Federer je napravio milion neiznudjenih gresaka, a sa takvom igrom protiv ovakvog Nadala, koji je pogrijesio svega 10-ak puta u mecu, nije mogao vise.
Federer je napravio milion neiznudjenih gresaka, a sa takvom igrom protiv ovakvog Nadala, koji je pogrijesio svega 10-ak puta u mecu, nije mogao vise.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Da su se za vrijeme federerove dominacije pojavili djokovic i nadal ne bi gledao ni 3 od 12 gren slemova. Nabio je hiljadu titula za vrijeme najlosije konkurencije i sad je on kao najbolji. Jeste dobar ali ipak ybog nekonkurencije koja polako stize i sve mu je teze
Jeste najbolji ! Ne vrijedi diskutovati dok se ne DOKAZE suprotno.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Nadal Garos sto bi spanci rekli.za danasnji mec cu samo reci da je nadal pregazio federera koji je opet mnogo grijesio ali i da nije protiv spanca na ovoj podlozi niko ne moze.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Što bi ono danas?! Kakav hardcore.
"Deep penetration"Rocco Sifredi vs Jenna Jamison :mrgreen:
Vise puta receno i potpuno istinito. Nepobjediv na sljaci, zivotinja !!!
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
rekao sam vi ja najbolji teniser danashnjice. jedva cekam taj vembli, da vidimo i to rasturanje na shljaci po prvi put.
hahahaha kakav šef!![]()
Nadal moze da dobije bilo koga, na bilo kojoj podlozi! A i ovo je godina Rafe, Nole mi je nesto slab, tako da mislim da ce i na travi Nole biti lak posao za Rafu!
Rekao sam tesko,ne i nemoguce.Ne treba zaboravit da Nadal nikad nije dobio Federera ni na jednoj drugoj podlozi osim sljake,kao i da sa formom koju Djokovic drzi ove godine ne vidim nacin kako Rafa moze da ga ugrozi na betonu pogotovo posle one igre macke i misa u polufinalu IW ove godine,al eto trava je i dalje diskutabilna no brzo ce Wimbldon pa cemo i to cudo vidjet.Kao i prica ovo je Rafina godina,Rafa je najbolji igrac svijeta je vise nego smijesna.Pa on prakticno svaku godinu isto odigra.Prvi dio godine do sezone na sljaci solidno odigra cetvrtfinala,polufinala vecih turnira i poneki osvojeni ako ga usere.Onda osvoji sve turnire ili skoro sve na sljaci i krene euforija za njim,zatim odigra dobro na Wimbldonu a od tada prakticno do kraja sezone odnosno do Shangaja ga nema nidje,i tako u krug.Pa njegov najbolji rezultat na US openu je 4. runda ili cetvrtfinale nisam tacno siguran.
Last edited by B_ZZ; 08-06-08 at 23:51.
Auhhh što bi ono. Počistio ga je expresno zaista.
Počeće komplex da mu nabija, baš kao što FedEx Nadalu nabija na Vimbledon. Dugo će proć dok neko Nadala dobije na šljaku.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Stvarno mrzim kad pominju te "komplexe",ali ono juche stvarno nimalno nije bilo humano..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
U ovom trenutku znam samo jednu osobu koja moze Nadala lagano dobiti na sljaci
ispade na kraju da je Nole pruzio najveci otpor Nadalu
Nole4ever
Razbucace ga Nole na vimbldonu vidjecete
Federer ce jos ovu godinu i u penziju
lose su ti informacije, prvi duel majami hard court pobjeda NAdala, koji ima jos jednu pobjedu van sljake!!! na sljaci je 9-1 , a juce se usrao u njega nadal ali sto mi je cudno bilo , nijednom nije spanac uzviknuo svoje vamos ni oni pokreti rukom, ali so me najvise razocaralo je igre Federera bekendom , ocajkako to koristi nadal ubio ga je topspinom iz forhenda
go FED !!!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Pustite vise penziju. aoooooooooooo.................
Gleda li ko ATP Queen's London !
Dobio Safin, ali jedva !!!
ispade da je bellucci pruzio najveci otpor nadalu i to u prvom kolu.a sto se radiiiiiiiii
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks