Za Simona bi najbolje bilo da ne zuri, nije mi Engleska za njega, bolje da saceka pa da podje u Spaniju (vidim da se spominju A. Madrid i Valensija) ili Italiju
MANCESTER CITY EVERTON NEWCASTLE MIDDLEBOROUG I BOLTON GA HOCU
http://www.record.pt/noticia.asp?id=787742&idCanal=24
sporting trazi 20mio eura sa nijega.........
Last edited by vucinic_9_STAR; 22-05-08 at 19:47.
Za Simona bi najbolje bilo da ne zuri, nije mi Engleska za njega, bolje da saceka pa da podje u Spaniju (vidim da se spominju A. Madrid i Valensija) ili Italiju
i nter i roma trazu igraza za tu poziziju...........
atletico/valencija---spanija bi bilo super.....
U Engleskoj se igra brz fudbal, bez mnogo dodira i soliranja... Simon baš i nije navikao na to... neka se drži on Portugalije još jednu godinu, pa onda u Španiju fino...
Bećiraj je izvanredan fudbaler i već sada najbolji napadač crnogorske A reprezentacije!
Npr: Vučinić jeste bolji tehničar, suptilniji ali nema tu snagu, istrajnost, energiju, borbenost, požrtvovanost...
Lično, za mene je velika čast ako Bećo prihvati da igra za Crnu Goru.
Jedini uslov bi bio da igra za A reprezentaciju jer je neophodan.
Budućnost i Crna Gora nijesu imali takvog ,,razbijača" i takvog spremnog igrača veoma dugo.
Konstitucija pokazuje sve.
Nije kao ove naše ,,njunje" koje lipšu nakon pola sata i vuku se po terenu!
I jedno piotanje za kraj.
Kada se otvara fudbalski kamp na Starom aerodromu?
Libertas
Ne hvataj covjeka tako za rijec. Rekao je i on da je Vucinic majstor, ali da je Beco klasicni napadac, maltene jedini takav kod nas.
Last edited by vucinic_9_STAR; 23-05-08 at 12:05.
Bio bi lud da predje u real i bude zamjena...
----------iaquinta
vucinic-----totti------taddei
next saison......vucinic u prvi tim!
vucinic hoce da ostane
Blizi se tekma sa Kazahstanom i Rumunijom, a niko nista ne komentarise! Ocemo li prvi put gledati Vucinica i Jovetica, zajedno? Mada mislim da Vucinic nece igrat protiv Kazahstana, da ce da ga Fil cuva za Rumune!
Ufff samo ne Real,koliko je on odlicnih fudbalera ugasio![]()
ja mislim da su i Inter nadmašili u tome![]()
Desilo bi mu se isto sto i Owenu i Cassanu
Owen nije odigrao losu sezonu tamo, ali su ga kasnije sjebale povrede. Nikad se ne zna... Real mora dosta da mijesa karte naprijed, i mislim da bi tamo igrao taman koliko i u Romi...
sry must write it in english.....in "nas" it would seem like......
did you hear from sabanovic???a montenegrin striker,currently playing for fc wil(with zverotic) 2nd leauge....34matches-25 goals!!!
after the saison he´s going to zürich!!!---grashoper--in the first leaugue!!!
24 years old!
Last edited by vucinic_9_STAR; 23-05-08 at 15:27.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks