View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 127 of 2251 FirstFirst ... 27771171231241251261271281291301311371772276271127 ... LastLast
Results 3,151 to 3,175 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Samo vrhunski golmani bi onu loptu vidjeli prije nego sto bude prekasno. Trajektorija mozda nije bila savrsena, ali nakon tako jakog udarca to ni nije toliko bitno. Cim ide u mrezu, a ne pravo u golmana, dovoljno je...

S obzirom na poziciju, prirodno je da bi vecina golmana i stajala blize onoj drugoj stativi.

I slicni golovi padaju u Engleskoj svako kolo. Ne pogadja se uvijek u sam cosak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sarabubasara View Post
    a to su velike godineeee
    a ja mislio da ces barem ti provalit to 16

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Na cemu je onaj Pejovic? Bar 3 lopte je ladno u aut pustio A tek kako se prepade ono kad je publika pocela da zvizdi...

pejovic je igracina, ako je onaj bek mogrena u pitanju...odusevio me protiv buducnosti kad su uzeli kup....

I mene je zao sto ga Simon ne dade konacno... jeste da ponekad aveta previse, ali je uvijek tu i uvijek napravi neki spektakularan potez, za publiku ako nista drugo. Mada ga prelako nervoza 'vata poslije gresaka.
    simon je sjajan igrac ali ponekad sto vele koliko imas pozitivnih stvari toliko i negativnih... mlad je jos zeljan dokazivanja a to ga cini jos vise sebicnijim no sto je...

uglavnom protiv rumuna ce biti uzivanje... jovetic, vucinic pa se snjima mozda razigra simon... bice ludo :bart:

sarabubasara Guest

Samo vrhunski golmani bi onu loptu vidjeli prije nego sto bude prekasno. Trajektorija mozda nije bila savrsena, ali nakon tako jakog udarca to ni nije toliko bitno. Cim ide u mrezu, a ne pravo u golmana, dovoljno je...

S obzirom na poziciju, prirodno je da bi vecina golmana i stajala blize onoj drugoj stativi.

I slicni golovi padaju u Engleskoj svako kolo. Ne pogadja se uvijek u sam cosak.
    slazem se.
    a sto neki kukaju ...kad dobijemo, slab protivnik kad izgubimo veze nemamo ...ne kontam...
    vazno je i posle ove pobijede ostati na zemlji :yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Aha, znaci Kazahstan slab protivnik? Mogao bih sad necega da se prisjetim, ali cu se uzdrzati.

Mada je ocigledno da za nas i jesu slabi protivnici.

sarabubasara Guest

Aha, znaci Kazahstan slab protivnik? Mogao bih sad necega da se prisjetim, ali cu se uzdrzati.

Mada je ocigledno da za nas i jesu slabi protivnici.
    ma nisam to rekla
    rekla sam da kad neko hoce da se napravi pametan, kad god izgubimo ''nemamo veze, trebamo da se samoukinemo'' a kad pobijedimo ''pih da su imali dobrog golmana,dobro ovo ,slucajan gol bla bla bla''.
    shvatas?
    mislm da si me pogresno razumio al nema veze
    IPAK je Kazahstan tukao Srbiju 2:1 i Srbija ga na tenane dobila 1:0 u BG...tako da...nismo loshi.Nismo uopste losi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da smo igrali onoliko koliko je bilo potrebno da pobijedimo
    ove kazakstance(nekima to nije uspjelo)
    opet karte,do kad ce ova sramota trajati..
    pola stadiona prazno,a kupujem kod nakupaca
    SRAMOTA
    Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
    Ban u hrvatskoj crnogorac
    Ban u crnoj gori crnogorac
    ...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by sarabubasara View Post
    ma nisam to rekla
    rekla sam da kad neko hoce da se napravi pametan, kad god izgubimo ''nemamo veze, trebamo da se samoukinemo'' a kad pobijedimo ''pih da su imali dobrog golmana,dobro ovo ,slucajan gol bla bla bla''.
    shvatas?
    mislm da si me pogresno razumio al nema veze
    IPAK je Kazahstan tukao Srbiju 2:1 i Srbija ga na tenane dobila 1:0 u BG...tako da...nismo loshi.Nismo uopste losi.
    Znam da nisi, nije komentar bio upucen tebi (nego siroj javnosti i "kriticarima").

sarabubasara Guest

Znam da nisi, nije komentar bio upucen tebi (nego siroj javnosti i "kriticarima").
    aaa...
    ucinilo mi se posto je tvoj post bio ispred moga i tak'

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nemojte me nesto pogrijesno shvatit,ali moram ovo pitat: od kad je djalovic najbolji igrac 'rvatske lige?da nije modric ovjerio,sta li?

edit:
    svaka cast drincicu za go' ,umjetnost!
    Last edited by ILEW; 27-05-08 at 23:02.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Lagana utakmica, pobjeda sa pola snage. Cuvali su se za Rumune, i ta utakmica ce biti pravo mjerilo nase snage! E sad sto se tice pojedinaca, onaj Pejovic mi je tako na nerve isao, neki pasovi vidimo se, mislim da bi Filipovic Bozovica trebao staviti na poziciju beka, koju on i igra u Rapidu! Ovo ostalo manje vise je bilo OK, da ponovim ceka se Rumunija, da se probamo!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

protiv rumuna cemo da vidimo pravu snagu ovg tima.da vidimo i odbranu kako ce napr. zadrzati mutua.sve u svemu, a milion puta je receno, da danas nema lakih protivnika i svaka pobjeda je bitna ali opet kako vele nasi momci-sve pobjede do sad mijenjamo za one u kvalifikacijama
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nesto ne mogu da zamislim Tanasijevica i Jovanovica protiv Mutua, uhhhhh zadnja linija ce biti na mukama! Moram ovo reci, kako bi nam pao Basha!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    protiv rumuna cemo da vidimo pravu snagu ovg tima.da vidimo i odbranu kako ce napr. zadrzati mutua.sve u svemu, a milion puta je receno, da danas nema lakih protivnika i svaka pobjeda je bitna ali opet kako vele nasi momci-sve pobjede do sad mijenjamo za one u kvalifikacijama
    Ovisi i kako ce Mutu i ekipa da se postave, to im je zadnja pred EURO, tesko da ce ici 100% snagom

Crna Gora - Kazahstan 3:0
    Golovi i izjave poslije meca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Nesto ne mogu da zamislim Tanasijevica i Jovanovica protiv Mutua, uhhhhh zadnja linija ce biti na mukama! Moram ovo reci, kako bi nam pao Basha!!!
    zajebite s Bašom više, taj je prekrižan odavno, ko je to?
    Odbrana sve bolja iz utakmice u utakmicu, dokazali su to sjajnom igrom protiv Norveške, samo da im se malo objasni da ne smiju da driblaju ispred svog gola kao večeras i biće sve ok...
    Simon ne može iščekat taj prvi gol, nadam se da će da ga zabije skoro, da konačno smanji egzibicije i soliranja

Ne bih volio da Đalović ispadne iz prvog tima za subotu... Mogla bi neka kombinacija sa Vučinićem ili Jovetićem na krilu, umjesto da obojica budu u napadu...
    S obzirom na partije koje pružaju igrači u posljednjih par utakmica, ne bih rekao da ima previše mjesta za Burzanovića u prvom timu...
    Last edited by [kinetic]; 28-05-08 at 00:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jovanovic se povrijedio veceras, Batak je takodje out! Znaci tandem protiv Rumuna Tanasijevic - Ognjanovic!

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Jes da odje nije mjesto al ljudi ovo se nije moglo promasit na kladionicu nocas...Jos kvota 1.7 lelee

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by bLaCkEr View Post
    Jes da odje nije mjesto al ljudi ovo se nije moglo promasit na kladionicu nocas...Jos kvota 1.7 lelee
    Ja sam ih igrao 1-1 (2.8 ) i da nashi daju 2 gola (1.75) lagano nego me francizi prosushe 1-1 :mad:
    Reprezentacija igra za bodove i ja im planiram da udju u prvih 100 do kraja 2009 !!!A shto se tiche neshto vishe onda je tekma protiv Rumuna pravi primjer da se to pokaze!!!Bitno je da vecina REPREZENTUJE drzavu a ne sebe iako to posle dodje sve na svoje mjesto !!!Lijepo li je vidjet kad se neko odluchi na shut sa 30 metara jer to je za nashe podneblje rijetka pojava a bez toga nema leba!!!Svaka chast za Djalovica jer se vidi da je ushao u utakmicu sa zeljom da ih pocijepa !!!Sve u svemu ako izuzmemo one dvije utakmice u Japan dje se i nije ochekivalo nishta drugo bez da probaju da odigraju na mali rezultat ovo do sad je extra!!!
    Shto ne bachi loptu Djalovicu Simone???(da sam trener ovo bi mi morao argumentovano objasnit jer se vidjelo da onaj viche i grana rukama :? )
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno se nadam da ce prvi gol biti faktor, jer zaista nisam siguran da ce isti File trpjeti soliranja. Da se razumijemo, Simon je stvarno majstor, ali mora mnogo brze da igra, sto vise da centrira, sto vise da sutira na gol, jer je u tome mnogo dobar.

Djalovic je zaista spic kakav nam treba. Konkretan, jak, dosta brz... u svakom slucaju mnogo korisniji od Purovica, po meni. Ipak, stvara se velika guzva naprijed. Trenutno je realno da Jovetic izvisi, sto je steta, ali opet, ne moze se ni previse eksperimentisati. Dakle, Vucinic bi trebao biti istureno lijevo, Simon desno, a Djalovic u spicu. Kazem, najatraktivnije bi nekako bilo sa Joveticem umjesto Djalovica, ali ja ovoga ne bih micao iz postave.

Istakao bih jos i Bogavca. Covjek moze da igra na oba krila. Naravno, ima on svoje limite, ali luksuz je imati takvog brzanca na klupi.

Ne znam.. na kraju, mnogo je vise dilema nego sto smo se i sami nadali. Mnogi su isticali odbranu kao slabu tacku, a po meni se odbrana bas fino stabilizovala, dok mi napad nije bas siguran. Ne bih da me ko krivo shvati, naravno, 6 golova u 2 meca je sjajan bilans, ali niko od velikih zvijezda nije igrao prakticno, dok je Simon ono sto je igrao odigrao gore od recimo Djalovica, pa i Bogavca cak.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni je bas odbrana nekako nesigurna....jes da nismo primili gol u zadnje 2 utakmice al opet treba sad vidjet protiv rumuna....purovic mi ne bi igrao ni u kom slucaju...sad burzanovic visi...a sto se tice karata....neka se nose u picku materinu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bolje da glava boli od viska dobrih nego da je muka sto eto bas jedan ne moze da igra, povrijedio se... ili nesto drugo. Bogavac je sinoc odigrao odlicno i pretrcao mnogo, a Djalovic obezbijedio startno mjesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko je bio u grad oko 12h vidio je Jovetica kako seta centrom

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ni ja nisam odusevljen odbranom, samo Pejovic i Jovanovic zajedno su crna rupa, a i onaj Tanasijevic nije bas najsigurniji, iako boljeg nemamo. Losi su u vazdusnim duelima, spori su, cim je lopta u sesnaestercu naprave neku nezamislivu petljavinu, a ni kad osvoje loptu ne umiju je iznijet bez da je ispucaju pa kom opanci...

Nista no moramo naucit da drzimo loptu na sredini, i stalni presing Drincica i Pekovica, jer se braniti ocigledno ne umijemo.

Sto se formacije tice, Djalovic moze igrati kao jedini spic (on i jeste jedini klasicni spic kojeg imamo, osim nesrecnog Purovica), Mirko lijevo, Simon desno, Jovetic ili Burzanovic u sredini iza Djalovica. Pa Drincic i Pekovic pozadi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto se odbrane tice ja bih zvao Vukcevica iz Buducnosti, nista gori nije od ovih! Sto se tice napada, grijeh bi bio da ne igra tandem Jovetic-Vucinic (svaka cast Djalovicu, ali...), iza njih Simon, Boskovic mi nije nesto fizicki kao da nema snage za cijelu utakmicu, mozda bi trebao burzo umjesto njega da igra. Bozovica staviti na mjesto beka, Pejovic na klupu! P.S. Kako pametujemooooooo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protiv rumuna bi trebalo da se vidi otprilike koliko mozhe nasha repka,oni su ipak za klasu ispred kazahstana
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

svi iz prve postave izostavljate Branka Boškovića, kapitena u odsustvu Vučinića, čovjeka koji je u Austriji odigrao sjajnu sezonu... drugim riječima, zaboravite

šteta što smo propustili onakvu priliku da pobijedimo Šveđane, ali smo uspjeli da se vratimo poslije poraza... Rumuni su konačno protivnik istog kvaliteta, pa da vidimo jesmo li naučili nešto u međuvremenu...

Page 127 of 2251 FirstFirst ... 27771171231241251261271281291301311371772276271127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)