kad onakva novakova igra u 3-i set nije dovoljna da se isti uzme, onda je jasno kakav je rafa na sljaci. mashina.
kad onakva novakova igra u 3-i set nije dovoljna da se isti uzme, onda je jasno kakav je rafa na sljaci. mashina.
Ma ne moze mu Nole nista... onaj bi mogao do sjutra da igra na nivou KAO Djokovic drugi dio treceg seta....
F.C.F.
Kako me Nole iznervira,covjek se vrati iz mrtvih onda u taj brejku samo stoji i posmatra kako Nadal razbija,3 ili 4 poena je samo propratio ,ne mogu da shvatim to,onda se ponadao da ce od 6-0 da stigne ,ma nije ipak ruku na srce bolji od Nadala na sljaci,ustvari nije niko od Rafe bolji na sljaci,ali jos zamjeram Novaku na tome sto je nekoliko poena u taj brejku samo propratio,da se razumijemo,kod set lopte mu je desna noga otisla i nije bilo sanse da se vrati na loptu,ali n taj brejku.....
ma nema veze bice dana za megdana
Novak je danas igrao prilicno bezvoljno prva dva seta. Mozda mu je falila Sarapova na tribinamaNadal nije nikad izgubio kad je vodio 2-0, cak ni na brzim podlogama, a ona drama u trecem setu je vise bila rezultat Rafine opustene igre nego Nolevog briljiranja. Kad se fino uozbiljio u TB vidjelo se ko je tata
Ne moze se igrati pasivno protiv Rafe, tako ga niko ne moze dobiti, mora to mnogo, mnogo bolje.
Sta rade ovi sa RTCG? Fed pocinje za par minuta, oni dali seriju!!!
U posljednja 4 gema Novak je pokazao da ima potencijala da mu uskoro ozbiljnije priprijeti, ali samo uz ogromnu srcanost i maksimalno zalaganje od samog starta...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
U drugom ga je Nadal stvarno oprao, ali ne toliko zbog razlike u kvalitetu koliko zbog Novakove nezainteresovanosti. Psiha je čudo.
Treći set prežalit neću, fantastična igra obojice ali Novak je zaslužio bar njega da uzme.
Ako Novak uskoro ne rijesi probleme koje ima u glavi, tesko da ce skorije priprijetiti Nadalu. Evo pocinje drugo polufinale, trebalo bi da Fed ovo rutinski privede kraju, ipak je klasa za francuza.
Evo odmah brejk u prvom gemu, bez izgubljenog poenaFino je pocelo. Go Fed!!!
4 dobra ge(j)ma protiv rafe moze da odigra i 100-plasirani na ATP listi. to je bas i sustina - protiv njega 4 gema jednostavno nisu dovoljna.
To je to, džaba ovome i duplo veća snaga i brzina. U glavi je ključ. To Novak danas skoro da nije imao.
Ma razvalio ga covjek...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
mali je noleta jos za rafu.
Ma Rafa je razbijac, ako mu se nesto ne desi(a nadam se da nece), Nole ce se nacekat jos dugo da ga na sljaci dobije!
Ovaj francus igra taman kao Rodik, pojma nema osim sto zna da opali servis 230 na sat. U drugom setu mu evo prolazi, no male su mu sanse
izjednaci na 1-1 francuz casti mi! Fed previse grijesi danas, ako bude ovako igrao protiv Rafe, ugasio ga je taman kao Djokovic
A nema sanse da dobije Nadala !
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Rafa osvaja RG bez sumnje! Fed mu ne moze nista na sljaci, a uskoro, mu nidje nece moci nista! Osjecam ja da se Fed naigrao vec!
Nema sanse niko da dobije Nadala na sljaci jos dugi niz godina.Nije dobio Dojkovica danas nego se SPRDAO kao sa malim djetetom.
Nadal ce dobiti Feredera isto kao Djokovica samo malcice teze.
Sprdao se ako si gledao samo drugi set. Ako si cijeli meč gledao, dosta si neozbiljan momak.
Ovo se zove tenis, ne znam kako nekom mozhe milije biti majmunche koje samo trchi, prebacha i cheka da protivnik pogrijeshi...![]()
#fakenews
Ne mozes to reci za Nadala, covjek je neprikosvnoven na sljaci... i dokazao je da je veliki igrach !!!
Pa reci shta radi sem toga shto trchi, prIJebacha i cheka da protivnik pogrijeshi...I josh zabija prst u goozicu svaki sekund hahahahahahah...
Shta uchinje crnom monfilsu poslije ovoga mozhe postati golman, koliko je parada napravio ahahahaha...
#fakenews
Nadal će da poravnava teren s Federerom... sprdnja.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Bojim se da ce tako biti, al' se nadam da nece...
A ono za prst u dupe, zova istina![]()
E mene ovaj Francuz odushevio ioako cujem svasta za njega... momak se borio... trci kao lud ... nije bash ni defanzivac klasicni ... moze bit nesto od njega....
F.C.F.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks