View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 121 of 2251 FirstFirst ... 21711111171181191201211221231241251311712216211121 ... LastLast
Results 3,001 to 3,025 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Strucnjaci....kad njemcima igra crnac,kad rusima igra amerikanac..sto se mi ovdje pravimo neko i nesto i ispod nivo da nam bude da igra stranac za nas...
    ja sam za to uvijek..
    a beciraj je izmislio fudbal npr za purovica...
    da vam dovedu KAKU,PATA, ILI NEKOG TRECEG NE BI SE ONDA BUNILI..AJDE NE SMARAJTE
    Last edited by DIDI; 20-05-08 at 10:13.
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

maybe you are right BUT
    we fighted a long time for independence and we are only 600.000montenegrins
    do you think montenegro will be world champ 2010???No right?!,so why we need becirai and lopez and so on???......let play the montenegrins for their country,we fightes for it,who cares if we are 3 or 4 in our group???
    with becirai lopez we are only a little bit better, so why we need them???the players only must play with heart and we can do very well!!!
    Last edited by vucinic_9_STAR; 20-05-08 at 10:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne prdenjajte, kad su Drincic, Batak i ostala ekipa dosli da igraju nas onda nikome nista nije smetalo a sad se oko Beca dize buka. Znaci Srbi mogu a ostali ne?
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Strucnjaci....kad njemcima igra crnac,kad rusima igra amerikanac..sto se mi ovdje pravimo neko i nesto i ispod nivo da nam bude da igra stranac za nas...
    ja sam za to uvijek..
    a beciraj je izmislio fudbal npr za purovica...
    da vam dovedu KAKU,PATA, ILI NEKOG TRECEG NE BI SE ONDA BUNILI..AJDE NE SMARAJTE
    Strucnjak...
    Kad Njemci organizuju gej paradu ti potrci da je i ovdje organizujes.
    I te pretpostavke za kaku, pata ti nisu tacne!
    Sto se tice Srba dosta ljudi je porijeklom odavde tako da imaju veze sa Cg ali i to treba smanjiti. Zasto covjek ne zove Dzudovica da ga vidimo ako je los neka ga ne zove vise i kraj. Vala protiv Kazahstana ga je moga' probat'

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    sarabubasara,samo da te ispravim,ako srbe racunas za strance imate ih vec sada dosta vise od 2.tu su i tumbasovic(istina da je igrao 2-3god u zeti,ali beogradjanin,iz cini mi se milicionara presao u zetu),tanasijevica,jovanovica,drincica(koga si navela),onda darka bozovica(koji sada nije na spisku),takodje vladimir bozovic(kragujevcanin),batak,a u mladoj vam je stjepanovic(srbin iz brckog,takodje 2do 3 god je igrao u zeti).
    a zvali ste vec i onog subotica(poreklom srbin iz bosne,igra u majncu,sto je igrao za mladu americku reprezentaciju) i ovog hrvata dujmovica.
    Darko Bozovic je rupa i nece ga taj zaigravat vise bez ako nam se ne povrijede Poleksic i Mladen Bozovic. Tumbasevic ni sad nije pozvan cini mi se a i nema on neki potencijal za reprezentaciju cini mi se. Ako se dobro sjecam za Vladimira Bozovica je receno da je porijeklom odavde nisam siguran. A ni taj Jovanovic nije odusevio (dobro na zadnjoj utakmici je bio bolji nego inace ali na proslim...)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne zaboravite da je Beciraj iste nacije kao 10% drage nam drzave. I medju tih 10% ce vjerovatno biti omiljeni fudbaler. I kako je on stranac?

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Ovo je bolestan narod,izkompleksiran,zhive josh u 1824 godini..

Poslije 5 utakmica,odma sam rekao da Fatosa treba zvat u reprezentaciju,svka mu chast,pravi je razbijach neshto kao Runi !

A shto neko reche,ako ko misli da treba da igra u prvi tim neka se pokazhe i igrace budite sigurni !
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by vucinic_9_STAR View Post
    maybe you are right BUT
    we fighted a long time for independence and we are only 600.000montenegrins
    do you think montenegro will be world champ 2010???No right?!,so why we need becirai and lopez and so on???......let play the montenegrins for their country,we fightes for it,who cares if we are 3 or 4 in our group???
    with becirai lopez we are only a little bit better, so why we need them???the players only must play with heart and we can do very well!!!
    evo ga borac za Crnu Goru koji ne zna ni jezik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

chesterfield,nisam ulazio u kvalitet pojedinih igraca,samo sam ih nabrojao.a sto se tice porekla si sl pa skoro kod pola srbije ces naci bar neku vezu sa cg,rodjake,babu,dedu,prababu i sl.
    meni ne smeta sto ti igraci igraju za cg,i onako nemaju mesta u srbiji,ali iskreno poceli ste da kupujete u svim sportovima igrace ko na pijaci,i to mi onako bas bode oci.to je vasa stvar,ali stvarno mislim da nije to sustina u reprezentativnom sportu.
    u fudbalu ako ovako nastavite uskoro cete imati vise igraca koji nisu iz cg,nego igraca iz cg.ne vidim onda sustinu u tome.(zaboravio sam da ste i marica zvali,koji je uzicanin,nema nikakvo poreklo iz cg,jedino je igrao u zeti)
    da ne pomisli neko iako ne pisem o beciraju da imam protiv da igra on za vas,iskreno me boli uvo,to me apsolutno ne dotice.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Neso pobratime brate moj kako si mi ?
    Zashto se uopshte opterecujesh?
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kinetic
    snam ja nas jesik da pricam dobro, ali ne snam da ga pisem,da bi ga svi razumjeli!
    evo pisem nas, ne engleski vise...i ako greska cu u radit.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Neso pobratime brate moj kako si mi ?
    Zashto se uopshte opterecujesh?
    ne brini nista apsolutno se ne opterecujem,cisto iznosim svoje misljenje.
    inace evo nije lose,udarila vrucina ovde u bg,sigurno je i tu kod vas.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Nije valla,pade kisha danas,pa nam je lakshe..
    Uostalom,gdje imamo jakog kadra za reprezentaciju (npr vaterpolo,nema potrebe za nekim 'novim' Crnogoricima),dje treba zashto da ne? naravno ne treba pretjerivati..

Francuska reprezentacija 90% crnaca,shta s tim ? nishta
    Njemachka,Rusija,Shvajcarska...
    ~

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

chesterfield,nisam ulazio u kvalitet pojedinih igraca,samo sam ih nabrojao.a sto se tice porekla si sl pa skoro kod pola srbije ces naci bar neku vezu sa cg,rodjake,babu,dedu,prababu i sl.
    meni ne smeta sto ti igraci igraju za cg,i onako nemaju mesta u srbiji,ali iskreno poceli ste da kupujete u svim sportovima igrace ko na pijaci,i to mi onako bas bode oci.to je vasa stvar,ali stvarno mislim da nije to sustina u reprezentativnom sportu.
    u fudbalu ako ovako nastavite uskoro cete imati vise igraca koji nisu iz cg,nego igraca iz cg.ne vidim onda sustinu u tome.(zaboravio sam da ste i marica zvali,koji je uzicanin,nema nikakvo poreklo iz cg,jedino je igrao u zeti)
    da ne pomisli neko iako ne pisem o beciraju da imam protiv da igra on za vas,iskreno me boli uvo,to me apsolutno ne dotice.
    Ja sam pricao o kvalitetu zato sto neki od tih sto si nabrojao vjerovatno nece vise nikad ni igrati za Cg. I meni bode oci vise nego tebi vjeruj mi, iskreno me boli uvo koga i sta uzimamo u zenskoj odbojci i slicnim sportovima koje vjerovatno necu ni gledati ali ovo mi smeta i to mnogo.
    Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vala kad je onaj Oliveira igrao za Belgiju, moze i Beciraj za nas! Alo ljudi ovo je pocetak, morala je ovako da se napravi reprezwentacija, vremenom ce biti bolji uslovi kod nas, tako da ce i igraci biti bolji, pa cemo moci da se oslanjamo samo na nase igrace! Sto smo trebali da nam repku cine 3 igraca iz inostransva i 70% nase lige, pa bi se svi redom srali na nas!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je najjace to sto se neki ljudi plase da ce nam talenti propasti zbog 'uvoza' stranaca. Dusebriznici se hvataju za glavu sto Purovic vise nece gledati crvenog dresa kad Beco prihvati poziv za A tim. Oj, joj....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To nama Srbija je pokupila nekolko djevojaka, koje su trebala da igraju za nasu odbojkasku repku! a stabilizovace se to, samo lagano, reprezentacija se tek formira, Dejo zna sto cini! )) "prema tome ...", ne znam sto bi jos rekao, mislim mi ne kupimo igrace sa drugog kraja svijeta, kupimo odje iz okoline, koji imaju neke veze sa Crnom Gorom, al naravno mislim da bi trebali malo da zakocimo, ali mozda sto ih vise sad isprobamo, pa da vidimo za kasnije kako cemo! I ovim ljudima sto mi pricaju da stranci nece ostavit srce na terenu, ma slusajte, o cemu vi pricate, futbal vise nije samo sport, to je jeadn veliki buisness, tako da svaki koji istrci na teren ce da trci ka lud, ako cuje da su tu neki menadzeri, posto svi traze affirmaciju, svako oce prelazak u jaci klub, to je to! I jos nesto sto se toga tice, pa vidjeli ste kako nase komsije-Srbija odigrala kvalifikacija za Euro 2008?!? je li ono normalno?? Ka da su dosli i ono:"aj da bi vise ova tekma da se zavrsi, moram da idem, ceka me neka riba" itd! Mislim to je stvarno preseravanje. I htio sam da odgovorim onom sto je pisao za Francusku, po meni je kod njih to apsolutno normalno, posto ti crnci vec odavno zive u Francuskoj ili su cak i rodjeni tamo, tako da o tome je suvisno pricat, i eto vam primjer, Zidan, on je ostavljao srce na svakoj utakmici na terenu, igrao je onoliko koliko moze, i to vec kad je postao vrhunski igrac i dobio afirmaciju, a sami znate sto je i otkud je! Vozdra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by lee_sharpe11 View Post
    Meni je najjace to sto se neki ljudi plase da ce nam talenti propasti zbog 'uvoza' stranaca. Dusebriznici se hvataju za glavu sto Purovic vise nece gledati crvenog dresa kad Beco prihvati poziv za A tim. Oj, joj....
    Ako na samom pocetku napravimo rezultat, nismo ni svjesni sto ce to znaciti za fudbal u CG (finansije, ulaganja u infrastrukturu) i zato je ovo dobro rjesenje sa "strancima"!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato sto nema mjesta za svakog, sad cemo ga vidjet na ovoj tekmi protiv Kazahstana! A razliku izmedju Pura i Beca, jeste da je Beco ovu polusezonu razbijao, a Puro nije gazio po terenu! Ali ja se svakako nadam da ce naci neki klub u kojem ce igrat standartno, neka svi nasi uspiju sto se tice klubova, ali u ekipi ima samo 11 clanova!

sarabubasara Guest

sarabubasara,samo da te ispravim,ako srbe racunas za strance imate ih vec sada dosta vise od 2.tu su i tumbasovic(istina da je igrao 2-3god u zeti,ali beogradjanin,iz cini mi se milicionara presao u zetu),tanasijevica,jovanovica,drincica(koga si navela),onda darka bozovica(koji sada nije na spisku),takodje vladimir bozovic(kragujevcanin),batak,a u mladoj vam je stjepanovic(srbin iz brckog,takodje 2do 3 god je igrao u zeti).
    a zvali ste vec i onog subotica(poreklom srbin iz bosne,igra u majncu,sto je igrao za mladu americku reprezentaciju) i ovog hrvata dujmovica.
    tanasijevic je rodjen na kosovu.
    toliko znam.
    sumnjam da je darko bozovic srbin ali ade...
    SUBOTIC JE CRNOGORAC,RODITELJI SU MU CRNOGORCI,ALI SE RODIO U BOSNI!
    i nije to isto.
    tumbasevic nije u zadnje vrijeme na spisku ...
    jovanovic jeste srbin tu si u pravu.
    stjepanovic...sumnjam da je to prezime stjepanovic srpsko,ali ajde neka i on bude srbin.
    -----
    sto se mene tice...kako god hocete.
    samo znam da nam napadac NE TREBA.
    stjepanovic (vrlo dobar)jovetic(ne treba pricati o njemu)vucinic(vec svi znamo)burzanovic(dobar).I vidim,pljujete Purovica. jA PONEKAD kad sam u BG pogledam utakmice Sportinga i moram priznati kad se upare njih dvojica Vukcevic-Purovic igraju odlicno.
    A Paulo Bento nije neki genijalac,pa kad mu tim gubi 2:0 on samo tupo gleda i ne zna sta ce da radi...i naravno stavio je JAnika Djala da igra umijesto Vukcevica,a Simon je dao 8 golova u...bijese li 8 utakmica?
    ako smo vec htijeli napadaca,mogli smo 'ladno onoga sto igra u KOreji ...ili ANDRIJU DELIBASICA, za ime boga!
    ali dobro.
    misilm da cemo zbog ovoga ispastati u buducnosti...kako god.

sarabubasara Guest

bez politike
    Last edited by DIDI; 20-05-08 at 15:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko Nema nista protiv Purovica, ali samo navodim njegov primjer. ja zelim reprezentaciju u kojoj nece moci da se igra samo zato sto se za hljeb zaradjuje u inostranstvu, vec po zaslugama. Zelim konkurenciju. Ko zna sto ce sjutra biti. Ni Vucinic isti nije nedodirljiv. Sta ako Roma dovede nekog ekstra spica pa ga Spaletti tek onda zakuje za klupu? Od konkurencije, ljudi moji, nikome nikad nije bilo zlo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bez politike
    Last edited by DIDI; 20-05-08 at 15:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by sarabubasara View Post
    tanasijevic je rodjen na kosovu.

ako smo vec htijeli napadaca,mogli smo 'ladno onoga sto igra u KOreji ...ili ANDRIJU DELIBASICA, za ime boga!
    Ovo je ziva istina, zasto se odavno ne pominje Delibasic kad je rijec o reprezentaciji?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato sto je malo i sam bio problematican kada je repka u pitanju. Prvo mu je jako krivo bilo sto ga ne zvase za prve meceve, pa je pricao nesto tipa 'ili me sad zovite, ili se necu odazivati kasnije...'. Nesto se on meni ne cini nista posebnim uzevsi u obzir konkurenciju na njegovoj poziciji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by lee_sharpe11 View Post
    Zato sto je malo i sam bio problematican kada je repka u pitanju. Prvo mu je jako krivo bilo sto ga ne zvase za prve meceve, pa je pricao nesto tipa 'ili me sad zovite, ili se necu odazivati kasnije...'. Nesto se on meni ne cini nista posebnim uzevsi u obzir konkurenciju na njegovoj poziciji...
    A ako se stvarno kur*io onda i ispravno sto ga ne zovu...
    A sto se tice klase, cini mi se da se s Becirajem moze nosit.

Page 121 of 2251 FirstFirst ... 21711111171181191201211221231241251311712216211121 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)