Shoot 'Em Up je najvece smece od filma koje sam gleda u svome zivotu...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da ne ispadne da spamujem ovaj topik sa ova dva youtooooob videa, mogo bih da predlozim i film dje sam i vidio ova dva "trejlera" mada sam vidio i krenuo u potragu za filmom preko spota , istoimeni film koji je radjen 1989.
http://www.imdb.com/title/tt0098546/
\\OFL•GIC
Ovim bi mogli i da zavrsimo postavljanje youtube linkova za fejk trejlere, koliko god smijesni bili
Ako mislimo da ima dovoljno materijala, da se otvori jedan topic onda...
I am the one who locks.
JUCE sam gledao domachi dokumentac "svet koji nestaje"
film me odushevio,za nepovjerovati da je taj film snimljen 87 god,poredjujichi ga sa nekima danasnjim visoke produkcije.
napominjem da je film o zhivotinjama,prati zivot jednog prasicha divljeg
vrijedi 100 minuta potrositi na njega.
eeeeejj,gdje je taj svrljig?
Sinoc odgledah "25th hour". Jedan od boljih filmova, odgnedanih mnome u zadnjih 3-4-5-6 godina.
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
A koja nije odgledala josh 200 loshih filmova xD
25th hour je odlichan
\\OFL•GIC
Jarhead / Sam Mendes
Pogledah film sa zakashnjenjem od 3 godine. Cheko sam ga na dvd-u, pa se chekanje oduzilo i film pao u zaobrav. Sasvim ga sluchajno vidjeh prije nekoliko u dvd klubu i rekoh da ga pogledam. Ako se ne varam film je baziran na istoimenoj knjizi koju je napisao marinac o njegovom iscekivanju zalivskog rata. Ljudi koji su pogledali apocalypse now i full metal jacket, ovaj film ce biti prava poslastica.
http://www.imdb.com/title/tt0418763/
\\OFL•GIC
Jarhead sam stiga i u bioskop da pogledam, i definitivno je najbolji iz Mendesove "americke trilogije". Veliki film, uz prelijep omaz koji daje velikim velikim ratnim filmovima
Welcome to the Suck![]()
I am the one who locks.
Cloverfield! 7/10 Bilo bi 10/10 da gluma nije zalosna
Obavezno pogledati ovo. Zar je mogla bit bolja kombinacija: Spielberg je dao pare i mashineriju, Eastwood je rezirao u totalnoj slobodi. Rezultat: 2 ratna filma koja nisu propagandisticka, 2 strane jedne bitke, 2 price koje vrijedi poslusat (odgledat).
Preporucujem gledanje u kontinuitetu, jedan za drugim.
I am the one who locks.
Gangster-brazilski
EARTH
Odlican dokumentarni
Eo ja odje samo pratim shto ko predlazhe i skinem po nneki film
Drug Tito je do sad najbolji..
Moram da kazhem da je The MIST ****** nad sranjima,pa ne mogu da vjerujem kako sam se smorio,ali shto kazhe Trile ona zhena avetna iz prrodavnice me je do ludila dovela (a to je i bio cilj zar ne)
The Bank Job - je mnogo dobar film
Paranoid Park - takodje
Shoot 'Em Up
ovo josh nijesam uspio da skinem
d:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
The mist malo smara ali je kraj tako dobar da izvlaci citav film
I kraj me ispiZHdjeo d:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Tropical Thunder sa Ben Stillerom i Jack Blackom po meni dva najludja coeka sto se tice komedije na svijet.Obavezno odgledajte
nemojte mi se smijat ali ja tek prekjuce $edoh i odgledah Shawshank redemption od pocetka do kraja....
Sve sam nesto gledao pa mi se ucinje dosadno, ili ga upalim a neko dodje.
Ne moram pricati kakav je film...
I nije losh Be Cool. Ima dosta forica![]()
Originally Posted by my name is ...
gleda sam sve filmove ben stillera i jack blacka i to ne moze da fula nikako.
Semi-Pro
Dobra komedija sa Willom Farellom. Mnogo je popularan film ovija dana - sa razlogom
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
i ja sam gledao sve njihove filmove i trejler za Tropic Thunder stvarno izgleda odlično, glumačka postava je više nego odlična što je ključno kod ovakvih filmova (po meni 75% dobre komedije čini casting tj. kad su odlični glumci/komičari velika je vjerovatnoća da će i komedija biti dobra, mada ima izuzetaka naravno pogotovo u poslednjih par godina, najbolji primjer su zadnje Ferrellove komedije, čovjek kao da stalno igra istu ulogu, dosadio je...), al nije mi prvi put da me trejler oduševi i film ispadne ili prilično loš ili neki prosjek, zato ne treba preporučivat niti procjenjivat film na osnovu trejlera, najbolje je i ne gledat trejler, al jbg radoznalost je čudo..
Last edited by Screaming Lord; 07-06-08 at 13:32.
e onda se slazemokad smo kod ben stillera sinoc sam gleda heart break kid isto fareli braca rezija .ludnica smija sam se ka ludak
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks