vidjeces kakav ce biti kad prodje cijele pripreme za ekipom...
Juventus ima najjaci napad u Seriu A(Alex,David,Amauri,Iaquinta,Palladino(mada je on prekomandovan na krilo))
I ove sezone je Juventus trebao da bude blize vrhu nego sto to tabela poakzuje,al su sudije uradile svoje...:mad:
može Juventus dosta, trebaju mu samo dva pojačanja na sredini...
U odbrani su dobili Melberga, još kad se vrati Andrade, biće i to super...
Jakvinta mora da proradi konačno, a ako mu ne pruže šansu i prodaju ga, kupiće Kvaljarelu koji je još bolji...
Pa nije da Jakvinta nije proradio,al nije dobija mnogo sansu da se iskaze,a ipak je dosta napravio
Startovao je 8 utakmica,dao je 8 golova(tako nesto)... sasvim solidno za treceg napadaca,Alex i Trez su nedodirljivi...
Iduce sezone samo obratite paznju na Giovinca...![]()
Ma najjaci ''smo'' vazda bili...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
chelsea dao milanu dozvolu da razgovara sa Drogbom,takodje pocheli pregovori sa eto'oom (ooooooooooo)
Slazem se.
Kojim Milanom jadan, sa Interom!
U izvini stari, jes Milanu je dao dozvolu! Pobrkao sam, posto mi je bilo logicnije da ide u Inter zbog Murinja! A i Shevu ne da Chelsea! To im je glupo da daju Drogbu a Shevu ne!
pa ja sam se zachudio danas kad sam prochitao da ne daju shevi da ide a da su drogbi dali dozvolu da pregovara...
Slazem se.
I ja Purovica, samo sklempe da mu palim po citav dan :P
Migel Veloso: "There are talks and a chance to see me in the Rossonera jersey. For me, it would be a dream. I am a cross between Andrea Pirlo and Rino Gattuso." (Corriere dello Sport)
Mančester Siti i Milan, pored Ronaldinja, vode bitku i za Žoa iz CSKA, za sad je Siti ponudio 25 miliona eura...
Napoli nudi 12 miliona za Paladina...
Veloso bi bio pojacanje za bilo koji jaki evropski tim... jak u defanzivi i vrlo precizan pas.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks