View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 129 of 2253 FirstFirst ... 29791191251261271281291301311321331391792296291129 ... LastLast
Results 3,201 to 3,225 of 56318

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne... Za to nije.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Mogu li da vas zamolim da kad se pomenu dogadjaji tipa "200 momaka pretuceno zbog njega" i slicno, da se fino takvi dogadjaji ljubazno prepricaju i nama neupucenima kako bi bolje razumjeli taj dogadjaj

Posto smo sad na forumu, a ne na stadionu dje se "sve zna sto je bilo". I ja bi da znam sto je to bilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da, podrzavam tu ideju! Ali svakako, i ja nesto da recem, po mom misljenju, utakmice reprezentacije Crne Gore nisu mjesto za osvetu! Ako navijas, navijaj bez obzira na sastav!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e pa momci zivite i dalje u nedoumici...
    nema se potrebe ishta objashnjavat odje...mi budimo bagra i seljachine koji imaju tipichno ponashanje fobichnih srpskih navijacha...`pljuvaj po svakome`...,(a niko ne pominje budvu,cetinje i bijelo polje,i tamo smo bili fobichni srpski navijachi koji znaju samo `pljuvaj po svakome`)a vi budete patriote...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    kozak,ocigledno si malo previse opterecen srbima.imate svoju drzavu,uzivaj.a kompleksa probaj da se oslobodis,cisto radi tvog mentalnog i duhovnog zdravlja.
    ne vidim kakav je kompleks iskazan u mojoj konstataciji koju svi , ili makar većina znaju , da su VARVARI sinoć na utakmici pokazali kako se NE navija za svoj državni tim. apsolutno bih želio sda sam vidio drugu i drugačiju sliku na našem stadionu ali nisam.nažalost,čuo sam iz samog srca VARVARA da neke njihove glavonje još nisu sračunale da je 21.05.2006. CRNA GORA postala nezavisna država , a što si ti lijepo primijetio.naravno,ono što ti ne shvataš je to da mene zabolje .... za ono što ti iz BG kažeš u vezi moje korektne opservacije jednog tužnog stanja a koju je i potvrdilo nekoliko kolega. niti se ja pačam u to što vi trujete patrijarha, glasate za radikale,kukate i kukumavčite nad propalim kosovom...

meni samo žao da na glavnoj tribini na kojoj stoje inače dosta grlati i prsati navijači sinoć nije bilo nikoga. a i to malo jada što je bilop je toliko neznaveno da navij protiv golmana svog tima jer je ovaj igrač mogrena. tipično... srpski...glupavo...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

inače fobične seljačine je rečeno u smislu da se upravo tako ponašaju i srpski navijači koji kada igra nacionalni tim gledaju je li žigić zvezdaš a mirković grobar. moglo je stojati da tako rade i hrvatski navijači ali znam da je ovo što je bilo sinoć došlo iz gledanja sramotnih utakmica na marakani.

to što je bilo sa tim golmanom,ja ne znam. ZNAM DA JE ON BRANIO BOJE CRVENIH SINOĆ I DA TU NEMA MJESTA ZA BILO KAKVO DERANJE ILI PLJUVANJE PO NJEMU...ON JE SINOĆ IGRAO ZA NAAAAAAAŠ TIM , I ČAK JE BIO DOBAR NA VRATIMA I NEMA MJESTA ZA TAKVE STVARI...

znači,gledao sam mnoge tekme ,pa i vanka , brat mi je često na utakmicama engleske i na svakoj utakmici jednog londosnkog kluba i znam da se casualsi nikada ne obraćaju ružnim riječima svojim igračima iz repke...

e sad , varvari , ako imaju drugu ideju, neka navijaju brate otvoreno za kraljeve iz šumadije...

i da čujem....jel sam ja nešto slagao glede sinoć. ? da priznam krivnju...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kozak,ti si i ovde u postu pokazao da si prepun kompleksa.kao sto sam ti rekao to nije dobro za tvoje mentalno i duhovno zdravlje,ali ipak sam si svoj gospodar sam biras.na zalost zatrovaces i to svoje dete.
    a sve to apsolutno nikakve veze nema sa tim sto su varvari zvizdali janjusevicu,i ja bi rekao da to nije pravi pristup i nacin.ali sa tim srbija i srbi nemaju nikakve veze.osim u tvom mozgu.ali to je vec drugi problem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    kozak,ti si i ovde u postu pokazao da si prepun kompleksa.kao sto sam ti rekao to nije dobro za tvoje mentalno i duhovno zdravlje,ali ipak sam si svoj gospodar sam biras.na zalost zatrovaces i to svoje dete.
    a sve to apsolutno nikakve veze nema sa tim sto su varvari zvizdali janjusevicu,i ja bi rekao da to nije pravi pristup i nacin.ali sa tim srbija i srbi nemaju nikakve veze.osim u tvom mozgu.ali to je vec drugi problem.

srbi i srbija imaju veze sa tim jer sam lično gledao i slušao kako cijela marakana pljuje sava miloševića,kako se zviždi himni,kako se navija za zvezdu,partizan , a ne navija za svoju reprezentaciju i to sve ZA VRIJEME OFICIJELNIH UTAKMICA TE REPREZENTACIJE....

moje duhovno i mentalno zdravlje ( ma što to značilo tako razrađeno) nije ugroženo kada srbi srbuju i srbalje po srbiji ... ali kada se opetovanje tih gluparija dešava po srpskom oprobanom receptu o mojoj državi i u mom glavnom gradu , ja sam tužan i nesretan. ja bih htio vidjeti da navijači navijaju za MONTENEGRO i kada gubi i kada dobija. a posebno kada gubi jer će se to dešavati. što treba onda raditi ? tući malog JOVETIĆA, i paliti slike VUČINIĆA ????

neka to srbima, ja znam da će se grupa koju ću ja spremit za duele u kvalifikacijama malo drugačije ponašati. a isto ćemo lokati , bančit i čuda činjet. ALI NIKAD PROTIV CRNE GORE....
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bila je jedna strašna reklamna poruka jedne firme kloja se bavila izdavačkom djelatnošću, sa početka devedesetih ,koju ja imam u mislima kao lajtmotiv svog odnosa prema CG.... i ona kaže :

IZDAJEMO SVE , LIŠE CRNE GORE !!!!!
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

što znači "bio je dobar na vratima"?
    je li obrisao cipele o otirač, pozvonio polako da ne uplaši domaćina?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by umek View Post
    Da, podrzavam tu ideju! Ali svakako, i ja nesto da recem, po mom misljenju, utakmice reprezentacije Crne Gore nisu mjesto za osvetu! Ako navijas, navijaj bez obzira na sastav!

APSOLUTNO I SAMO TAKO !!! IZ SVEG SRCA I IZ SVEG GLASA ZA NAŠE MOMKE . I KADA JE NAJTEŽE, TADA JOŠ JAČE. MI SMO ZEMLJA SA 670000 STANOVNIKA I NEKAQ SMO PONOSNI DA SMO FUDBALU DALI TAKVE IGRAČE I DA ĆEMO IH I DALJE STVARAT. I DA SMO UVIJEK TU DA PODRŽIMO NAŠE MOMKE , MA KAKO IGRALI I KAKO PROLAZILI. ONI SU MI, A MI SMO ONI !
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kozak brate, da nisi ti onaj Slavko sto je bio vodja crnogorskih varvara, te je trcao po sporckom sa Milovom slikom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    što znači "bio je dobar na vratima"?
    je li obrisao cipele o otirač, pozvonio polako da ne uplaši domaćina?
    spasio je dva gola...ali to nema veze sa tobom ... ti si vjerovatno gledao snimak neke druge utakmice kioja se završila kako se završila. opet super. i milo mi je da si tako fin i pametan momak... i veliki varvar , jel ??

vrata su gol , inače ...

ajd sad...pali...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

gledao sam ja što treba, samo se ne sjekiraj i pij puno tečnosti, a kad prelaziš ulicu - prvo lijevo pa desno...

ps - evo mi sve golovi kroz kuću, ne znam okle se stvoriše
    Last edited by [kinetic]; 29-05-08 at 00:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Kozak brate, da nisi ti onaj Slavko sto je bio vodja crnogorskih varvara, te je trcao po sporckom sa Milovom slikom!
    ne.... sa slikom tog gospodina sam i sad i prije jedino mogao brisati ostatke tvrde stolice...

ja samo strašno puno volim CRNU GORU , njenu reprezentaciju , i imam dobra pluća,volje i srca za navijanje a i pratio sam ozbiljne tekme a i upućen sam u to kako se to radi u sretnijim sredinama...

znam kako se navija , za razliku od nekih koji ne navijaju za svoj državni tim i koji urlaju i dahću kada izađe crnac na teren...i došao sam sa društvom iz kotora da bih uživao a ne da moram urlati na tupsone koji gađaju svog golmana...

jel ti jasno...ili imaš problem sa identitetom...?
    Last edited by kozak; 29-05-08 at 00:51.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    gledao sam ja što treba, samo se ne sjekiraj i pij puno tečnosti, a kad prelaziš ulicu - prvo lijevo pa desno...

ps - evo mi sve golovi kroz kuću, ne znam okle se stvoriše

ne, ti nisi gledao, samo si držao oči otvorene... mozak gleda....za viđet treba malo te sive mase...

nemoj pogodit stativu , tu kod tebe doma...onda tek ništa od gledanja i uočavanja...

Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kozak View Post
    ne.... sa slikom tog gospodina sam i sad i prije jedino mogao brisati ostatke tvrde stolice...

ja samo strašno puno volim CRNU GORU , njenu reprezentaciju , i imamo dobra pluća,volje i srca za navijanje a i pratio sam ozbiljne tekme a i upućen sam u to kako se to radi u sretnijim sredinama...

znam kako se navija , za razliku od nekih koji ne navijaju za svoj državni tim i koji urlaju kada izađe crnac na teren...i došao sam sa društvom iz koptora da bih uživao a ne da moram urlati na tupsone koji gađaju svog golmana...

jel ti jasno...ili imaš problem sa identitetom...?
    Aoooo, salio sam se, bez ljutnje! Razumijem te ja, i meni je to zasmetalo, sjedio sam ispod one grupice na zapadu sto su ga vrijedjali! Ali si mnogo emotivno ovo prihvatio, usao si u nepotrebnu raspravu, trebao si samo da izneses svoje vidjenje te situacije i da zavrsis na tome, i ko ne shvati "sto je pjesnik htio reci" to je njegov problem! Samo lagano!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kozak View Post
    najveće razočarenje na utakmici mi je bilo to što sam se opet uvjerio u nevjerovatno skandalozno ponašanje i inače preizvikane navijačke grupe VARVARI iz podgorice.

da se razumijemo , o toj grupi kvazinavijača mislim sve najnajnajgore u navijačkom,pa i u svakom drugom smislu.

što je ono bilo sinoć ? čuvena navijačka grupa koja ne navija za svoj nacionalni tim zbog toga što se dio te grupe još pojavljujue na utakmicama susjedne nam srbije , pa onda ovi ostali ne smiju doć na navijanje za svoju (valjda) crnu goru. nije ih bilo 50...

i tih pedesetak se obrukalo tako tipično srpskim ponašanjem kada su zviždali golamnu janjuševiću ne shvatajući da je on na tekmi golman CRNOGORSKE NACIONALNE SELEKCIJE i da kao takav kod normalnih navijača mora uvijek biti pošteđen bilo kakvih smetanja a ustvari mora dobiti podršku za svoj trud.

realno,to je jedna toliko mažena grupa tupsona da je jedino ispravno ne konstatovati ih.

slažete se ?
    bravo care, svaka ti je na mjesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Aoooo, salio sam se, bez ljutnje! Razumijem te ja, i meni je to zasmetalo, sjedio sam ispod one grupice na zapadu sto su ga vrijedjali! Ali si mnogo emotivno ovo prihvatio, usao si u nepotrebnu raspravu, trebao si samo da izneses svoje vidjenje te situacije i da zavrsis na tome, i ko ne shvati "sto je pjesnik htio reci" to je njegov problem! Samo lagano!
    problem je u tome sto ce se to opet desavati i opet ce brukati i nas zajedno sa njima jer su u tome momentu navijaci Crne Gore a ne Varvari (a kad su takvi bolje da ih nemamo), i uvijek cast izuzecima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Calexico View Post
    problem je u tome sto ce se to opet desavati i opet ce brukati i nas zajedno sa njima jer su u tome momentu navijaci Crne Gore a ne Varvari (a kad su takvi bolje da ih nemamo), i uvijek cast izuzecima

da,čast izuzecima, svakako... ali ja stvarno ne vjerujem da većina varvara nije za svoju državu i da im par krembosa određuje za koga će navijat. ako je tako,bolje da se zamaknu...

ajde ok da ne navijaju kada igra budućnost protiv nekoga (mada i to je bzvz) ali kada igra REPREZENTACIJA CRNE GORE da se ne pojave na stadion a žive u pg , to je smiješno otužno...

pa ja sam svaki put došao sa društvom iz budve ili kotora i ići ću sigurno sa njima u bugarsku italiju i ako bog da irsku... a ne sjedjet ko zdapi po gradu dok igra naša repka...

sramotno...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ima li ko dobar snimak golova ???? Jel moguce da niko nije nista izbacio na youtube??

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oce li bit organizovanog prevoza da se ide u italiju,bugarsku.....?bilo bi dobro....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    e pa momci zivite i dalje u nedoumici...
    nema se potrebe ishta objashnjavat odje...mi budimo bagra i seljachine koji imaju tipichno ponashanje fobichnih srpskih navijacha...`pljuvaj po svakome`...,(a niko ne pominje budvu,cetinje i bijelo polje,i tamo smo bili fobichni srpski navijachi koji znaju samo `pljuvaj po svakome`)a vi budete patriote...
    Ti kao veliki varvar,ili kako se odje vec predstavljas red bi bio da umjesto izbjegavanja odgovora svima fino objasnis zasto se to desilo :cry:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Nebitno, za par mjeseci ce opet pricat kako su "navijaci neshvaceni"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Nebitno, za par mjeseci ce opet pricat kako su "navijaci neshvaceni"

da,primijetio si kako se čuvena grupa ultrasa žali po medijima . ne spominju kako se ponašaju kada izađe neki strani igrač , crne rase , pa se čuju oni tako odvratni majmunski urlici a koji su kod pravih navijača daleka prošlost. čak i onih koji su desno .

navijači kojima se plaća put i kojima se plaćaju karte , NISU NAVIJAČI. takve grupe su sklone nelojalnom ponašanju,sklone su neredima bez povoda...

čuš, janjušević im se zamjerio na nekoj utakmici pa ga sad pljuju dok nosi dres CRNE GORE ,... eto baš primjera kakvi su to vjerni navijači i kako bi ti navijači pomogli svom nacionalnom timu.
    Brooclyn Forever !

Page 129 of 2253 FirstFirst ... 29791191251261271281291301311321331391792296291129 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)