Ceska 1, Portugal 1, Hrvatska 1 i Njemacka 1 sa 20e za 250e :dring:
"Fudbal je igra u kojoj igrači trče za loptom 90 minuta i na kraju Njemac pobijedi"
Za danas sam uz Hrvate i Njemce dodao Tromzo...
Ceska 1, Portugal 1, Hrvatska 1 i Njemacka 1 sa 20e za 250e :dring:
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
ovo sto sam ja odigrao,to samo ja mogu.....hahhahaa
austria-hrvatska 0-2
njemacka-poljska 0-2
ulog 100 e
dobitak:313,50
uh......da znate samo sta sam radio samom sebi dok sam gledao utakmice,pogotovo hrvate,no sve se dobro zavrsilo
aj....u zdravlje:dring::dring::dring:
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Rumunija - Francuska
Holandija - Italija
Ima ovo za sjutra hmm(ima li jos sta?), bili se moglo sta odje fino odigrat? Dvije dvojke? Ili pak nesto drugo?
Last edited by N_L; 08-06-08 at 22:54.
Holandija ostade bez najvažnijih igrača dva dana pred utakmicu, bezveze...
Ta Francuska bi trebalo da dođe, nego ko zna kakvi su ludi Rumuni...
Holandija Italija - GG. Italijani igraju sa Materacijem i Barzaljijem kao par centralnih i to im je drugi put da igraju zajedno u zivotu a prvi od starta. Tako da ocekujem da prime jedan makar, a dace isto... Toni - Di Natale, perverzija.![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Trebao bi Chiellini da igra kao CB bolje bi prosli...
Alessandro Del Piero imperatore bianconero
Valjalo bi da se preskoči kladionica sjutra, no možda mi dođe neka ideja ujutru
Italija mi je nekako 2-3...
Pa e, 1:1 im je dosta za pocetak... I onda dobijaju Rumune 1:0 i igraju na iks sa Francuskom koja ce remizirat sa Rumunima.![]()
Nisam bas siguran u to da ce dobit Rumune, kao sto ti govoris, po meni su oni jedni od namrtvo za**ani, oni su ti Holandjane 2 puta u kvalifikacijama dobili, tako da se i od njih moze svasta ocekivat!
Pa dobro, napisao sam 1:0. Na silu... Rumuni ce se branit protiv svih, a u napad ako uspiju sto zakucit preko Mutua... To ce bit nezgodno za sve.
Danas su definitivno mecevi za lupanje... Strah je mene te Holandije uvijek, pogotovo kad je Italija sa Matrixom i Barzaljijem kao stoperima, ali realno bi trebalo da dobiju, dok su Francuzi prejaki ali uvijek neko mucenje sa njima, tako da cu tu da mlatnem nesto bez mozga pa ko sto ponese![]()
Rumunija ce da napadne Francuze danas, vidjecete![]()
Uh huh, pa da preskacemo danas ili moze nesto da se igra?
Danas 2-3 odigrah na ove dvije utakmice...
Ja sam preskocio, svaka tekma je zajebana! E sjutra bi odigrao na Spance i Svedjane! Nesto u Grke ipak ne vjerujem! Ili bi Svedska-Grcka igrao od 0-2! posto ce Grci, ako daju gol, odma u odbranu svi! A Spanci ce dobit sigurno, ali ni Rusi nisu toliko lak protivnik, ali ipak nemaju Pogrebnjaka, koji im je moze se reci bio jedan od aduta!
Ne zaboravite da Švedska (ako se nije što promijenilo od juče) igra bez Ibrahimovića...
Zajebavas li se?? to nisam znao, ali ipak se moze igrat od 0-2 ja mislim, posto ova okolnost ce cak jos vise smanjiti broj golova! Onda Rusija ima dobre sanse da prodje grupu!
Mora danas biti jedan X !!!
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Francuska, Italija i Spanija pa sto bude...
Sumnjam da ce Rusija proci grupu...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks