Didi, hvala
Bilo bi dobro da Mirka cuvamo za Rumune, posto je on igrao u subotu i umoran je...
damo mu malo odmora i onda...![]()
Djalovic je na spisku, i po najavama ce poceti zajedno sa Vucinicem u napadu!
P.S. Dako zaigraju malo zajedno Stevan i MIrko, ako ne danas protiv Rumuna sigurno!
Didi, hvala
Bilo bi dobro da Mirka cuvamo za Rumune, posto je on igrao u subotu i umoran je...
damo mu malo odmora i onda...![]()
Po najavama Mirko neće zaigrat od početka, kao ni Burzanović i Jovetić...
Mislim da će Purović da dobije šansu, a uz njega Đalović vjerovatno...
Jeste citali ono neki lik diga' neki kredit na ime Mirka Vucinica, samo se ne sjecam dje to procitah![]()
U Vijestima je najavljan Mirko od pocetka...
Nije kredit, no je Mirko kupio neki auto (porsche, chini mi se) za 70.000e , ovi mu skinuli sa rachuna 200.000
edit: nadjoh text http://www.kurir-info.rs/clanak/kuri...adila-vucinica
Porsche Cayman. Agh, malo me je razocarao losim ukusom.
e ne odoh , kakva sam ja mrcina muka mi otic 3 km a i ova vrucina ufff
ajmo sokoli da operemo ove kazahstance sad 7:0
Je li pun stadion, kakva je atmosfera, vrijeme, teren, koji su sastavi?
Informisite nas uboge bez mogucnosti vizuelnog pracenja..hvala..
roll tide
2:0 za nas fantastican gol Drincica a gledalaca oko 5-6000
10 minut vodimo 2:0 Djalovic 1 go, drugi Drincic sa 35 metara volej BRUKA!!!Idemo dalje!
2-0 Djalovic i Drincic,golcina Drincica sa 20 i nesto metara,oko 6000 gledalaca rekao bih.
edit:kako smo expresni svi u isto vrijeme![]()
Last edited by B_ZZ; 27-05-08 at 19:27.
A u drugom u igru ulaze Vucinic, Jovetic, Burzanovic, Pekovic..
Nesretni Kazahstanci, opet ce 6 da prime..
roll tide
Samo da ne stanu sad no jos 3 da im daju, pa nismo mi srbija :P
Vidim ja bice opet pjani na glasanje..
S obzirom na formu Djalovica, Vucinic i Jovetic ce biti vrhunski dzokeri..
roll tide
ODLICNO![]()
![]()
!
vala ako smo pobijedili Norvesku a izgleda da cemo i Kazahstan mozemo i Kipar (samo mislim o tome u poslednje vrijeme)
Drincicev gol je stvarno bio savrsen, Pejovic me malo nanervirao...ali sve je odlicno!
Jos samo da Simon da gol, bila bih presrecna jer se covjek UBI od truda, a ucinilo mi se da se uhvatio za rame......to mu je izgleda ''slaba tacka''
iako mi vukcevic u pocetku nije bio simpatican, zbog svoje borbenosti mi je postao vrlo vrlo simpatican...a naravno,odlican igrac...
odlicno za djalovica...ma sve ODLICNO![]()
Neda se Simonu da da gol pa neda.... precka tri sanse i dzaba![]()
koji savrsen gol dricica, ne pricajte budalastine ljudi... ne znam, mozda vecina vas ovdje nemaju 16 godina, ali ako cemo realno niti jedan profesionalni golman ne bi to primio... sut jeste dobar ali dje je golman? da ne pricam o trecem golu, to je vec druga prica...
slab protivnik, dobar za uigravanje... kladio bih se da bi im neki nas tim dao 2-3 komada lagano...
@Hari Krisna, baksuz...bas mi zao ..
@poslednji_mohikanac i da je bio prazan gol isto bi se radovali!kad bi kukali na svaki gol, da nije briljantan ne bi bilo sjajno zar ne?a drincic je dobro primio loptu i sutirao.to je poenta.
Na cemu je onaj Pejovic? Bar 3 lopte je ladno u aut pustioA tek kako se prepade ono kad je publika pocela da zvizdi...
I mene je zao sto ga Simon ne dade konacno... jeste da ponekad aveta previse, ali je uvijek tu i uvijek napravi neki spektakularan potez, za publiku ako nista drugo. Mada ga prelako nervoza 'vata poslije gresaka.
slazem se iako sam godinu mladji![]()
evo uvertira za strucnjake visoke klase kad god igra nasa reprezentacijaAko dobiju protivnik je slab, ako izgube ....ma nasi pojma nemaju i jos gorega ne mogu pobijediti....
Chus mu price "dje je bio golman"![]()
Cilj je sutirati tamo dje nije golman i da lopta dodirne mrezu strucnjace. Sa 30-tak metara iz prve i golcina i to nije nista hahhahahha
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks