@mcEsseny, 150eur, pa na gore. Uzmi Tender Oglase.
150-200 esha
sledece pitanje, a dje to:
u tender oglase
:mrgreen:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
@mcEsseny, 150eur, pa na gore. Uzmi Tender Oglase.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
je li moguce da je samo od 150-200? ako je tako uzeću ga odma!![]()
Ne bi trebalo da je vishe..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Sasi su ocajne ribice sve sa nekim bijelim pjegama.
Uzeo sam prije, malo po otvaranju kod njega rubi ksifo, par, stavio uvece u akvarijum sve kako treba ujutro me imalo srce okit, prvo one i jos jedna ksifo a posle podne skoro cijeli akvarijum jedva sam ih spasio.
Malo mu je prodavnica hladna, ima fini izbor ali koliko su ribice zdrave to nebi smio garantovat
staro akvaristicko pravilo
ili pravila
prvo nikada ne kupiti ribe cim dodju u radnju iz mnogo razloga da se ne ponavljam sve sam to vec pisao
drugo nikada nove ne mijesati sa starim ribicama , ako se ima uslova i te nove prvo traziti da vam spakuju u posebne kese , u kesu samo one iz iste vode . a drugo kuci iz svake kese u poseban karantinski akvarijum
znam da djeluje glupavo ali tako spasavate cijeli akvarijum . ne zaboravite samo jedna jedina zarazena ribica je dovoljna i vaseg akvarijuma vise nema
Bogomi si u pravu! Ja sam zbog toga zrtvovao 2 puta cijeli akvarijum, a koliko sam tvrdoglav opet cu![]()
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Uskoro Otvaranje Nove Prodavnice Zgrada Preko Puta Nekadasnjeg Gradskog Saobracaja Moce Da Se Nabavi Od Gliste Vele Do Zirafe Pa Ako Kome Treba Zirafa Nek Podje Tamo![]()
A lav ?
A dje je bio taj Gradski saobracaj?
Last edited by kuglica; 24-06-08 at 22:41.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Samo da zaradim svoj prvi milion, pa cete vidjet kakvu cu ja prodavnicu da otvorim, sebi za dusu!
Nego, oce li biti malawi ciklida i kad je to USKORO?
Originally Posted by Nk-001
pa uskora radi se nece neka velika prodavnica bit ali imace svega i moce da se naruci dosta toga ako nekom bude trebalo sredjuje se malo to tamo cim bude otvoreno javljam
Zgrada Preko Puta Nekadasnjeg Gradskog Saobracaja...reci mi dje je to?
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
prodavnica u otvaranju znaci pocelo je da radi bice svega ubrzo ima nekih ptica i ribica pa podjite vidjite znaci dje bio nekadasnji gradski saobracaj u podgorici znaci tacno preko puta njega zgrada
A dje je bio nekadasnji gradski saobracaj? Sto je sad tamo?
Ada preko puta... Ona zgrada znas...
Moze li se znat dje je BIO nekad gradski saobracaj?
Originally Posted by Nk-001
uzmi kartu pa vidjiili priupitaj nekog dje gradski
ajde vi iz pg budite milostivi i recite mi gdje trenutno ima ribica i bilja u pg za akvarijum
Kod Natase. A bilo je i kod mene, do sinoc.
a nataša je gjde?
nova prodavnica *A*B*A* evo broja tel pa koga sto interesuje neka pita ako trenutno nema moze da se nabaviti znaci ribice ptice i ostal naravno i oprema pumpe grijaci kavezi itd da ne nabrajam sad brojevi su 068899103 i 067850930 Drasko
evo nesto ribica iz ove prodavnice ima jos no nisam slika sve
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks