View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 131 of 2251 FirstFirst ... 31811211271281291301311321331341351411812316311131 ... LastLast
Results 3,251 to 3,275 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

A ja niti mogu niti zelim mijenjat' stvari na Sjeveru (kad igra reprezentacija).
    A ti mozda mozesh.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Taj njegov potpis je vezan za kvart u Kotor iz kojeg je proteklo prvo organizovano navijanje u CG.
    Bestije 1986.

Dalje, ideja oko organizovanog navijanja za reprezentaciju sa Juga je starija od Kozakove, a uslovljena je nekim stvarima koje nisu za forum.
    Nazalost, od samog starta ta NVO ne radi nishta na ujedinjavanju svih grupa , grupica i individua na zajednichko navijanje za reprezentaciju. Mnogo toga mi smeta kod njih, kad bi te stvari otklonili ne bih imao problem da navijam sa Sjevera. Nemam nishta protiv Varvara, naprotiv, gotivni su mi.
    Lichno sam do sada uvjek bio na zapadu, ali cu preci na Jug.
    radila je, al neki imaju prezir sto navijanje za cg vode varvari, cetinjani su dosli , pa su poceli odma pjesmice o slavku i ako je receno da nas ne zanima niko do cg, ni jek neko za zetu, buducnost i sl, a pogotovo politika

svi sa primorja na jug da navijaju jel to to cattaro?
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da kazem, navijaci Crne Gore su takozvani "hrabri sokoli" a ovdje se vodi polemika o varvarima. Ficole ti kao neki od vodja varvara treba da razdvojis navijanje za Buducnost - Varvari i navijanje za reprezentaciju Hrabri Sokoli .
    Kada igra reprezentacija ne trebaju nam nikakvi varvari,street boysi, zetski vukovi na tribinama.Trebaju nam "hrabri sokoli" a to su sve grupe ujedinjene zajedno bez komplexa ko za koji klub igra.
    Moje misljene zdrave navijacke sredine...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    radila je, al neki imaju prezir sto navijanje za cg vode varvari, cetinjani su dosli , pa su poceli odma pjesmice o slavku i ako je receno da nas ne zanima niko do cg, ni jek neko za zetu, buducnost i sl, a pogotovo politika

svi sa primorja na jug da navijaju jel to to cattaro?
    Nije to - to!
    Mada, ako bi jednog lijepog dana imali prepuni Sjever onda ne bi to bilo toliko loshe...

Pjesmice o Slavku, pjesmice Buducnosti i pjesmice kao shto je "Pusi k. golmane" mozemo stavit' u isti kosh, to nam NE TREBA!

A ta NVO... Neka su mi zdravo.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kozak niko nije kriv tebi nije sto neke stvari ne shvacas, janjusevic nece nikad biti prihvacen pa ne znam sto da uradi, onaj dan mu je bilo stavljeno do znanja sto mislimo o njemu, vise se nece prozivati niti dirati, i nisu svi varvari za crnu goru, ima ih koji su za srbiju, koji su za albaniju i sl, u tome smo specificni, ima nas raznih nacija a ne svadjamo se,

druga je stvar sto je nekima muka i stid ih je da dolaze na sjever da navijaju za svoju reprezentaciju, nego im je ljepse na sjever i odande da naviju pa ako upali upali

jel hocete da navijate za crnu goru? dodjite na sjever da nas bude sto vise!
    ko dolazi na sjever evo ovih utkamica koliko je bilo? ima par momaka iz bara koji su svaku utakmicu na sjever, dolazili su cetinjani dok nisu napravili ******, dje su niksicani, bjelo poljci i iz ostalih gradova dje ima koliko toliko organizovanog navijanja, al i to ce se rijesiti, makar pokusat vec ovog vikenda

tako kozak kad budes shvatio ne varvare nego bilo koje navijace donekle ces moci i shvatiti njihovo ponasanje, a do tada pljuj do mile volje
    ne igrajte se sa onim sto ste stvorili,ja nisam varvar sa sjevera,ali sam varvar na zapadnoj tribini.i jednu cu vam stvar reci,vise volim crnu goru od buducnosti.i ako ce te dolaziti na utakmnice repke da zvizdite nasim igracima,bolje da vas nema,a izgubicete i nas na uutakmnicama buducnosti,
    vec 30 godina idem na utakmnice buducnosti,i navijam za buducnost svim srcem
    nemojte cerati ljude sa stadiona,sta bi bilo ako se danas bude zvizdalo igracima buducnosti u beranama ili negdje drugo
    ne mozete vi 0dlucivati ko ce igrati za repku,
    i pjesme koje pjevamo na utakmnice buducnosti,nemaju mjesta na utakmnice repke

zamisli se zasto onako tuznoizgleda sjeverna tribina na utakmnice repke
    ja licno bih vise volio da tamo sjede normalni navijaci,i tada bi sigurno bila puna
    Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
    Ban u hrvatskoj crnogorac
    Ban u crnoj gori crnogorac
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Samo da kazem, navijaci Crne Gore su takozvani "hrabri sokoli" a ovdje se vodi polemika o varvarima. Ficole ti kao neki od vodja varvara treba da razdvojis navijanje za Buducnost - Varvari i navijanje za reprezentaciju Hrabri Sokoli .
    Ja nisam jedan od vodja varvara drug...
    I Hrabri Sokoli je nadimak reprezentacije kao shto su njemci panceri,srbi orlovi(...) a ne navijacha CG...
    A Cattaro,NVO... to je oformljeno radi repke...i tu su (mislim,nisam 100% siguran,eto non stop sam sa tim ljudima ali koliko me je zanimalo nisam ni pitao...) sve varvari,i toliko je bilo obaveza oko Varvara da se zaista nije moglo stic oko repke,a i sad tek predstoje obaveze,jer dolaze kvalifikacije,i tu je bitno,a ovo je boranija...nego nije to opravdanje...
    aj sad,idem na ruchak,dobio sam 200eura od saveza...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Ja nisam jedan od vodja varvara drug...
    I Hrabri Sokoli je nadimak reprezentacije kao shto su njemci panceri,srbi orlovi(...) a ne navijacha CG...
    A Cattaro,NVO... to je oformljeno radi repke...i tu su (mislim,nisam 100% siguran,eto non stop sam sa tim ljudima ali koliko me je zanimalo nisam ni pitao...) sve varvari,i toliko je bilo obaveza oko Varvara da se zaista nije moglo stic oko repke,a i sad tek predstoje obaveze,jer dolaze kvalifikacije,i tu je bitno,a ovo je boranija...nego nije to opravdanje...
    aj sad,idem na ruchak,dobio sam 200eura od saveza...
    Onda brate da se oformi navijacka grupa,ovo ako se nastavi sve ce otic u ***** :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by neobican View Post
    nemojte cerati ljude sa stadiona,sta bi bilo ako se danas bude zvizdalo igracima buducnosti u beranama ili negdje drugo
    ako se dobro sjećam, igrači Budućnosti koji igraju za mladu selekciju su se dosta ružno proveli u Nikšiću kad su igrali za Crnu Goru... možda nam objasni bolje onaj Nišićanin što reče da smo iskompleksirani...

Evo kad smo već kod toga, kakve očekujete reakcije kad Bećiraj zaigra za Crnu Goru? S obzirom da se igraju utakmice u gradovima poput Nikšića, Berana, Pljevalja, itd.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neobicni sa zapada su pjevali varvarske pjesme dok smo mi negodovali, da nisi cuo koju pjesmu varvara za sjevera za svo ovo vrijeme pracenja reprezentacije???

cattaro, ajde da napunimo sjever prvo, da grmi sa sjevera, pa kad se ljudi naviknu na sjever da dolaze stalno, da punimo jug, a ne 200 ljudi na jug 200 na sjever, a bolje 400 ljudi na sjever i navijaju zajedno, pa se ne moramo dozivat tu jednu ebenu utakmicu
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

haahhhahhahah ljudi jel ovaj brat normalan?
    Zar nije trebalo da se zaustavi pricha na tome kad je rekao PLJUVAJ!?!? hahaha
    fobichne seljachine,PLJUVAJ! hahahah jel moguce?
    Predstavlja se brat kao Crnogorac!? Ovakve nikad necu gledat kao Crnogorce! Vidji mu potpis...Brooclyn Forever? Shto ne stavish Cetinje Forever,A? New York vishe volish od Cetinja,a? DIDI,ovo je neki...poseban sluchaj! Mi smo fobichne seljachine,a on je doktorirao MENTALITA ULTRA na katedri za Navijanje na Harvardu! hahaha kakav lik...

ALOOOOO!
    kao sto i sam rece "fobicne seljacine" :burp:

a ti Didi, stvarno sam mislio da si pametni momak :roll:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto ti nije jasno pa da ti pojasnim moje misljenje
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije mi jasno kako jedan mlad momak moze da isprica ovoliko gluposti i to sve za jedno jutro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Calexico View Post
    nije mi jasno kako jedan mlad momak moze da isprica ovoliko gluposti i to sve za jedno jutro
    gluposti? ok, to je tvoje misljenje, ti nisi nista rekao da kazes dje grijesim i sl, samo si rekao da pricam gluposti, i to je sve sto imas da kazes
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taj njegov potpis je vezan za kvart u Kotor iz kojeg je proteklo prvo organizovano navijanje u CG.
    Bestije 1986.

Dalje, ideja oko organizovanog navijanja za reprezentaciju sa Juga je starija od Kozakove, a uslovljena je nekim stvarima koje nisu za forum.
    Nazalost, od samog starta ta NVO ne radi nishta na ujedinjavanju svih grupa , grupica i individua na zajednichko navijanje za reprezentaciju. Mnogo toga mi smeta kod njih, kad bi te stvari otklonili ne bih imao problem da navijam sa Sjevera. Nemam nishta protiv Varvara, naprotiv, gotivni su mi.
    Lichno sam do sada uvjek bio na zapadu, ali cu preci na Jug.

pa nema se što dodati ovome tvome.

kad neće čuveni SEVER , nije nikakav problem da JUG počne priču a svi ostali su također više nego dobrodošli.

inače VARVARI, sa kraja osamdesetih posebno, su bili extra navijačka grupa. bio je junčaj , čini me se jedan od vođa. izgledali su i navijali kako treba. na prvoj utakmici protiv mađarske njega sam vidio na JUGU. kao i mnoge druge. sve navijačke grupe bi trebale navijati za našu državnu momčad. ako neko iz tih grupa navija za neke druge, neka mu je sretan lijepi put ka SEVERU i onda to je u redu.

ovi koji se javljaju da pričamo, spominju nekakvu apolitičnost njihove NVO kao da neko od nas traži da oni navijaju za pzp ili sl . ili dps.

i inače im je šuplja priča oko vrlo jasne stvari. onaj ko dođe na stadion pod goricom da navija za CRNU GORU ne smije navijati protiv pojedinih njenih igrača iz bilo kakvih ponuda. ja osobno znam, recimo, da je branko bošković i cijela njegova bliža porodica bila prosrpski orijentirana ali za mene to nema veze i navijam za njega . on je naš reprezentativac , bori se za CG i dovoljan mi je razlog da ga podržim kada igra za naše. isti je slučaj sa gojkovićem u vaterpolu. kad igra za CG , on je moj. kada igra PRIMORAC protiv JADRANA , hmmmm .... nije ista priča.

nego , da ne bi sada stvarali nekakve podjele , ajde da mi lijepo napravimo dogovor da kada igra repka oni koji nose naša obilježja neće navijati protiv naših igrača , ČAK NI KADA NE IDE SVE NAJLJEPŠE. a toga će biti. na bilo kojoj strani navijamo svi za CG i momke koji tada istrče.

navijačke grupe su slobodne da pored svojih državnih zastava i rekvizita iskažu i pripadnost gradu,regiji ili navijačkoj grupi .
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

inače...da budem skroz iskren. nijedna navijačka grupa se do sada nije proslavila svojim navijanjem za CG i organizacijom oko toga, da ne bude kako kritikujem VARVARE isključivo. nekako mi je samo prirodno da oni iz glavnog grada pokrenu stvar na pravi način. možda je to pretjerano očekivanje ali ne odustajem od njega jer vjerujem da jedan veliki broj navijača VARVARA podržava CG.

svi moramo bolje i jače,istrajnije,strpljivije,sa više kreativnosti. eto,nadam se da ćemo vas mi "prijatno" iznenaditi za 6. septembar.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    9,611
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Meni samo nijesu jasni ljudi koji dodju na $ever, stoje svo vrijeme i ne progovore ni rijechi, morash da ih bijesh, molish, qnesh da neshto izuste... Jel sramota pjevat svojoj reprezentaciji i navijat za nju, kome se ne pjeva neka ne dolazi na $ever, meni je milije da ima 50 navijacha koji ce pjevati svo vrijeme nego 500 od kojih ce 450 ponekad potapshat i rec aleale i to je to... Sve se sa malo dogovora mozhe zavrshiti, mislim da su varvari dovoljno pametni i da su vidjeli da ne treba da zvizhe svojim igrachima, ako vam se ne svidja isqlirajte ga tu utakmicu pa ga ispljujte kad se sastanete u prvenstvu... I mogu potvrdit shto didi reche da skoro nikog iz nk ne vidjeh na $everu na prethodnim utakmicama, sigurno u vojvodama i fap mashini ima ljudi koji bi navijali, to je vec do organizacije i dogovora, nadam se da ce se sve srediti do kvalifikacija...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gluposti? ok, to je tvoje misljenje, ti nisi nista rekao da kazes dje grijesim i sl, samo si rekao da pricam gluposti, i to je sve sto imas da kazes
    mislim da ti je kozak rekao i vise nego dovoljno, tako da nema potrebe da ponavljam sve to...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

OEEE NAPOKON NEKO NORMALAN!
    O tome se moze prichat...
    Ja idem na sjever zato shto znam sve te momke,a iskreno se najezim kad stojim sa onim `momcima` od ko zna dje,zavezanim barjacima oko struka,majca DA,crvene bermude,i shal CG Reprezentacije zavezan oko glave,dakle sav u crveno da mu Crna Gora ne zamjeri...

ooo EgiptU,zemljo shto radjash slonove...
    i takvi navijači su za mene ok ako navijaju za CG bez rezerve.crvene boje se ne treba stidjeti.sve treba da je crveno ili u tom tonu. moja zastava će biti bijela sa crvenim i starozlatnim detaljima,recimo. da ne otkrivam sve.
    ne mogu svi biti firm fans i casuals. i ne treba. neko će navuć jaknu STONE ISLAND i PRADA na sebe i BURBERRY kaput,pride, al opet neće imati srca koliko je dovoljno. na stadionu treba naći mjesta za sve a onda će se svako pokazati onim što je najvažnije . srce,grlo i dlan.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kozak View Post
    inače...da budem skroz iskren. nijedna navijačka grupa se do sada nije proslavila svojim navijanjem za CG i organizacijom oko toga, da ne bude kako kritikujem VARVARE isključivo. nekako mi je samo prirodno da oni iz glavnog grada pokrenu stvar na pravi način. možda je to pretjerano očekivanje ali ne odustajem od njega jer vjerujem da jedan veliki broj navijača VARVARA podržava CG.

svi moramo bolje i jače,istrajnije,strpljivije,sa više kreativnosti. eto,nadam se da ćemo vas mi "prijatno" iznenaditi za 6. septembar.
    dje si bio protiv madjara? jel znas ko je vodio navijanje? jel znas ko se odrao da napravi onu setalicu? jel znas ko se odrao da pokrene narod na sjever da navija?

pusti me pricu evo ti calexico pa se druzite, i razmijenite iskusttva sa tribina,

calexico lijepo je vidjeti da nemas svoje misljenje a kritikujes druge
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Meni samo nijesu jasni ljudi koji dodju na $ever, stoje svo vrijeme i ne progovore ni rijechi, morash da ih bijesh, molish, qnesh da neshto izuste... Jel sramota pjevat svojoj reprezentaciji i navijat za nju, kome se ne pjeva neka ne dolazi na $ever, meni je milije da ima 50 navijacha koji ce pjevati svo vrijeme nego 500 od kojih ce 450 ponekad potapshat i rec aleale i to je to... Sve se sa malo dogovora mozhe zavrshiti, mislim da su varvari dovoljno pametni i da su vidjeli da ne treba da zvizhe svojim igrachima, ako vam se ne svidja isqlirajte ga tu utakmicu pa ga ispljujte kad se sastanete u prvenstvu... I mogu potvrdit shto didi reche da skoro nikog iz nk ne vidjeh na $everu na prethodnim utakmicama, sigurno u vojvodama i fap mashini ima ljudi koji bi navijali, to je vec do organizacije i dogovora, nadam se da ce se sve srediti do kvalifikacija...
    pa tako i samo tako. mislim , vidjeli su to ljudi koji su htjeli viđet.i shvatili. nadam se da je stav ovim koji su kao kontrirali meni,tebi i calexicu,kao i još nekim cijenjenim drugarima proizišao iz nekog potaknut lokal patriotizma i ja im opraštam ako je to nto. ne opraštam ako je pozadina svega pokušaj da se opstruira jedan drugačiji pristup reprezentaciji koji mi zagovaramo ... drugačiji od onog koji je bio praxis u okviru neke druge priče koja se završila 21.05.2006....

CRNA GORA , i to je to!
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

svi nesto pricaju, svi puni predloga, a koliko vidim, niko ne dolazi na sjever da navija i da se organizuje nesto..."tamo su oni varvari"...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dje si bio protiv madjara? jel znas ko je vodio navijanje? jel znas ko se odrao da napravi onu setalicu? jel znas ko se odrao da pokrene narod na sjever da navija?

pusti me pricu evo ti calexico pa se druzite, i razmijenite iskusttva sa tribina,

calexico lijepo je vidjeti da nemas svoje misljenje a kritikujes druge
    super. ja sam navijao na jugu. ajmo sljedeći put u što većem broju i što kvalitetnije napraviti pruipreme za utakmicu. ja ne sumnjam da si ti navijao kako treba i ne shvati ovo kao calexico i kozak protiv didija. samo nastavi da navijaš za CG , organizuj stvari kao što si napravio one fine šalove.i kada čuješ kritiku ne misli da je to nešto što će tebi nauditi. shvati samo da je potreba vrlo jasna. SVI MORAMO SVIM SRCEM NAVIJATI ZA NAŠE MOMKE. NAROOOOOOČITO KADA NE IDE SVE KAKO TREBA. KADA SIMONJ PREVIŠE DRIBLA, KADA NEĆE GOL MIRKA I STEVANA,PURU,BRANKA I OSTALE. TADA JOŠ JAČE.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kozak je dovoljno rekao, ali je bio ekstreman po pitanju nekih stvari...
    Shto je koga briga kako su navijali Srbi na Marakani nekada?
    I josh neshto Kozace, ne vidim razlog da se grupacija koja je pochela sa navijanjem za CG na Sjeveru, prebacuje na Jug.
    A shto se tiche Varvara, moje kritike se odnose samo na one Varvare koji su osnovali organizaciju koja se bavi navijanjem za CG a skoro nishta nisu napravili da to malo razviju...
    Takodje, zelim da kritikujem i Bestije, odnosno kotorane. Npr. 4-5 Varvara je bilo na vaterpolo utakmici CG-Hrvatska (i pjevali su, koliko-toliko), a iz Bestija sem nas 3 niko. I to ima svoju pozadinu, ali zar su bitni razlozi tipa "igra se odje, a ne igra se kod nas". S istim elanom cu navijat za nashe momke i u Pg i u Novi i u Kotor...

EDIT: I u Peking ako mi se ukaze prilika!!!
    Last edited by cattaro; 29-05-08 at 14:24.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    9,611
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Ako cemo realno na $ever ne bi bilo nikakvog navijanja da nema varvara, lako je prdnjavit, a nishta da ne radish... Vazda je bilo i bice greshaka i problema, al to je sve sitno i da se ispraviti, dosta ljudi se napije pa nije ni svjesno shta radi... Od madjara sam bio svaku utakmicu na $everu i vjerujte da su varvari najmanji problem, svi koji dodju navijaju, problem je shto skoro da nema nikog sem njih, garantujem da bi iz nikshica doslo dosta navijacha kad bi se to lijepo organizovalo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kozak je dovoljno rekao, ali je bio ekstreman po pitanju nekih stvari...
    Shto je koga briga kako su navijali Srbi na Marakani nekada?
    I josh neshto Kozace, ne vidim razlog da se grupacija koja je pochela sa navijanjem za CG na Sjeveru, prebacuje na Jug.
    A shto se tiche Varvara, moje kritike se odnose samo na one Varvare koji su osnovali organizaciju koja se bavi navijanjem za CG a skoro nishta nisu napravili da to malo razviju...
    Takodje, zelim da kritikujem i Bestije, odnosno kotorane. Npr. 4-5 Varvara je bilo na vaterpolo utakmici CG-Hrvatska (i pjevali su, koliko-toliko), a iz Bestija sem nas 3 niko. I to ima svoju pozadinu, ali zar su bitni razlozi tipa "igra se odje, a ne igra se kod nas". S istim elanom cu navijat za nashe momke i u Pg i u Novi i u Kotor...

EDIT: I u Peking ako mi se ukaze prilika!!!
    to kako su srbi nekada navijali na marakani j bitno jer su isto tako navijali neki crnogorci na stadionu pod goricom preksinoć. ja sam naveo to kao loš primjer jer je prosto LOŠ PRIMJER i tako se to ne radi. i tu nema extremnog nego samo gole istine.

ja ću ići na JUG ali sam rekao da ne namjeravam nikoga poništavati na sjeveru. i navijaću ono što oni pokrenu. cijeli stadion će biti jedno. ja ću tamo gdje sam bio na prvoj utakmici sa mojim sinom i prijateljima ai to mjesto ću predložit kao mjesto okupljanja nas koji ćemo se organizovati.

inače, moje beštije,pa i sve ostale etablirane grupe su također predmet kritike po ovom pitanju. ja sam navijao protiv hrvatske sa mojim drugovima.i protiv italije i grčke.

lično ću se potruditi ,rekoh već , da to bude mrvicu drugačije , ne pretendujući bilo kakvo liderstvo. samo moj lični pečat i mojih drugara. ko hoće nek se pridruži.iskustva i nekog znanja ne fali,pa da probamo.
    Brooclyn Forever !

Page 131 of 2251 FirstFirst ... 31811211271281291301311321331341351411812316311131 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)