Page 105 of 1169 FirstFirst ... 555951011021031041051061071081091151552056051105 ... LastLast
Results 2,601 to 2,625 of 29213

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma, i meni se nekad svidjao ovaj nigga, ali vremenom mi je postao blago odvratan i sad mi se vec cini da ima prilicne limite tehnicke prirode .

Sto se tice Noleta, malo su neozbiljne price o icemu drugom sem o neuporedivo vecem kvalitetu koji ima Nadal, na sljaci makar. Jednostavno, u prva dva seta Djokovic nije imao sanse... I daleko od toga da Djokovic nije sjajan i kompletan teniser, ali Nadal je na jednom nevjerovatnom nivou trenutno. Dodje mi da kazem da ima sve... ali da sacekamo finale, pa cemo onda sa hvalospjevima.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Iskreno, igrom od danas, Novak bi dobio sve sem možda pet tenisera današnjice. S malo jačim servisom, i sve sem dva. To što ga je Nadal "razbio" samo znači da za pobijediti Nadala na šljaci potrebno je ne praviti greške uopšte.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja vjerujem da je Fed nikad blizi Nadalu na sljaci. To je dokazao i u Hamburgu, gdje su ga nijanse dijelile od pobjede. Dobar je potez napravio sto je uzeo za trenera Spanca koji je majstor za sljaku. Ako mu on ne pomogne, niko nece. Sve ce biti stvar psihe. Fed zna da je Nadal bolji na sljaci, i ako ne bude igrao savrseno koncentrisano nema sta da trazi. Sa druge strane, on sigurno ima jaci motiv za osvajanje nego Rafa. Najbolje i najrealnije bi bilo da Fed uzme RG, a da Rafa slavi na Wimbledone-u

Inace, jedan od razloga sto je Nole bio prilicno nervozan tokom cijelog turnira jesu i porodicne prirode. Vec smo pricali o njegovom ocu, kako je prijetio voditelju sa RTSa, pa je onda i njegov stric zvao ovog nesrecnika i prijetio da ce ga pretuci ako ikad vise bude prenosio Noletove meceve. U jednom od prethodnih meceva (cini mi se cetvrtfinale), Noletovog oca je obezbjedjenje izbacilo iz VIP loze u dio za obicne smrtnike, jer je pravio previse buke, pa se posle nesto svadjao sa njima tamo. Kakav kompletan idiot. Nadam se samo da to nece uticati na Noletovu karijeru kao sto je bilo slucaj sa Jelenom Dokic. Srecom pa Nole nije povukao na njega. Ali stvarno mu nije lako kad ga porodica vuce nazad i pravi mu probleme, umjesto da mu pomazu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by umek View Post
    Rafa osvaja RG bez sumnje! Fed mu ne moze nista na sljaci, a uskoro, mu nidje nece moci nista! Osjecam ja da se Fed naigrao vec!
    Ako pratiš tenis znaš da je Nadal isključivo veliki igrač na šljaci.
    O njegovim kvalitetima na drugim podlogama govore poslednji rezultati protiv igrača iz vrha svjetskog tenisa.
    Deru ga kao JARCA!
    Šljaka ok, ostalo bljak.
    Vidjećeš koliko će dogurati Nadal na Wimbldonu...
    Federer je za njega umjetnik,bog .
    Nadal nema igru za brze podloge.
    Nema prefinjen volej,servis,smeč....
    Nikada neće imati kao Sampras i Federer čuveno:Servis-volej!
    To je drvosječa.
    Vrlo brzo će doći dan kada bude naišao na jačeg, fizički superiornijeg tenisera i izgubiće!
    Posjećame na Tajsona u boksu.
    Čista sila ali onda naiđe jači grubijan i razbije ga u paramparčad.
    Federer je BOG.
    Što se Noleta tiče...
    Mora maksimalno popraviti kondiciju, fizičku snagu i brate jednom za vazda riješiti problem disanja.
    Neki put izgleda kao da je PILE!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovo sto prichate za oca Novaka Djokovica.... Srdjan zaiste izgleda kao jedna PREPOTENTNA SELJACINA .... vjerovatno od zivota nista nije napravio pa zivi od sinova... seljacina....
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ako ko anvija za federera to sam ja ali gledajuci i uporedjujuci igru oba tenisera tokom turnira moze se izvesti samo 1 zakljucak a to je: da je nadal jednostavno nepobjediv i da ako federer misli ista da uradi mora da odigra ne odlicno nego i vise od toga da bi dobio rafu.federer previse pravi neprisiljenih gresaka a i prvi servis mu nije bas najbolji na ovom turniru.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    To je drvosječa.
    zamisli koji si onda pekar ako te pobjedi drvosjeca...

ooo kakvoga naroda ima, sto je ovo. covjek treba da izjednaci borg-ov rekord i jednostavno je - drvosjeca. a $edi sto ces odje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadal je daleko od drvosjece. On ima istancan osjecaj za udarac, za prostor, izuzetnu tehniku i jaku koncentraciju. E sad sto neki ovdje u zivotu nisu reket uzeli u ruke a mogli bi biti TV komentatori teniskih meceva, to je druga stvar. Posto mijesaju vrhunske tenisere i drvosjece, neka uzmu sjekiru u ruke i probaju da odigraju jedan forhend

Nadal je sjajan igrac, i rivalstvo koje on ima sa Fedom je jedno od najvecih ikad. Ovi sto pricaju da on zna da igra samo na sljaci treba da se sjete dva uzastopna finala Wimbledon-a, mogu i da vam pozajmim snimak proslog, u kome je namucio Feda kao rijetko ko sto moze na travi.

Evo nadjoh sliku onog nesrecnog reketa Gonzalesa iz meca sa Fedom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koji bre drvosjeca?? o cemu ti to?? sad cemo vidjet, ko je Rafa, ja ne kazem da Fed nije majstor, on jeste, jedan od najvecih, ako ne i najveci! ali brale, njegovo vrijeme je proslo, maximum ce jos dvije godine dobijat grand slam turnire, vjeruj mi, a ako ne vjerujes, poslusaj njegove izjave, pa ce ti sve bit jasno! ali ako je Rafa drvosjeca, ja znaci ne znam kako bi trebao covjek da igra tenis da ne bude drvosjeca, kakav covjek ima dropshot, to je smijesno, sprda se! ) a sto se uopsteno tenisera tice, za mene najveci potencijal ima Safin, i on je to dokazao, nego njega boli *****,ne trenira uopste, zajebava se! ) da on oce, on bi mogao da ponovi ono sto je radio prije nekolko godina! ali me izvinite sto sam sad pricao za Safina "da oce", ali sam morao da iznesem svoje misljenje! i mislim da ljudi koji prate tenis, zanju ko je i sto je Safin!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koji bre drvosjeca?? o cemu ti to?? sad cemo vidjet, ko je Rafa, ja ne kazem da Fed nije majstor, on jeste, jedan od najvecih, ako ne i najveci! ali brale, njegovo vrijeme je proslo, maximum ce jos dvije godine dobijat grand slam turnire, vjeruj mi, a ako ne vjerujes, poslusaj njegove izjave, pa ce ti sve bit jasno! ali ako je Rafa drvosjeca, ja znaci ne znam kako bi trebao covjek da igra tenis da ne bude drvosjeca, kakav covjek ima dropshot, to je smijesno, sprda se! ) a sto se uopsteno tenisera tice, za mene najveci potencijal ima Safin, i on je to dokazao, nego njega boli *****,ne trenira uopste, zajebava se! ) da on oce, on bi mogao da ponovi ono sto je radio prije nekolko godina! ali me izvinite sto sam sad pricao za Safina "da oce", ali sam morao da iznesem svoje misljenje! i mislim da ljudi koji prate tenis, zanju ko je i sto je Safin!
    Nije mi jasno kako ce dobijati grand slam turnire jos dvije godine ako mu je vrijeme vec proslo? Dobijace ih on do tridesete sigurno, ne ovim tempom kao do sada (po tri godisnje), ali ima on jos prostora ne brini. Veliki njegov plus jeste sto se ne trosi fizicki, ne ide u teretanu i ne unistava svoj organizam kao Rafa, pa ce trajati mnogo duze od njega.

Sto se tice Safina, on vec ima 28 godina, i kasno je sad govoriti o njegovom potencijalu. Kad za nekoga od 18 godina kazes da je potencijal, to je kompliment. Ali kad to kazes za nekoga od 28, onda je to jasan znak da taj ima problema u glavi, a Marat ih ima puuuno. Mogao bi mozda od sestre da malo uci I da, imi koji pratimo tenis znamo ko je i sto je Safin, i to odlicno znamo - covjek koji nikad nista nije napravio i nikad nece. Sad podjoh nesto na njegov sajt i presmijah se - ne mogu da vjerujem da on zaradjuje od google-oglasa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad mozda odemo u off, ali oces da kazes ako ide u teretanu da unistava organizam ?
    Nego, skoro sam siguran da su dosta njih na AAS !!!
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Osvrnuo bih se na Djokovica starijeg... interesuje me, sto uopste iskompleksirani roditelji toliko uhode svoju uspjesnu djecu? Mislim, da ste superzvijezda i milioner, pretpostavljam da je otac za vasim petama zadnja stvar koju zelite. Ne znam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Nije mi jasno kako ce dobijati grand slam turnire jos dvije godine ako mu je vrijeme vec proslo? Dobijace ih on do tridesete sigurno, ne ovim tempom kao do sada (po tri godisnje), ali ima on jos prostora ne brini. Veliki njegov plus jeste sto se ne trosi fizicki, ne ide u teretanu i ne unistava svoj organizam kao Rafa, pa ce trajati mnogo duze od njega.

Sto se tice Safina, on vec ima 28 godina, i kasno je sad govoriti o njegovom potencijalu. Kad za nekoga od 18 godina kazes da je potencijal, to je kompliment. Ali kad to kazes za nekoga od 28, onda je to jasan znak da taj ima problema u glavi, a Marat ih ima puuuno. Mogao bi mozda od sestre da malo uci I da, imi koji pratimo tenis znamo ko je i sto je Safin, i to odlicno znamo - covjek koji nikad nista nije napravio i nikad nece. Sad podjoh nesto na njegov sajt i presmijah se - ne mogu da vjerujem da on zaradjuje od google-oglasa

Nisi ukapirao, pod "vrijeme mu je proslo", ja ne uzimam sadasnji trenutak, nego ako oces izrazicu se dolazi vrijeme njegove penzije!

A sto se sa Safina tice, ja vidim po tvojim odgovorima da ti uopste ne pratis tenis, po tebi biti prvi reket u svijet je nista??? jbt, pa sta onda to covjek treba da uradi, da bi uradio "nesto"??? daj molim te, on je teniser koji je jedno vrijeme najvise zaradjivao, tako da ne lupetaj tu, sto se njegovih para tice! Jednostavno covjek voli da se provodi, vise mu je preko qrca tennis, igra amaterski na ovim turnirima cisto iz ljubavi prema tennisu, a njegovoj sestri svaka cast, vidjecemo danas sto ce bit! Ja sam siguran da Ani nece biti nimalo lako!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisi ukapirao, pod "vrijeme mu je proslo", ja ne uzimam sadasnji trenutak, nego ako oces izrazicu se dolazi vrijeme njegove penzije!

A sto se sa Safina tice, ja vidim po tvojim odgovorima da ti uopste ne pratis tenis, po tebi biti prvi reket u svijet je nista??? jbt, pa sta onda to covjek treba da uradi, da bi uradio "nesto"??? daj molim te, on je teniser koji je jedno vrijeme najvise zaradjivao, tako da ne lupetaj tu, sto se njegovih para tice! Jednostavno covjek voli da se provodi, vise mu je preko qrca tennis, igra amaterski na ovim turnirima cisto iz ljubavi prema tennisu, a njegovoj sestri svaka cast, vidjecemo danas sto ce bit! Ja sam siguran da Ani nece biti nimalo lako!
    Umek, svakome dolazi vrijeme penzije, nema toga kome to nece doci. Fed ce igrati barem jos 3-4 godine na vrhunskom nivou. Njegovo starenje ce ujedno biti i jedini nacin na koji ce Nole ili Rafa doci do prvog mjesta na listi, dok je on u formi to im nece poci za rukom.

Ja pod necijim uspjehom ne posmatram necije rezultate tek tako, mnogo mi je bitnije koliko je neko iskoristio svoje potencijale. Sto se tice Safina, on jeste bio prvi na listi, ali samo dva mjeseca. Za momka koji je pobjedjivao Samprasa lagano, za tog istog momka za koga je Sampras rekao da je "buducnost tenisa", njegova karijera je neusjesna. On je mogao da bude bolji od Federera, da bude najveci ikad, a par nedelja na vrhu nikako ne mogu biti veliki uspjeh za njega. Za mene je mnogo uspjesniji teniser od njega Rodick, jer je iskoristio svoj potencijal do krajnjih granica. Neinteligentan, bez tehnike, samo sa servisom i izuzetnom fizickom snagom on je uradio najvise sto je mogao, i to je za mene uspjeh.

Oktagon, ne idemo u off, sve je to tenis Naporen vjezbe u teretani razvijaju misice, ali istovremeno slabe ligamente i zbog toga su igraci koji idu mnogo u teretanu skloniji povredama na terenu. Pa Nadalov brat je prosle godine izjavio da ce moci jos svega par godina da igra tenis profesionalno, jer ce koljena da mu otkazu. Oni to naravno kriju, ali to se sakriti ne moze. Nadal se osim toga iscrpljuje i na treniznima, i to ne moze vjecno da traje. Zato igrac poput Federera moze da traje mnogo duze od Nadala. Pa pogledaj Samprasa koji je bio slican profil kao Fed po tom pitanju. On se nikad nije previse umarao, osim na mecevima. Ivanisevic je uvijek na turnirima trazio da ima trening posle Samprasa, jer su njegovi trenizni trajali po 10-15 minuta. Covjek bi dosao na teren, odservirao par puta, vidio da je sve u redu, i otisao na pivo, a Goranu bi ostalo vise vremena za trening Zato Sampras danas sa 37 godina izgleda (i igra) bolje nego vecina aktivnih tenisera

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da ce ga nadal pobjediti i u vimbeldonu... vrijeme je vise, zreli je, bolji no sto je bio a i zadnji put ga je federer jedva dobio. Mada se nikad ne zna sa rozerom

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Ja bih prije rekao da ce nole opuvati nadala na vimbldonu pa cemo vidjeti shta ce biti sa federerom u finalu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uskoro cemo saznati... ipak tenis je to ka na shljaci ka na travi... nije to velika razlika kao sto se vama cini... to su samo price, normalno da nadal igra najbolje na shljaci ali... vidjeli smo noleta prije par dana... masu izgleda mocan

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Hmmm nije velika razlika... Jesi igrao kad na shljaci pa na travi pa to iz lichnog iskustva...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno, nije isto kao na play station

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

osvoji ana....ozhenicu je kad tad
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Nema stvarno nego - broj jedan. Vrhunski odigrano, svaka čast.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

kakva igracica, kakva pojava... svaka cast Ana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by poslednji_mohikanac View Post
    uskoro cemo saznati... ipak tenis je to ka na shljaci ka na travi... nije to velika razlika kao sto se vama cini... to su samo price, normalno da nadal igra najbolje na shljaci ali... vidjeli smo noleta prije par dana... masu izgleda mocan
    nije neka razlika, mada sljaku nisam nikad pusio pa ne znam tacno E sad si stvarno lupio ko niko, valjalo bi da se povuces sa ove teme na neko vrijeme, recimo dok Roger i Nadal ne odu u penziju...

Ani svaka cast, zasluzila je ko niko ovu titulu, mada sad kad vidjoh Zastin Enan, nekako mi se cini kao da su sve ove tutule u zenskoj konkurenciji malo izgubile na snazi ipak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    nije neka razlika, mada sljaku nisam nikad pusio pa ne znam tacno E sad si stvarno lupio ko niko, valjalo bi da se povuces sa ove teme na neko vrijeme, recimo dok Roger i Nadal ne odu u penziju...

Ani svaka cast, zasluzila je ko niko ovu titulu, mada sad kad vidjoh Zastin Enan, nekako mi se cini kao da su sve ove tutule u zenskoj konkurenciji malo izgubile na snazi ipak

vazhi shofro :blah:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ana Ivanovic!!!Ana Ivanovic!Ana Ivanovic!
    Potpuno zasluzeno!Svaka cast!

Page 105 of 1169 FirstFirst ... 555951011021031041051061071081091151552056051105 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)