Slazem se... u ovom trenutku je to cak i jedini nacin na koji mi mozemo igrati, jer ce proci mnogo vremena prije nego sto dobijemo kvalitetne odbrambene igrace plus uigranost istih.
Tako smo i igrali u prvom poluvremenu, kada smo uzimali lopte na centru i mogli smo ih drzati minutima na njihovoj polovini i kombinovati ispred sesnaesterca (cak su i gol dali iz kontre). Ali malo koja reprezentacija moze igrati tako svih 90 minuta, a mi sigurno nismo medju njima.
Cinjenica je da se vecina reprezentacija naseg kvaliteta umije braniti i mnogo polaze na organizaciju odbrane, pa u napadu sto ugrabe, uvijek se neki kvalitetni pojedinac nadje da zavrsi akciju. Mi tako ocigledno ne mozemo igrati, jer cim nekome prepustimo sredinu, to je kraj price.

]...OK, znaci ipak treba gledati nesto kao dobru pouku od ovoga i nauciti nesto....jer ako se igralo ok u 1 pv sto se desilo u 2om pv, kondicija, ili previse gresaka odbrane...ali ipak Rumuni su stvarno dobri i stara juga je na jedvite nacine izlazila na kraj snjima ali ipak ne treba se osvrcati na to sada nego gledati kako da se poboljsa nasa repka
Reply With Quote

Bookmarks