Samo da se ovi iz odbrane ne useru, za napadace ne brinem!
X da se igra u Pg. Ovako je ovo cista 1, samo je pitanje ocemo li moc izvuc minimalac ili ce bit realno 2:0, 3:1.
Igre na strani ce bit nas najveci problem, a protiv ovih jacih ekipa da ne pricamo. A to kako Rumuni nisu neka sila pitaj tamo Holandiju i Bugarsku, a i jednu Rusiju koja je ispracena sa 3:0 iz Rumunije u njihovoj prethodnoj prijateljskoj.
Al'eto, svako ima svoje gledanje na stvari... Ja bih bio zadovoljan sa porazom od 2:1.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Samo da se ovi iz odbrane ne useru, za napadace ne brinem!
Mislim da Rumuni neće nametati neki posebni tempo jer će se čuvati za prvenstvo Evrope.Igraće lagano i pokušati tako da nad dobiju.
Crna Gora će večeras imati šansu ,upravo zbog toga što nema što da izgubi i što domaćini neće forsirati.
Prognoza x ili pobjeda Rumuna od jednog gola razlike.
Jedino što bih volio je da igramo otvoreno i ako treba da izgubimo ,,muški" alida pokažemo zube.
Ako igramo nerješeno uz ,,bunkericu" i dekadentan fudbal, trenutno, ćemo likovati a u stvari suštinski ćemo izgubiti.
Crna Gora mora da igra NAPADAČKI, BAR OVE PRIJATELJSKE UTAKMICE, DA POKAŽE SVIMA DA NIJE mala ekipa već tim za poštovanje.
Ponavljam da je u pitanju kvalifikaciona utakmica, baraž ili utakmica na prvenstvu Evrope ili Svijeta -sigurno bi izgubili jer bi nas Rumuni slomili tempom.
Pa protiv Rumuna na njihovom terenu i sami svjetski prvaci Italijani bi odmah potpisali nerješeno!!!
Libertas
Jedno sam siguran 100 %,dacemo makar 1 gol![]()
adresa za nocasnju utakmicu preko neta:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=12956&part=sports
Evo ja sam mozda previse optimista, ali po meni momci imaju sansu da dobiju Rumune! Naravno Rumuni su jaka reprezentacija, ali danas svako svakog moze da pobijedi! a i Rumuni ce se cuvat, ipak ceka ih EP, a po meni cak nece igrat u najjacem sastavu, ipak ce sacuvat neke igrace! Tako da, ajmo Crna Goro!) Tu smo uzz tebe!
Neki jaci start ili dva nad Mutuom, pa neka se prepane malo![]()
Da cemo dobit, to ne znam... da imamo bar dva krstena odbrambena igraca, ja kao subjektivni optimista bi prvi rekao da cemo dobit. Ovako...
ja bih licno bio prezadovoljan sa 0:0. naravno, to bi izgledalo kao da nista u napadu nismo napravili u mecu koji za protivnika i nije toliko bitan, ali meni je zaista puno vaznije to da znam da mozemo odigrati tvrdo, jer smo ipak pokazali da mozemo da igramo fudbal, i zna se kakve majstore imamo...
e, mirko mirko...
Kako smo ih stisli...![]()
e ovo je vec stvarno previse. majstor je, ali nesto mi u nasoj repki cesto nema mjeru...
sto je ljudi promasi se penal...
Ne mislim da mu se bas treba srati u moral (i ego) nekom zamjenom, ali svakako mu treba dobro skrenuti paznju na neke stvari. Bilo bi fino da Djalovic udje umjesto Burza mozda, ili da konacno Jovetic dobije sansu....
i preko streama se vidjelo da nije bilo offside-a
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Mirko je vrhunski igrac ali se ponasa kao da je reprezentacija njegova.
Sjedao bi mi na klupu sve dok ne prestane da se glupira i pocne da dodaje loptu..
Bijo si poziw koi se neodbija
Ma ajde ne sprdaj se za ovako soliranje mu treba i usi i izvuci, a ne zamijeniti ga. Ponisten je cist gol jer on je cucao u ofsajdu ali Burzo nije bio kad je sam zavrsio akciju.
Dobri smo, dobri smo... posjed lopte je bio nedje 55% za nas minimum.Mirko davi loptu previse... i Drincic isto. Burzo se sasvim fino krece.
(ne odnosi se na odbranu, sa onakvom odbranom se stvarno ne moze igrat... koji amateri)
Znao sam da je odbrana losa, ali ovoliko ne.
Bijo si poziw koi se neodbija
Nije lose ovo. Promasismo penal, koji nije bio, kontakt se desio van 16. Ali zadnji covjek odbrane trebalo je crveni da ide. Onda onaj ofsajd, nije ni vidjelo. Zasluzili smo nerijeseno makar.
A onaj Grgur samo neka je zdravo, veli bio je ofsajd :P A posle toga Mirko igra sa obje ruke, A Grgur , nije bila ruka :lolblue:
Samo da uspijemo da odrzimo ritam i u 2. poluvrijeme.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks