Sta ja da kazem,otac mi je SRBIN,nema pleme,majka CRNOGORKA,iz Pive,a ja se eto osecam Srbinom Crnogorcem,sto cu
Nemojte se deliti ljudi,ako nismo isti,onda smo bar bratski narodi,drzmo se zajedno!
OJ HA!
Pleme Saranci/ Njegovudja, Zabljak
Sta ja da kazem,otac mi je SRBIN,nema pleme,majka CRNOGORKA,iz Pive,a ja se eto osecam Srbinom Crnogorcem,sto cu
Nemojte se deliti ljudi,ako nismo isti,onda smo bar bratski narodi,drzmo se zajedno!
OJ HA!
OJ HA!
"Ja sam Srbin Crnogorac imenom i prezimenom,ponosim se podjednako sa Avalom i Lovcenom"!
Pleme Watusi,jedan od poslednjih Watusija,nazalost.
Despotovic![]()
the World's leading dance event
Sensation
Iz KučaN junačkianI to Starokuč !
hehehehe ono nije reprezentativni uzorak bre..Ufatili su čoeka nespremnog ,da su mu javili bar koju nedelju ranije i dostavili pitanja,sve bi izgledalo bolje VEEErujj mi..hehehehehehe
LJETO? ljeto..ljeti..ljeto je ..ljeto...eto tako..razumiješime..
hahahahhahahahahhahahahhahahahhhahahahhahahahah
hehehehehgeheheheheherhehre siguran bidni
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
kako su skromni ovu Kuci sto je to![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Kad se već falite, moji jedini Turcima harač nijesu plaćali!
Kuchi, vazda!![]()
Crmnica do Carigrada![]()
ajde de kuci u kuce![]()
the World's leading dance event
Sensation
pa mi smo vec u kuche kraljuPola Podgorice,tacnije do gimnazije i benz pumpe u centar pripadalo je kuchima
)))
Mijuskovic-pjeshivac,povija(najprometnije selo na svijet,mozda i u bgd)...
Slazem se.
Iz Pipera![]()
Brskućanin, Bratonožić.
Kad se već svi fale da se pofalim da sam vidio knjigu u Stambol koju su turci izdali i zove se "bjekstvo iz CG" đe oni pišu da su slučajno prolazili poret Crne Gore i da su ih crnogorci namamili i zarobili i držali 500 godina u zatočeništvo pa su jedva pobjegli. Preživjeli su, poučeni iskustvom sa tuške pjace otvorili bazar u sred Stambola i tako je nastao najveći bazar na balkanu. A moji ne da im nijesu davali ništa da jedu, no kad su turci dolazili da prose na vrata, moji preci su im glave kidali. Marko Miljanov iz protesta nije htio da zapiše ništa o Brskućanima e ih je sve proziva kako poklaše sve Tursko što je prosilo. A znam iz priče da im je Marko vazda dava da se napoju i napiju
Šlagom ja bih tebe nasapuno
Onda bih nosom napisao Bruno
iz centra podgorce, staropodgoricanin
Kuc, Drekalovic ... koji i dan danas, po ko zna koji put, cita, sa uzivanjem, 'Pleme Kuci u narodnoj prici i pjesmi' ...
Doljani forever ...
Areapedesetjedanovici.
Bjelice - najpoganije pleme na Balkan!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks