View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 133 of 2251 FirstFirst ... 33831231291301311321331341351361371431832336331133 ... LastLast
Results 3,301 to 3,325 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Sholohov View Post
    a rekose da ce bit prenosa na RTCG 2

Valjda su rekli da nece biti prenosa na rtcg!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

sumnjam da ima prenosa, nego iskopajte ima li dje na satelitu po tih rumunskih kanala...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Antena1 rumunska prenosi..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kozak totalno si u pravu sve sto si rekao,,,ja sam navijac sutjeske i ja cu ti reci u cemu je problem,,prosle sezone kad je bila ona svadja varvara u niksicu oni su vrijedjali nase igrace i policiju,i onda su dobili batine,jedan specijalac je komsija IVANA JANJUSEVICA i onda su oni zakljucili da su zbog njega dobili batine...

a momak je u pg vec 5 6 dana svaki dan je po gradu,u utorak sam i ja setao sa njim po centru,pa ako su imali problem sa njim mogli su da mu pridju,a ne onako ponizavajuce preko ograde,,,prava sramota !!!! nef

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Arrow

Za ljude sa boljom konekcijom bice odje linkovi

:dring: http://livetv.ru/en/eventinfo/11009/
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Kozak totalno si u pravu sve sto si rekao,,,ja sam navijac sutjeske i ja cu ti reci u cemu je problem,,prosle sezone kad je bila ona svadja varvara u niksicu oni su vrijedjali nase igrace i policiju,i onda su dobili batine,jedan specijalac je komsija IVANA JANJUSEVICA i onda su oni zakljucili da su zbog njega dobili batine...

a momak je u pg vec 5 6 dana svaki dan je po gradu,u utorak sam i ja setao sa njim po centru,pa ako su imali problem sa njim mogli su da mu pridju,a ne onako ponizavajuce preko ograde,,,prava sramota !!!! nef
    A jel treba navijachi da napadnu igracha? ajde malo razmisli glavom prije nego sto izvalis neku glupost molim te... hvala
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

http://www.freebetting.net/online_be..._vs_Montenegro

Ooooo, poceli su da nas cijene, pogotovo ovi kladionicari!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Heh, ako je ovo tacna prica, mogu da zamislim zasto to niko nije do sad htio prepricati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    E pa kozak,druzze moj,odgovoricu ti poneshto,iako veze nemash sa pravopisom... vidim,tj pretpostavljam da si iz kotora,malo drkash na hrvate,to je 100%,poznajem malo psihologiju takvih ljudi,jer ih imam oko sebe...
    Da te zamolim,(nije da te ne mogu iskulirat,nego se tripujesh mnogo pa da se malo stabilizujesh) nemoj vishe da prichash dok ne dodjesh sa svojim Beshtijama i Kotoranima(nemoj ko da shvati ovo kao prozivanje!!) pa onda,kada organizujesh navijanje,vas 5,15,1235,153153135135... onda mozesh da rechesh i da prigovorish,ma i da kritikujesh kako treba da se navija!
    ZAto,prikupi pare,napravi zastavu i dodji na stadion...
    prijatno.
    iskulirat,stabilizuješ i tripuješ... sjajno... kako te lijepo čitat.

umna glavo...ja sam svaku utakmicu CG ispratio na stadionu pod goricom. teško da ću ijednu propustit. a organizovaću se sa ekipom starom da ne bi gledao tuge tužne kako prave budalaštine par excellence. makar nas bilo deset.

zbog drugih da kažem kako nije nikakva fora da ođe glumimo neke vođe,organizatore i sl. samo molim da navijamo svi koji pratimo reprezentaciju i navijamo za nju na načun kako se to radi u pravim društvima. srcem i do kraja. ja ću zamolit sve koji imaju neke ideje i idejice i misle da se to može ostvarit da se potrudimo prije bugarske. ja i moji ćemo na taj način doprinijet dobrom početku kvalifikacija i prvim zvaničnim izlaskom naše fudbalske momčadi u svijet. svako je dobrodošao , makar đe živio i iz kog kraja dolazio. nemojte da se tamo nalazimo kao navijači određenih navijačkih grupa , nego kao navijači CRNE GORE.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bogami, svako ko misli zdravorazumno mora da nas cijeni. Lagano imamo bolji napad od nekoliko ucesnika Eura...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Navijaci reprezentacije su napravili gresku na samom startu- izboru tribine.
    Jug je po meni bio logican izbor.
    Nisam bio protiv Kazahstana ali vrijedjanje Janjusevica je neprihvatljivo na utakmicama reprezentacije, to se radi na utakmicama Buducnost-Mogren!
    Kozak mozda su NEKE tvoje zamjerke na mjestu ali to radis na pogresan nacin.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eh, i da ja druga Kozaka prokomentarisem - osjecam da ti je srce na pravom mjestu ali da sve ispoljavas na malo... previse otvoren nacin. ako nisi takticar, forumski debateri te prosto samelju

Thanks Thanks Given 
    9,611
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Kozak kad vec zhelite neshto da organizujete zar ne bi bilo bolje to u dogovoru sa varvarima, i na $everu... Na shta mislish da ce da lichi kad se sa razlichitih tribina budu chule razlichite pjesme, pa ne navijamo za razlichite timove nego za isti...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zamjerke su mi na mjestu,kaže svaki od vas ali kažete i da radim na pogrešan način.

hmmmm. ja sam već ispunio cilj i znam da je ovo napravilo efekat a nisam ništa uradio loše. ako sam rekao varvarima neke stvari koje im slabo ko govori,morao sam ,jer je tačno. mogu oni biti jako dobri samo malo da skupe petlje i shvate da to što im nekolicina vođa radi sa nekakvim tobožnjim anacionalnim ponašanjem nema nikakvog smisla. imalo je smisla kada je bila SCG ali nakon toga je bezveze. e ja stvari nazivam takvim kakve jesu. ko me zna sa politike ,zna da sam takav.

a to sa vrijeđeaanjem našeg golmana je posebna stvar. znate i samo da je to glupost svoje vrste a varvarima to ne smije biti prepoznatljivost...

...glupost...i vrijeđanje sopstvenog golmana...

za medoja samo da kažem da ću ja i pored svega na JUG da se ne tiskam na prepunom SEVERU naših varvara koji se sjećaju da smo 21.05.2006. i njihovim glasovima postali nezavisna država CRNA GORA i da shodno tome ne moraju polagati račune nekolicini koji imaju slabe ili netačne informacije pa misle da će oživjet ugaslo srpstvo. ja se nadam da će cio stadion navijati , a mislim da hoće... ko god hoće je dobrodošao i sa predlozima i sa učešćem u navijanju. nas će biti dosta iz kotora. danas sam pričao sa mnogima o tome i siguran sam da ćemo biti od pomoći.

k.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    9,611
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Lijepa je to zamisao ali sam siguran da nece funkcionisati, ne mozhesh zanemariti varvare i $ever, ozbiljno navijanje u pg se ne mozhe nikako napraviti bez njih... Mozhesh se ti slobodno inatiti ali tako stvari stoje, vishe cesh pomoci ako se to odradi u dogovoru sa svim ostalim navijachima... Trazhish od varvara da oproste janjushevicu, a ti si toliko zapeo za taj jedan ispad koji sam siguran da nece biti ponovljen na utakmicama repke, ne mozhe tako...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kozak View Post
    zamjerke su mi na mjestu,kaže svaki od vas ali kažete i da radim na pogrešan način.

hmmmm. ja sam već ispunio cilj i znam da je ovo napravilo efekat a nisam ništa uradio loše. ako sam rekao varvarima neke stvari koje im slabo ko govori,morao sam ,jer je tačno. mogu oni biti jako dobri samo malo da skupe petlje i shvate da to što im nekolicina vođa radi sa nekakvim tobožnjim anacionalnim ponašanjem nema nikakvog smisla. imalo je smisla kada je bila SCG ali nakon toga je bezveze. e ja stvari nazivam takvim kakve jesu. ko me zna sa politike ,zna da sam takav

k.
    Problem je sto nije tacno, ne znam odakle tebi informacija da vodje brane nekome da navija za reprezentaciju. U pocetnom postu si ispljuvao Varvare a onda ocekujes da svi navijamo zajedno i slicno. To se tako ne radi, ispade da su Varvari krivi sto Vojvode,Fapovci i slicni ne dolaze na utakmice reprezentacija a nije tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

viđite momci...da se ja ne bi mučio previše a vi patili...samo vi navijajte po svome. sljedeći put jovetića i simona jer nisu nikad nosili sveti dres budućnosti , dobro popljuvajte.

što se mene tiče , ja svoje rekoh ,fair i pošteno kako i mislim a vi slobodno po starom. očekujte od varvara da se smiluju i pljujte po igračima. free country...

ja znam što ću i kako ću. dobra volja svima ko se pridruži. sa varvarima ,pod nekom njihovom organizacijom , neću jer ne mislim da su dovoljno zreli i dobri za tako nešto. neću im smetati i kvariti što budu radili ali ja ću za svoj gušt sa mojim momcima. nema nas hiljada ali nas ima dosta da feštamo kada igra naša ekipa.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    9,611
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Ok sad mi je jasno koliko volish cg i kakav si navijach... Ja sam nedostojan vashe svete organizacije tako da cu i dalje morati da dijelim tribinu sa varvarima... Sve najbolje u daljem radu, valjda nekad shvatite da se podjelom nishta ne postizhe, a toliko prichate o jedinstvu, koji paradox...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ok sad mi je jasno koliko volish cg i kakav si navijach... Ja sam nedostojan vashe svete organizacije tako da cu i dalje morati da dijelim tribinu sa varvarima... Sve najbolje u daljem radu, valjda nekad shvatite da se podjelom nishta ne postizhe, a toliko prichate o jedinstvu, koji paradox...
    medoje

ništa ti nije jasno ali nema veze. slobodno navijaj za CG i očekuj od varvara da sarađuju sa tobom i sa nama. jasno sam te pozvao da se pridružiš navijanju i ti misliš da to treba raditi sa severa. super za tebe ,ali ja ne mislim tako. nikakva sveta organizacija nije u pitanju samo jedna grupa ljudi koja će navijati sa drugog mjesta. tako će biti bolje za sve.

da se ne prosipa žuč , molim da se o ovome više ne piše kao nekakvom sučeljavanju različitih grupa. ja sam htio da opomenem da se ne radi ono već pomenuto u vezi golmana i dobio sam obećanja da neće. svakako ćemo se naći ođe da popričamo jedno mjesec dana prije utakmice i da možda nešto usaglasimo bliže.

svako dobro svima i no hard feelings...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto tako..
    roll tide

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kozak jovetic je ponikao u buducnosti, toliko o tome koliko si informisan, i sledeci put kad pocnes oko politike, vjeruj mi bices banovan za stalno, jer i pored mog upozorenja nastavio si

golman sutjeske je vrijedjan kao i svaki golman protivnickog tima, druga je stvar sto su debili od policajaca napravili frku, jer su coce branili da se ne vrijedja golman, alo policija da brnai na utakmici da se ne vrijedja golman, sudija ili ne znam ko????? dje ima to, a i ponasanje janjusevica tu utakmicu i posle je za primjer, dzabe mu i da dodje u buducnost,
    od te utakmicu u nk smo poceli da nosimo kameru sa sobom da snimamo kako se policija izivljava i kako prije da ce da ubiju, kako specijalci skidaju imena sa uniformi, da se ne zna ko je ko i sl, posto je do tada bilo, a varvari izmisljaju

i jos nesto koliko ja shvatih nije problem bio sjever na ovoj utakmici nego zapad jer mi je nekolicina ljudi reklo, da to sto je zapad radio kad je janjusevic usao nije za pricu, njega je na sjever 4 5 ljudi provociralo 10 min, samo da mu se stavi do znanja sto se misli o njemu kao covjeku, i on je posle utakmice dosao iza gola da vidi u cemu je problem i popricalo se snjim i objasnile su mu se stvari tako da ....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pravu je neko shto je reko, Janjushevica vrijedjajte kad se bude igralo Buducnost -Mogren, ipak je golman reprezentacije.
    I josh neshto, ne treba praviti podjele ko je varvar, ko vojvoda ko beshtija ko fapovac i tako dalje. Kad se dodje na utakmicu reprezentacije, tu smo svi jedno...
    Dok god to budete radili, od ovog navijanja vam nishta bit nece...

PS. Za ta vrijedjanja postoji domace prvenstvo...
    Last edited by Freaky-Tool; 30-05-08 at 08:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kome smetaju zvizduci na utakmici taj slobodno neka ide u pozoriste. Tamo ce cuti samo aplauz.Treba da se zvizdi i pljuje svako ko to iole zasluzi. Sportisti se bave javnim poslom, za to dobijaju dobre pare, s toga i moraju da trpe i zvizduke i tapkanje po ramenu. Sta nekog boli k. da ga zaustavlja po ulici i tu da ga cima, kad je on tu samo obican prolaznik? Oni igraju za publiku, od publike zive, bez publike su NIKO!
    A ja sam godine proveo sa Todom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kolko ce vas doc ladno biste mogli da navijate i sa sjeveroistoka na onu terasu
    Naravno shala mala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jovetić je igrao za MLADOST i za PARTIZAN a sada će fala gospodu igrati za FIORENTINU...

nemojmo prijetiti banovanjem kada ponestanu argumenti . nikakve ružne riječi nisam odaslao. istina boli ali se mora reći.

sljedeći put će varvari sigurno biti pravi. imaju oni potencijal. ostatak stadiona će podržati SJEVER jer više neće biti SEVER.

pozdrav
    Brooclyn Forever !

Page 133 of 2251 FirstFirst ... 33831231291301311321331341351361371431832336331133 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)