Soferirali su bagerom po optici...
BTW Da li neko gleda/snima www.selogori.com na RTS1 subotom u 20?![]()
Vijesti Tv pocela komercijalno, cini mi se fin program za pocetak jos kad bi stavili neki providan znak a ne onu fleku gore.
WoT: Phelsuma
@dzipson
To ti je naopaka "filozofija" novih tv stanica u Crnoj Gori. Osnovni izgovor im je "da se znak zapamti"... pa onda tako ostane godinama...
off topic , eeeee
Super je ovo sa podešavanjem kanala po izboru- Što bi mi dobro došla sledeća opacija, da mogu redosled kanale nekako da exportujem u neki fajl i pošaljem na mail ili snimim na flashku i da onda mogu da ištampam to....
Al ito sigurno ne može...
Čemu je u stvari onaj USB port....
Za externi HDD kod STB-ova koji nemaju interni HDD.
Zanimljiv ti je taj prijedlog, ali ako ti je do stampanja evo jedno jednostavno rjesenje, listu kanala imas na www.extratv-cg.com, to slozi da bude kao na TV STB-u i stampaj. Excel/Word ...![]()
Nishta ja da pohvalim samo extra tv.
Sve sam fino podesio josh odavno na HDMI sliqa je besprekorna problema nema i tako to
Pozdrav za t com samo da net pakete poboljshaju bice to limit haha
cudo da neko pozdravi t com![]()
pise da daju HBO i plus paket bedza 30dana..a meni tija kanala nema![]()
Zanima me kvalitet slike ...ako sada ja izaberem Extra TV...da li cu dobiti kvalitet slike veci od konkurencije...???
sobzirom da uzimam 40`` LCD..
hvala unaprijed![]()
Povezi ga preko HDMI i dobices najbolji moguci kvalitet (bez ikakvog "shuma" u signalu, jer ce sve od na pr. rezije Atlas TV do tvog TV-a biti digitalno).
Last edited by Sale; 15-05-08 at 16:24.
kad cete ubacit neki softver da vidim koliko sati mi je preostalo na hard disk za snimanje
mogu li ja ubacit neki moj od 500gb![]()
neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema
Odlicno pitanje
Odgovor potrazi u meniju Podesavanja > Opsta podesavanja > Sistemske informacije > Sistemski resursi > Disk usage: xx% slobodno
Ne mozes, jer ces izgubiti garanciju na STB (xxxxxxx puta ponovoljeno na ovom forumu). Zar nije dovoljno ~90 sati?![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Imaces bolju sliku nego na BBM, i ne povezuj sa HDMI jer neces imati sliku preko cijelog panela ili ces imati sliku preko cijelog panela pa ce ti slika podrhtavati kao na obicnom CRT ekranu.
e sad je odlicno preko hdmi a drugi kaze ne vala pa podrhtava itd. mada koliko ja znam meni na jedan obicni tv nista ne podrhtava niti je ikad.
Ti si onaj kome treba 50" da bi vidio razliku ? Tebi kako kod da povezes ce biti dobro.Uzivaj...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks