Page 75 of 832 FirstFirst ... 256571727374757677787985125175575 ... LastLast
Results 1,851 to 1,875 of 20787

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    1,771
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

29. maj 2008.

Nagrađen 10 hiljaditi Extra TV korisnik

T-Com do sada uložio preko 4 miliona eura u Extra TV servis

Uskoro aktiviranje snimanja programa preko mobilnog telefona, pristup portalu Cafe Montenegro...

Najpopularnija Extra TV Videoteka sa više od 8 hiljada iznajmljenih filmova mjesečno

U toku pregovori sa Paramount-om, Warner-om i Universal-om

Za pola godine koliko je dostupan na domaćem tržištu, T-Com Extra TV stekao je veliku popularnost o čemu govori i podatak da je ovih dana registrovan 10 hiljaditi korisnik tog servisa. Jubilarni Extra TV korisnik, inženjer u penziji Marko Šćekić iz Bijelog Polja, nagrađen je LCD TV prijemnikom (ekran 42 inča), koji mu je na današnjoj konferenciji za medije uručio predsjednik Odbora direktora Crnogorskog Telekoma Daniel Sas (Szasz).
    Šćekić je u obraćanju novinarima rekao da od 1965. godine ima tv u kući, ali da je prvi put potpuno zadovoljan, i kvalitetom slike i zvuka, kao i izborom programa. „Extra TV je zaista donio radost u našu kuću“, rekao je on.
    Sas je naglasio da je u Extra TV servis T-Com do sada uložio preko četiri miliona eura. “Riječ o izuzetno modernom i inovativnom servisu koji je stigao u Crnu Goru samo godinu dana nakon Njemačke i Mađarske. Ovim servisom, kao i mnogim prethodnim, Crnogorski Telekom pokazuje u potpunosti svestranu transformaciju od provajdera fiksne telefonije ka provajderu orijentisanom na pružanje najsavremenijih broadband servisa.“
    Inovativni broadband servisi, među kojima je i Extra TV, sadašnjost su i budućnost Kompanije, i na najbolji način prate savremene svjetske trendove u oblasti telekomunikacija, naglasio je Sas.
    Govoreći o velikoj popularnosti Extra TV-a, on je istakao, da su korisnici svojim izuzetnim interesovanjem za ovaj servis, pokazali koliko im prijaju brojne interaktivne Extra TV mogućnosti. Svakako, interaktivni servisi su, uz visok kvalitet slike i zvuka, glavi razlozi zbog kojih se toliko puno ljudi u svim crnogorskim opštinama, odlučuju za Extra TV, rekao je Sas.
    Iznajmljivanje filmova od kuće, uz plaćanje preko telefonskog računa T-Com-a, jedan je od najpopularnijih Extra TV servisa. Riječ je o veoma popularnoj Extra TV Videoteci koju filmofili posjećuju često jer je u ponudi preko 170 filmova, različitih žanrova (trileri, komedije, drame, filmovi za odrasle, kao i domaci filmovi...).
    Posebno veliko interesovanje za Videoteku, po riječima Sasa, pokazuje i cifra od više od osam hiljada iznajmljivanja filmova mjesečno, i to bez filmova koji su na HBO Digital.
    On je najavio od jeseni još bogatiju Extra TV Videoteku, jer su, kako je rekao, u toku pregovori sa velikim svjetskim filmskim kućama Paramount, Warner i Universal. Interaktivni Extra TV servisi se stalno dopunjuju novim i savremenijim, rekao je Sas, najavljujući da će Extra TV korisnici T-Com-a već od juna moći da preko mobilnog telefona aktiviraju snimanje emisija.
    U naredna tri mjeseca će, takođe, Extra TV korisnicima biti omogućeno da prate u svom stanu Extra TV programe na dva tv aparata, a preko jednog telefonskog broja.
    U junu će, kako je najavljeno, preko Extra TV-a biti dostupna TV verzija kultnog crnogorskog internet portala Cafe Montenegro, tako da svi novi i postojeći Extra TV servisi idu ka tome da TV prijemnik sve više postaje centralno mjesto za komunikaciju.
    Naglašeno je, takođe, da korisnici Extra TV-a, pored premotavanja programa, veoma često koriste i mogućnost snimanja programa, servis koji se, inače naplaćuje u Hrvatskoj i Mađarskoj, a kod nas je besplatan.
    Sas je naglasio da je start Extra TV-a u Crnoj Gori najuspješniji u Dojče telekom grupi, gledano po interesovanju i broju korisnika servisa. ”Ponosni smo na to, jer dobar glas se brzo čuje, tako da već prenosimo svoja iskustva u implementaciji Extra TV servisa, zemljama iz okruženja, među kojima su Makedonija i Albanija.”
    Na konferenciji za medije je rečeno i da je u toku T-Com Extra TV kampanja sa specijalnim povlasticama za nove Extra TV korisnike. Svi korisnici kojima se instalira Extra TV u periodu od 14. maja do 14.jula dobijaju u prvih 30 dana besplatno sva tri paketa iz Extra TV ponude ( Start paket, HBO paket i Plus paket). Na instalaciju se čeka do desetak dana.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

wow, cak 170 filmova i 8000 iznajmljivanja mjesecno (manje od 1 film po prikljucku, racunajmo da je i tu veliki dio onih "ajde da probam i tu novotariju"). Ade de...
    @Montenegrina: nema svako plazu ispred kuce, da moze da ubije vrijeme dok servis ne radi
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,771
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

offtopic: Ispada da oko 80% korisnika iznajmi bar jedan film mjesecno, sto je odlicno, s obzirom da je nasa zemlja prva u regionu po procentu piraterije koja ove u odnosu na prethodnu godinu biljezi rast.... sto je jos tragicnije.

koniq, te cifre, i prva i druga, ce na tvoju zalost, a na srecu svih Extra TV korisnika rapidno da rastu

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

T-Com do sada uložio preko 4 miliona eura u Extra TV servis
    Uloženo je puno puno više. Sami sebi ne smijete da priznate koliko. U ovoj cifri sigurno nema marketinga, ulaganja u ADSL, minusa zbog niske cijene STB.....

Podijeli ova ulaganja koja priznajete sa brojem korisnika i dobiješ 400 Eura po korisniku. Od pretplate koju naplaćujete treba pokriti održavanje, prava TV kućama i još dosta toga. Neto zarada po korisniku eventualno 2-3 Eura. Priča se isplati za ihahaaaaj ...... ili nikad.

Njemci ne znaju da sabiraju?

Naravno da znaju. Presipaju sa drugih mjesta. Cilj je sačuvati pozicije u fiksnoj i internetu. Znaju da ozbiljna konkurencija kuca na vrata. I onda treba naći način da građani Crne Gore i dalje plaćaju neprimjereno visoke račune za telefon i internet.

oops2 Guest

Citav Extra TV servis se svodi na jedan risiver kojeg mozete kupiti i bez T-Kom-a....sta mislite da je T-Com izmislio toplu vodu sa snimanjem...to i jos mnogo vise mozete dobiti ukoliko potrazite malo bolje...tj razmislite prije nego sto se skupe svi racuni +PDV +...............da li se isplati kupiti nesto ili se zaduziti tek tako...
    evo cisto da se malo ljudi podsjete daaaaavne 1999 godine kada su u Svetu Kompjutera ljudi pametno pisali i razmatrali pocetke takve tehnologije a eto onda samo predpostavite koje su danas mogucnosti:

http://www.sk.rs/1999/05/sknt01.html

Ko zna-zna...ko ne zna,neka trazi od T-Com-a

Last edited by oops2; 29-05-08 at 21:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad god upalim tv a to rijetko radim vidim neku reklamu o extra tv-u,
    Bolje da ste te pare ulozili u internet kad vec imate monopol i tako imali 100-150 hiljada korisnika , nego u gluposti.

oops2 Guest

Quote Originally Posted by exm View Post
    Kad god upalim tv a to rijetko radim vidim neku reklamu o extra tv-u,
    Bolje da ste te pare ulozili u internet kad vec imate monopol i tako imali 100-150 hiljada korisnika , nego u gluposti.
    A nemoj tako....pa to najbolje rade

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Da oce doc ovaj mtel fixni itd na primorje da se otarasim fixnog i tog t-coma djao ga ponjeo. i fixni tel cu bachit da me ne podsjeca na t-com! t-com NISTA U MOJOJ KUCI!!!

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    wow, cak 170 filmova i 8000 iznajmljivanja mjesecno (manje od 1 film po prikljucku, racunajmo da je i tu veliki dio onih "ajde da probam i tu novotariju"). Ade de...
    @Montenegrina: nema svako plazu ispred kuce, da moze da ubije vrijeme dok servis ne radi
    Nije plaza jedini nacin za "ubijanje" (ja svoje vrijeme ne ubijam jer nijesam besposlena, vec ga korisno trosim hehe) vremena, ima toliko prelijepih stvari na ovome svijetu. Plaza mi nije ispred kuce, ima 250 metara. Uostalom ja radim, tako da i tu trosim vrijeme.

A lijepo li ce biti forumariti na Extra Ali evo pricaju da je TV jedino za gledanje programa, pa nemojte ga slucajno za nesto drugo iskoristiti

I ovo sa zakazivanjem snimanja sa mobilnog je idelano, jer mi se dosta puta desi dok sam an poslu da saznam za neku emisiju. Pozdravljam. Jos da mi to nekako ubacite u Smart 25, ihaaaaa...
    Last edited by montenegrina; 29-05-08 at 23:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nesto je zatajila odbrana t-come...ajde mozete to vi bolje ili Sosu da zovete.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Bogami im spram ovakvih napada ne treba jača odbrana

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

servis ne radi>>rjesenje>>izadjite na plazu ili radite nesto drugo
    Pa da, sjajna odbrana
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    servis ne radi>>rjesenje>>izadjite na plazu ili radite nesto drugo
    Pa da, sjajna odbrana
    Servis ne radi - sjedi doam i nerviraj se kao Verbalni
    Pogrešno shvataš Verbalni, to nije moja odbrana, oni će se sami braniti, ja sam samo korisnik koji se trudi ugoditi sebi
    Možda ponekad na ovome forumu ne bi blo loše ad napišeš nešto argmentovano, a ne neke pokušaje podrugljivih komentara non stop
    Nego, imaš li ti Extra Tv?

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ja ne znam kud ces argumentovanije od toga da servis globalno puca, a kao extra prednost se navodi da ima sat?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oops2 View Post
    Citav Extra TV servis se svodi na jedan risiver kojeg mozete kupiti i bez T-Kom-a....sta mislite da je T-Com izmislio toplu vodu sa snimanjem...to i jos mnogo vise mozete dobiti ukoliko potrazite malo bolje...tj razmislite prije nego sto se skupe svi racuni +PDV +...............da li se isplati kupiti nesto ili se zaduziti tek tako...
    evo cisto da se malo ljudi podsjete daaaaavne 1999 godine kada su u Svetu Kompjutera ljudi pametno pisali i razmatrali pocetke takve tehnologije a eto onda samo predpostavite koje su danas mogucnosti:

http://www.sk.rs/1999/05/sknt01.html

Ko zna-zna...ko ne zna,neka trazi od T-Com-a

Samo te stvari i dalje znacajno vise kostaju nego Extra TV i naplacuje se mjesecna pretplata. Evo npr. ja sam htio da kupim TiVo koji podrzava HD (ekvivalentno Extra TV-u) i kalkulacija je ovakva:

TiVo HD DVR ..... $299
    Tivo DVR Annual plan (subscription) ..... $129

- KAd se to uveze kod nas inicijalna cijena ispadne 350 EUR za uredjaj + 70 EUR = 420 EUR
    - I onda svake godine 70 EUR
    - Plus ako hocete da imate kanale da snimate morate da se pretplatite na nekog kablovskog operatera (minimum 5.5 EUR mjesecno) = 65 EUR godisnje.

Tako da za 3 godine servisa koji je samo dio Extra TV ponude (nema VoD, nema lokalnih aplikacija, itd) ispada da treba da platite minimum 755 EUR

Sa Extra TV dobijate mnogo vise za oko 420 EUR za 3 godine (- specijalne promocije).

Bottom line: sa Extra TV-om za 40% manje para dobijate 40% fise opcija
    ... po meni imao se rashta roditi onaj...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zovite Sosu....bdw jedan film skinut po korisniku mjesecno-a cini mi se da dajete 2 filma besplatno mjesecno...grijesim li ????...zovite Sosu da podesi sat!

oops2 Guest

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Nije plaza jedini nacin za "ubijanje" (ja svoje vrijeme ne ubijam jer nijesam besposlena, vec ga korisno trosim hehe) vremena, ima toliko prelijepih stvari na ovome svijetu. Plaza mi nije ispred kuce, ima 250 metara. Uostalom ja radim, tako da i tu trosim vrijeme.

A lijepo li ce biti forumariti na Extra Ali evo pricaju da je TV jedino za gledanje programa, pa nemojte ga slucajno za nesto drugo iskoristiti

I ovo sa zakazivanjem snimanja sa mobilnog je idelano, jer mi se dosta puta desi dok sam an poslu da saznam za neku emisiju. Pozdravljam. Jos da mi to nekako ubacite u Smart 25, ihaaaaa...

Aj dodji na Belavistu imam ja telefon za tebe,mozes da narucujes emisije koje god hoces preko neta i stizu ti kuci
    ...ja ga dajem za 1000E inace kosta 1500E...vrhunska je stvar samo sto ja nemam dobru reklamu pa ti je sad to malo cudno mozda...
    aj ti imas para izgleda za bacanje
    Last edited by oops2; 30-05-08 at 12:40.

oops2 Guest

Quote Originally Posted by VoochkO View Post
    Samo te stvari i dalje znacajno vise kostaju nego Extra TV i naplacuje se mjesecna pretplata. Evo npr. ja sam htio da kupim TiVo koji podrzava HD (ekvivalentno Extra TV-u) i kalkulacija je ovakva:

TiVo HD DVR ..... $299

- KAd se to uveze kod nas inicijalna cijena ispadne 350 EUR za uredjaj + 70 EUR = 420 EUR
    - Plus ako hocete da imate kanale da snimate morate da se pretplatite na nekog kablovskog operatera (minimum 5.5 EUR mjesecno) = 65 EUR godisnje.

Tako da za 3 godine servisa koji je samo dio Extra TV ponude (nema VoD, nema lokalnih aplikacija, itd) ispada da treba da platite minimum 755 EUR

Sa Extra TV dobijate mnogo vise za oko 420 EUR za 3 godine (- specijalne promocije).

Ja vec uzivam bez T-Coma u svim opcijama za 10E mjesecno....sva sreca pa se ne zeznuh...
    Last edited by oops2; 30-05-08 at 12:52.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by oops2 View Post
    Aj dodji na Belavistu imam ja telefon za tebe,mozes da narucujes emisije koje god hoces preko neta i stizu ti kuci
    ...ja ga dajem za 1000E inace kosta 1500E...vrhunska je stvar samo sto ja nemam dobru reklamu pa ti je sad to malo cudno mozda...
    aj ti imas para izgleda za bacanje
    Imam naravno, pa kad pasam pored Belaviste baciću ti malo E kuku....

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by VoochkO View Post

TiVo HD DVR ..... $299

tivo? pricamo o americi??? Taj tivo tamo nudi ono za sta se i uzima prije svega, aa to je SJAJAN izbor serija i filmova, o kojem mi mozemo da sanjamo... A i da ne pocinjemo opet pricu o nasem i USA standardu...
    (nečitko)

oops2 Guest

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Imam naravno, pa kad pasam pored Belaviste baciću ti malo E kuku....

xexe...aj cekam te..rasirio sam ruke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije mi odg na pitanje koe sam postavio par strana unazad. dali moze sa aparata extrayv da se snima na dvd recorder
    neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam jedno pitanjce :
    @sale (ili neko drugi koji radi u t-comu) : danas (a možda i duže) ne radi teletekst ni na jednom kanalu na Extra teveju- Privremeni problem?
    Iz HN-a sam.

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Od juce ne radi teletext. Prijavljen problem.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    1,771
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Hvala, provjericu.

update: sredjuje se i bice za par minuta na svim kanalima
    Last edited by Sale; 30-05-08 at 23:00.

Page 75 of 832 FirstFirst ... 256571727374757677787985125175575 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)