HRT2 ni ne emituje formulu 1 za vrijeme evropskog sampionata, vec samo snimak kasnije. Zato smo svi osudjeni da slusamo onoga "strucnjaka". Da ako prezivimo nekako...
Koliko sam uspio da vidim samo su gasili HRT1 za vrijeme prenosa fudbala. HRT2 pusta nesto deseto (film, seriju ili stagod) umjesto formule, da bi tek nedje uvece bio snimak, koga nisu skremblovali.
Na sajtu EXTRA TV su istaknute netacne informacije,za skoro 7 mjeseci koliko sam njihov korisnik nijesam primijetio ovo sto oni navode, samo je Eurosport 1 sinhronizovan,ova dva kanala sto navode nijesu ni sinhronizovana niti je BBC titlovan.
MTV Dance Velika Britanija Sinhronizovan
Eurosport 2 Velika Britanija Sinhronizovan
BBC Prime Velika Britanija Titlovan
’’Televizija IN’’ je upoznala Agenciju za radio-difuziju sa sadržajem ugovora sa UEFA-om o pravu na TV prenose utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu 2008. i zatražila da Agencija sprovede mjere radi sprječavanja ugrožavanja njenih ugovorom stečenih prava od strane pojedinih operatora sistema za distribuciju radio i TV programa (tzv. kablovskih operatora).
ospirnije :
www.ardcg.org
Ako to isto uradi i drzavna televizija za ligu sampiona i isto nam tako budu gasili hrt i rts ,morat cemo se smarat uz izvaredno komentarisanje Djurkovica pola utakmice precuti a pola komentarise.
Crna Gora
AGENCIJA ZA RADIO-DIFUZIJU
Broj: 02 – 1263/2
Podgorica, 10.06.2008.godine
S A O P Š T E NJ E
’’Televizija IN’’ je upoznala Agenciju za radio-difuziju sa sadržajem ugovora sa UEFA-om o pravu na
TV prenose utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu 2008. i zatražila da Agencija sprovede mjere radi
sprjecavanja ugrožavanja njenih ugovorom stecenih prava od strane pojedinih operatora sistema za
distribuciju radio i TV programa (tzv. kablovskih operatora).
Nakon upoznavanja sa Ugovorom izmedu Privrednog društva „IN CO“ d.o.o. i UEFA, Agencija za
radio-difuziju je utvrdila da:
1. Privredno društvo „IN CO“ d.o.o., kao osnivac „Televizije IN“, je steklo ekskluzivno pravo
zemaljskog emitovanja prenosa utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu 2008.
2. Privredno društvo „IN CO“ d.o.o. nije steklo ekskluzivna prava emitovanja/distribucije
prenosa utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu 2008. putem KDS/MMDS/IPTV/DTH sistema za distribcuiju
radio-televizijskih programa (tzv. kablovskih operatora).
Prema tome, kablovski i drugi operatori imaju pravo da distribuiraju programe TV stanica i u okviru
njih prenose utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu 2008. ukoliko su ove TV stanice ugovorom sa UEFA-
om regulisale pravo kablovske ili slicne distribucije ovog dogadaja na teritoriji Crne Gore.
Agencija za radio-difuziju
Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 9 Telefon +382 20 201 430 E-mail: [email protected]
Podgorica, Crna Gora Telefax +382 20 201 440 http:/www.ardcg.org
Da, zasto bi HRT ili RTS kupovali prava za Crnu Goru?! Zato su tu lokalne stanice ...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
@Sale, ali na osnovu cega IN zabranjuje meni kao vasem korisniku da gledam kanale koji su mi na raspolaganju?? MOJA je stvar koje cu tv kanale gledat, jer dajem novac da bi ih gledao!! Ne bjehu li Roland Garos istovremeno na RTCG2, RTS i Eurosportu. Znaci kada bi isli logikom IN televizije trebali su se blokirati RTS i Eurosport?! TV stanice koje prenose razne manifestacije uzivo to znaci da imaju prava da prenose program i moja je stvar koje cu ja kanale gledat!! Zar ne? A ovako kako je krenulo bice da cete NEZAKONITO ukinuti SVE kanale kao i SLO2, osim 9 nasih!!
[quote=ggmanager;950076]Crna Gora
AGENCIJA ZA RADIO-DIFUZIJU
Broj: 02 – 1263/2
Podgorica, 10.06.2008.godine
S A O P Š T E NJ E
’’Televizija IN’’ je upoznala Agenciju za radio-difuziju sa sadržajem ugovora sa UEFA-om o pravu na
TV prenose utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu 2008. i zatražila da Agencija sprovede mjere radi
sprjecavanja ugrožavanja njenih ugovorom stecenih prava od strane pojedinih operatora sistema za
distribuciju radio i TV programa (tzv. kablovskih operatora).
Nakon upoznavanja sa Ugovorom izmedu Privrednog društva „IN CO“ d.o.o. i UEFA, Agencija za
radio-difuziju je utvrdila da:
1. Privredno društvo „IN CO“ d.o.o., kao osnivac „Televizije IN“, je steklo ekskluzivno pravo
zemaljskog emitovanja prenosa utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu 2008.
2. Privredno društvo „IN CO“ d.o.o. nije steklo ekskluzivna prava emitovanja/distribucije
prenosa utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu 2008. putem KDS/MMDS/IPTV/DTH sistema za distribcuiju
radio-televizijskih programa (tzv. kablovskih operatora).
Prema tome, kablovski i drugi operatori imaju pravo da distribuiraju programe TV stanica i u okviru
njih prenose utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu 2008. ukoliko su ove TV stanice ugovorom sa UEFA-
om regulisale pravo kablovske ili slicne distribucije ovog dogadaja na teritoriji Crne Gore.
Agencija za radio-difuziju
Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 9 Telefon
hvala poseydon to sam ja htio da boldujem.
ljudi kako ne razumijete?? IN je platio prava prenosa za crnu goru, HRT za hrvatsku i RTS za srbiju. Iz toga se jasno vidi zasto su se ljudi iz INa bunili. Po meni je to sasvim logicno. Radi toga nema potreba da se pljuva operaterima koji nam pruzaju usluge gledanja stranih kanala, tj. koji blokiraju te programe!
otkad to i ljudi iz extra televizije poceli da idu po stanova da pitaju hoce li ko extra?
da ali ti nemaju ekskluzivno pravo na kablovsku zasto oni nama blokiraju,neka napisu da ih blokiraju jer nemaju prava prenosit u cg,a ne da ih je in otkupio
aooo jadan nije zato sto je in otkupio nego nisu oni otkupili da prenose i kod njih i kod nas...
pa zar ti mislis da bi iko otkupio prava da prenosi bilo sta u drugu zemlju gdje je zastupljen u 15ak posto domacinstava? dje nema ni mogucnost reklammiranja ni nista... ni hrvati (HRT) ni srbi (RTS) ni ne pomisljaju da otkupe prava za CG jer im nije cilj da budu gledaniji on pishljivog INa... vec da budu najgledaniji u svojoj zemlji! i jedni i drugi imaju zestoku konkurenciju "kuci" tako da im ne pada na pamet da idu kod komshije!![]()
ovaj dio smo svi preskocili! znaci mogu sve stanice i na kablovskim televizijama da prenose utakmice sa EURA, ako su citiram "ugovorom sa UEFA-
om regulisale pravo kablovske ili slicne distribucije ovog dogadaja na teritoriji Crne Gore". a posto to nijedna stanica to nije uradila....
pa, mi ne znamo je li ili nije :mrgreen:
(nečitko)
Sto ce da rade pretplatnici Total TV koji nema u ponudi IN tv??? Ni Intv ni UEFA, niti iko drugi nema pravo da bilo kome onemoguci gledanje prvenstva. Postoje lokacije dje IN nema signala zemaljskim sistemom predajnika dje je Total tv jedini izbor i sto onda ?
Mogli bi ovu pricu oko TV prava da pokrenete na drugom topicu. Naravno nema foruma Televizija, pa da se to tamo raspravlja, pa se preselite na sve i svasta.
@straus
Promocije... Ako se dobro sjecam da je 88M obilazio stanove, pa su cak nekim ljudima "na silu" ubacivali po 15m kablova (znam za 2 takva slucaja). "Ponuda koju ne mozete odbiti"... to je to?![]()
DIGI tv mijenja kljuc svaki dan.Izgleda da ce uskoro da zacrni ekran, tako da je od neobicne vaznosti kada ce te prosiriti ponudu sa RTL, novaTv, viassat kanali, DoQ i sl ????
Nemam Hrvate na običnoj anteni, ima ih samo do Kumbora a ja sam južnije
Ali mislim da će se prenopsiti F1 na HRT2 kaad prodje Euro 2008 jer se ovo odnosi samo na fudbal i nadam se da RTCG2 neće tražiti ist, jer je milina slušat one sa HRT2.
Monte carlo, Coultard i ne znam ko ono još se skucali u ogradu, podižu ih dizalice blizu Casina i komentarišu Hrvati: "Što misliš, u koju će ih sobu ubaciti"
Zove tetka juče (inače je bila veliki protvnik Extra): Fala ti što nam preporuči ovo, sad sam bila na plažu a film mi se snima i gledaću kad je mene volja"![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks