Kad je mech?
Moje mišljenje je da Novak još nije dorastao Nadalu na šljaci i da će izgubiti!
Za mene bi bila senzacija pobjeda Đokovića nad Nadalom, veća nego pobjeda Srbina nad Federerom na Vimbldonu!
Ipak nada poslednja umire i ko zna...
Čuda su moguća...
Libertas
Kad je mech?
/
mec je u 3 sata. Nole ako pobijedi preskace Nadala na drugom mejstu ATP liste![]()
Dobio Nadal 7-5 2-6 6-2..
E jbg, ima Nole vremena sve njih da preskoci!)
Dobar mech je bio, zanimljiv za gledanje, posebno zadnji gem : ))))
/
Vamos Rafa.
Kako razbija chovjek. :mrgreen:
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
Stvarno je ubica na šljaci nema što! Kakav meč su igrali on i Novak ono se rijetko gleda.
I poslije onakvog iscrpljivanja, on igra finale sa potpuno svježim Federerom
(dobio Sepija u polufinalu za nešto više od sat vremena igre) i onako ga opet dobije.
Kapa dolje i rispekt...
Last edited by Ramos; 19-05-08 at 23:40.
Samo ga je testirao federer pred pariz, tamo ima da ga razbuca...![]()
#fakenews
Nada poslednja umire...![]()
#fakenews
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
evo poceo i frugi gren slem sezone, Rolan Garos , juce Djokovic prosao , daanas Nadal i Federer. Svajcarac im a problema sa Kverijem u prvom setu !!!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Ja se bijah zarekao da necu vise postovati u ovoj temi, ali ajde, vidim da su se strasti malo smirileNadam se da se vise nece ponavljati one glupe rasprave kao za vrijeme AO, jer to niti ima ikakve veze sa zdravim razumom, niti prilici sportu kakav je tenis.
Elem, stvari se komplikuju u vrhu, Nole je u odlicnoj formi, i od ovog turnira umnogome zavisi da li ce uspjeti da dodje na drugo mjesto u skorije vrijeme. Nadal brani prvu poziciju. Nole brani polufinale, ako se plasira igrace sa Nadalom, i ukoliko ga pobijedi preci ce ga na listi. Od Federera se i ne ocekuje titula, finale je realnost obzirom da ima povoljan zrijeb. Sljaka nije njegova podloga, a nije u velikoj formi jos uvijek. Ocekuje se ponovno finale Nadal - Federer, sve ostalo je po meni iznenadjenje. Djokovic je jedini koji osim njih dvojice moze zaigrati u finalu.
Evo se danas ne igra zbog kise, ne zna se kad ce se nastaviti.
Konacno prava vijest - Centralni teren u Wimbledon-u dobija pokretni krov, necemo vise morati da gledamo one meceve sa 5-6 prekida zbog kise, bice bas meracki sad pratiti najveci turnirKako sad stvari stoje, bice radovi zavrseni do ljeta 2009.
Sad nesto citam, valjda ce i ove godine postaviti neki improvizovani staticni krov, a sledece pokretni. Dobro bi bilo da i ove godine bude to, bas bih sa merakom gledao. A sledece, ako bude sve kako treba, idem da gledam polufinale i finale![]()
Moram i ja priznati da navijam za njega !!!
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
ima nas dosta koji navijamo za Fed-a![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ocemo li da glasamo? rafa-rulez![]()
jes al na sljaku![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks