ovo se stručno zove DE-FE-TI-ZAM... osobina jako izražena kod nesretnih Crnogoraca...
Ivan će ga PREGAZIT u PG!Borac, sjeti se meča Lennox Lewis - Hasim Rahman... E, i ovdje će revanš biti takav. Svakom velikom šampionu se desi da ''popije'' jedan onakav (nesretni) KO.
Mislim da bi bio budala i nefer da je izjavio obrnuto. Pa tri puta su mu trebali brojati! Inače, Salko je odličan momak.pitanje je i oce li bit revansa u pg,koliko sam mogao zakljuciti iz texta u novinama a razlog je Zildzicevo zdravlje..Inace sinoc je bio kratak izvjestaj na tv-u i zildzic je maximalno korektno izjavio da je mec bio tezak i da je imao srece pa je zavrsio ovako,i da je lako moglo biti i obrnuto ..
I'll make you an offer you can not refuse
Inače, moram vas pitati što mislite da se jedan (ili oba) od ovih boraca sastzane sa Mirkom, kakav bi tačno meč bio. K1 pravila, naravno (radi njih...)
Ajde da ja tebe pitam,bi li mogao sto ROy Jons ynr ili Tito Trinidad ili Oscar de la Hoya ili Mayweather Vladimiru Klitchku ?
Tezinska razlika ! U borilackim vjestinama je i 2 kila mnogo,a ne 10-15
A kad sam rekao da su Ivan i Salko prosječni BORCI, mislio sam na poređenje sa najboljima (s čime se i treba ravnati). Mislim, pogledajte par puta sve njihove mečeve koje možete naći, sa bilo kim i vidjećete koliko su tehnički dobri, a slabi borci. Pa gdje je tu razmjena udaraca?!
Pogledajte:
(Andy Hug vs Ernesto Hoost)
Cijeli meč je BORBA! Razmjena udaraca. Ajde sad zamislite ova dva balkanska šampiona u ovakvom meču? Aha...![]()
Pogledajte izjave koje su akteri dali poslije meče i sve će vam biti jasno. Čestitke Zildžiću, dobrom momku, za sjajan udarac i pobjedu, ali pojas neće dugo biti kod njega.
Idemo u SC ''Morača'', za Ivana!![]()
e, samo malo obratimo paznju na znacenje rijeci. pregaziti?
ivanova faca 10tak sekundi poslije nokauta - izraz lica covjeka koji je, bokserskim zargonom receno, pregazen. salkova faca poslije meca u splendidu? hm... ili kazete da ce ivan da ide na nokaut....![]()
Last edited by lee_sharpe11; 11-05-08 at 11:39.
Tyson je manji bokser od Bustera? Lennox je manji borac od Rahmana? Ali je manji borac od Frazera? Andy Hug je manji borac od Aertsa? CroCop je manji borac og Gonzage, Conga? Ovako možemo u nedogled...
Ivan će ići na nokaut.Sad ima veliki razlog da ide na to, a kako je on veliki šampion, to će i ostvariti.
Živi bili pa viđeli!![]()
aooo, batali vise sa tim banalnim uporedjivanjem ta dva meca, oli? kapiras li da se ne rade svi mecevi isto. kao ni u fudbalu... partizan i zvijezda se jednom stisnu i zavrse 0:0, a drugi put se otvore i ofanzivniju partiju pruze, pa se raspucaju i zavrse 4:3 za nekog. ali opet su nijanse u pitanju, iako je golman porazenog 4 puta vadio loptu iz mreze....
tako je i ovdje slucaj. oba borca su imali jedan pristup u prvom, a potpuno drugi u drugom mechu...
Last edited by ovizionizi; 11-05-08 at 12:29.
Moj ovozionizi, ovdje se radi o klasičnom crnogorskom defetizmu... Sad su svi znali što će bit, svako bi moga bolje, mislim čak da bi sad dostina i izbila Ivana...samo da oće
DESILO SE! Eto, to je bilo. Dešavalo se i mnogo većim šampionima pa ništa! Samo ovaj glupi narod je u stanju da priča tako osvom šampionu. Sramota! Pogledajte malo šta Bosanci pričaju o svojima bez obzira gubili ili dobijali, šta Hrvati pričaju o Mirku, a bar su njega gazili ka nijednog. Ono što mu je Gonzaga napravio se ne viđa (sjetite se samo Mirkove desne noge)
Ivan Strugar JE USTAO, NIJE OSTAO DA LEŽI ŠTO SE RIJETKO VIĐA, uprkos onakvom udarcu.
Ivan Strugar je donio mnogo radosti i ponosa ovom narodu, ovom gradu, a opet ima takvih fukara koje svašta pričaju o njemu. Kakve god te pobjede bile, a dobre su bile ZA SVA VREMENA MU HVALA!No smo GLUP I KUKAVIČKI NAROD, eto to je!
P.S.
Što vi koji ovđe blejite o Ivanu ne radite mečeve?! Što niste borci, bolji i trofejniji?! Pa da vi povjerujemo da ste u pravu... Zato što ste splačine, eto zašto.
a takvi smo ti mi, nista nam nase ne valja...
Sad gledah na Atlas emisiju o mecu, ispade da ga je Strugar prebio, a da je to bio samo slucajan udarac... Ne volim ovakva opravdanja, zasto ne reci da je to bio cisti nokaut? Ivan jeste veliki sampion i borac, ali to se desava kad-tad svima...
Da, ali neko ovdje prica o razbijanju! Ja samo kazem da je Salko pokazao da umije da razbija, a Ivan vise gleda takticki stvari da odradi. Fino si to povezao sa fudbalom. Je li Man Utd razbio Barcu? Nije, ni blizu toga. Ali jeste izuzetno takticki odigrao. Sa druge strane, Romu je lani bukvalno pregazio. Sad, i jedno i drugo su prolaz, ali sta je ubjedljivije?
U prvom mecu je Strugar odradio posao, sto se kaze. U drugoj je brisao patos i otisao sa slomljenim nosem. I sad mi neko prica kako ce on da RAZBIJE Zildzica u trecem mecu. A na osnovu cega sad ta prica?
p.s. desilo se... naleceo je na krose... bio je neoprezan... sta je sledece ljudi?
pogledaj ti njemu rezon, zivota ti....
"pregaziti" je kada jedan stalno zadaje udarce, a drugi samo trpi, dok na kraju ne tresne glavom o pod! a to NIJE slucaj bio u ovom mecu i zato batali da naglavacke postavljas stvari!
a uopste nisam komentarisao pompezne najave za revans mech, vec se iskljucivo osvrcem na tvoje laicko uporedjivanje ova dosadasnja dva meca i onog sto je vidjeno u njima, kao i tvojih zakljucaka naivno izvedenih iz njih....
Sto se tice UF tu su porazi neminovnost, Randy Couture je jedan od najvecih boraca svih vremena i ima skor 16-8, dakle 8 poraza. Filipovic ima skor 23-6-2, ali za Strugara su oni neki drugi svijet. Eventualno mogu da mu daju autogram i da se slikaju sa njim.
Gledao sam intervju sa Salkom na bosanskoj televiziji i bilo je pitanje o snazi WAKO organizacije i ispalo je da nije bas znacajna.
Zar se ne smije progovorit o meču poslije!? Uostalom, u sred Tuzle Ivan je kod svih sudija vodio na poene do tog momenta... Ja nešto ne čuh da je neko rekao nešto protiv toga. A udarac je udarac, bio slučajan ili ne, greška je Ivanova jer je mislio da će Salko poslije primljenog direkta ići u klinč... Dešava se...
Ti baš nisi najbolji sa gramatikom izgleda... BRISAO i OBRISAO nije isto majstore... To su različiti glagolski oblici koji naravno nose različito značenje. Ivan je popio jedan dobar udarac i to je to. Zildžiću svaka čast iskreno.
A mogu s tobom lično da se kladim (ovo ostaje zapisano, pa poslije nećemo moći reći ja nisam to zborio i sl.) da će ga Ivan RAZBIT' u PG. Ubjedljivije no Salko njega.
Izvinajvam se sto nisam procitao prethodne topike detaljno pa akko nesto ponovim ne zamjerite...
1. Ivan Strugar nije nikada nije bio prvak svijeta u bilo cemu
2. Kik Boxerska federacija u kojoj on nastupa je jedna od stotina slicnih u svijetu
3. Predsjednik, potpresjednici, sekretar... kao i borci ove federacija su suCrnogorci, Srbi, Bosanci i par nekih padobranaca
4. Kada je ucestvovao na K1 turniru u Parizu po rijecima grande Pedje Lekica ( ciba skirpe, ciba knuja) je izgubio borbu je se njegov protivnik drogirao na pauzama imedju rundi
5. Kada je boksovao sa Hrvatom prije par godina u SC MOraci nakon sto ga je Strugar udatrio pri kraju runde i uzdrmao, sudije su produzile rundu preko minut i po, odnosno koliko je Strugaru trebalo da ga nokautira
6. Na svakom mecu ''internacionalni'' sudija je jedan te isti italijan, valjda u Italiju nema lise toga jednoga
7. Grande Lekic opet danas prica kako je Strugar izgubio jer su sudije zakazale, i da je drasticno ostecen od strane istih... valjda smo mi slijepi sto smo gedali no takvi su to ljudi... da ne nastavljam ovoga imam na koliko hocete... IVan Strugar je imao sve moguce predisp0ozicije da bude solidan ili dobar evropski borac ali ljudi koji rade sa njim i to ne u sali vec van nje su obicne pizduljine i lazovi
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Bojane zar ti ne gledas samo tenis?hehehehe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks