Ja ne mogu velike planove pravit' kad vjerovatno krajem avgusta idem na brod.
P r i m o r a c
Grijesisovdje u inostranstvu skoro svi navijamo za obje reprezentacije, samo ne oni koji su hardcore srbi / montenegrini. Vidjeces i sam kad cg bude igrala negdje kod nas. A sto se tog ponasanja tice, shvati da su i crnogorci balkanci. Hrvati ne igraju u Splitu jer torcidasi zvizde dinamovim igracima, zvezdasi sada ne vole Djukicevu 'grobarsku' repku, a sad ovo... jedno te isto.
Kolega Rumun mi rece da Mutu sigurno nece dugo igrati pa vjerujem da ce biti sansi za nase. Bez njega rumunski tim nije nista bolji od, recimo, srpske reprezentacije![]()
Nije velika filozofija, skupe se vodje navijacha i dogovore se potanko shta i kako, ako ko bude pravio probleme tu su njegovi da ga umire i to je to, da se ne bi ponavljali cetinjani sa pochetka...
#fakenews
super kad je tako. moja iskustva ođe su malo drugačija ali ok ako tako misliš. ja navijam za srbiju kada igra protiv ... sjeverne koreje...ponekad pakistana...i često protiv namibije...ali ja sam iskren i ne smetam im da prate i navijaju za svoje.
pobogu , nije valjda "srbinu" iz crne gore bliži jovetić,vučinić ili zverotić od tamo nekog finog igrača iz timočke krajine,podunavlja i srijema.bože pravde je naša himna a nije oj svijetla majska zoro.... normalno je i da više voliš daljeg strica od oca i treću tetku od majke, zar ne ? ljepše je more u panoniji,ovo osušeno,nego ovo naše malo sprčeno,jadransko.kakav lovćen za zlatibor. skadarsko jezero za ono u bajinoj bašti....maaaa
inače pozdrav
Brooclyn Forever !
Za pochetak bi se trebale sastavit neke pjesme, a ne da se cijelu utakmicu chuje: ajmo Crna Goro oooooo i E viva Montenegro...
Mnogo!
Imash klipove na u tube pa pogledaj
- ovaj je bez veze poshto je sa gornje tribine sniman
(Izvinjavam se shto odoh van topica :P)
Last edited by Freaky-Tool; 29-05-08 at 15:28.
sjajno...nisam znao...svaka čast !!
Brooclyn Forever !
E pa kozak,druzze moj,odgovoricu ti poneshto,iako veze nemash sa pravopisom... vidim,tj pretpostavljam da si iz kotora,malo drkash na hrvate,to je 100%,poznajem malo psihologiju takvih ljudi,jer ih imam oko sebe...
Da te zamolim,(nije da te ne mogu iskulirat,nego se tripujesh mnogo pa da se malo stabilizujesh) nemoj vishe da prichash dok ne dodjesh sa svojim Beshtijama i Kotoranima(nemoj ko da shvati ovo kao prozivanje!!) pa onda,kada organizujesh navijanje,vas 5,15,1235,153153135135... onda mozesh da rechesh i da prigovorish,ma i da kritikujesh kako treba da se navija!
ZAto,prikupi pare,napravi zastavu i dodji na stadion...
prijatno.
Намјерно Другачији...
I ne rece niko jos sto je to problem sa Janjusevicem.
I u cemu je uopste ta fora ko je koliko bio na stadionima? Kakve to veze uopste ima sa ovim slucajem, i gdje ode ta prica? Sve da neko 20 godina ide na stadion, a ja 20 godina gledam po deset minuta (ili pregled) svake trece utakmice, to ne mijenja cinjenicu da se golmanu reprezentacije ne zvizdi.
Navijaci koji ne mogu preci preko nekih licnih ili klupskih ili kakvih vec (posto ocigledno niko nema namjeru da kaze, pitam se zasto) netrpeljivosti bar tokom tih 90 minuta utakmice sa pisljivim Kazahstanom tesko da mogu ocekivati da ce bilo ko normalan "razumjeti" taj nivo frustracija.
Na kraju krajeva, je li gostovao taj Mogren u Podgorici u zadnjih mjesec i kusur... i to dva puta? Imali ste dva puta po 90 minuta + produzetke + penale da pokazete Janjusevicu sta mislite o njemu. Osim ako taj veliki grijeh momak nije napravio prekjuce ujutru (sto opet ne znamo, jer niko ne rece u cemu je uopste problem).
Last edited by MadGod; 29-05-08 at 16:33.
napravili smo mu posebno na tu tekmu...
I ako je tebi i ost. lakshe,nisu mu navijachi CG zvizdali,nego neka grupica koja je doshla na tekmu samo da mu zvizdi...zavrsheno s tom prichom bez mene...
Намјерно Другачији...
Ficole pa oce li vise dolazit ta grupica?
ako se dogovore,valjda oce... planiraju jachu organizaciju,i iz izvora bliskih njima,chuo sam da su vec krstili ekipu sa->`ANTI-JANJO CREW`,bice marketinga...upaljacha,kaPA,maJIca,bedzeva...
Намјерно Другачији...
Mlada reprezentacija izgubila 3 : 0 od Makedonije. Samo tako. Mogu oni još bolje.
rumunija montenergo 1:2
:)
Evo Kivu ima velikih problema sa povredom ramena, ne vjerujem da će puno protiv nas da se zamara...
Iskopali ko, dje moze da se gleda utakmica protiv Rumuna???
na internet!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks