Vec su se predali *****ri iz McLarena.
Pretpostavljao sam da ce doć' do ovoga, čestitam
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Vec su se predali *****ri iz McLarena.
TAKUMI
Kovalainen cleared to race in TurkeyMcLaren driver Heikki Kovalainen has been declared fit to race in this weekend's Turkish Grand Prix, following his high-speed accident at the last round in Spain just under two weeks ago.
Kovalainen spent a night in hospital following the crash, but suffered nothing worse than a suspected concussion. He has since resumed training and on Thursday was given the all-clear following an FIA medical examination in Istanbul.
"I am obviously very pleased with the decision by the FIA Medical Team,” said the Finn. “I arrived here today feeling confident that I would pass the FIA test as I feel 100 percent and if I had not felt 100 percent I would have told the team already and stayed at home.
“My preparation for this weekend has gone well and we have done a lot of fitness training. Obviously a big thumbs-up for all the FIA safety standards and the guys in Spain who worked hard to get me out of the car safely.”
Kovalainen resumes his 2008 campaign lying sixth in the standings on 14 points, six behind team mate Lewis Hamilton and 15 adrift of leader Kimi Raikkonen
Čelnici McLarena konačno su otkrili da je za tešku nesreću Heikkija Kovalainena u 22. krugu VN Španjolske kriv lak na vijku kojim se naplatak s gumom pričvršćuje za bolid. Taj dio nije bio ispravno prelakiran u tvornici (Enkei), zbog čega se kotač rasklimao. Posljedica je bila puknuće prednje lijeve gume i teško izlijetanje na stazi u Barceloni pri brzini od 240 km/h, nakon čega je Finac udarac u zaštitni zid obložen gumama. Inače, dobra je vijest da je McLarenov pilot uspješno prošao posljednji liječnički test, te je dobio zeleno svjetlo za nastup na nedjeljnoj VN Turske u Istanbulu.
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
juche na prvi treninh prvi masa,drugi heiki,treci hamilton
na drugi prvi kimmi
Slazem se.
aaaa, sta ja radim, umal mi prodjose kvalifikacije?!?![]()
(nečitko)
Sjutra:
oba McLarena na postolje.
TAKUMI
ne znam...custe li izjave mclarena prije trke....hmm kakvi foliranti....
Slazem se.
Nema sanse, oba Ferraria na postolju sa jednim McLarenom![]()
Dobre kvalifikacije krajnje. McLaren odgovorio koliko toliko. Massa perfektan, iako ga je izgleda Alonso malo usporio. Tako prikazase snimak na HTR2 i na RAIUNO ali nevermind. Pun uzitak bi bio da je Kimi drugi ali mora i McLaren odgovrit. Bilo je vrijeme vise.
Od BMW sam ocekivao vishe ali dobro.Mislim da je Kimi 2-3 kruga tezi od Mase. Bice zanimljivo sjutra.
P.S. Jeste primijetili da je otvor na rezervoar sa druge strane bolida nego inache jer je staza u suprotnom smjeru od kazaljke na sat okrenuta![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nijesu ja cu ti rec odmah.
Na sve trke ove sozne duzhe su bili na stazu u prvim stintovima od Ferraria. Cak najduze od svih ekipa koje su imale iste strategije.
Bili su tezi do sad ali mislim da nisu ovaj put,u turskoj su bitne kvalifikacije..tako da mislim da su laksi
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Zasto su bitne? Bas ova staza ima mjesta za preticanje![]()
Evo je hamilton upravo pokazao da ima mjesta za preticanjeToliko o tome kako on zna samo da cuva poziciju...
Ferariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii![]()
Feliiiipeeeeeeeeeeeeee Nanananaaaaaaaaaaaa
SCUDERIA SCUDERIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnooooooogo dobra trka.Svaka cast za Ferrari, takodje i za McLaren koji je pokazao da umije da bude itekako brz.Odlicna trka za Massu, znacice mu puno u ostatku sezone.Takodje, Kimi odlican...Jedva cekam da vidim sto donosi Monte Carlo.
Samo ocu da kazem da McLarenova strategija je bila brilijantna.
A da, Kimi je mogao biti bolji, Kovalainen katajebenastrofa, Kubica vrh.
TAKUMI
Odlicna trka! Svaka cast Masi prije svega na pobjedi, a Hamiltonu na odlicnoj voznji, koliko da pokaze ovim "strucnjacima" sto ga pljuju kakav je vozac kad ima konkurentan bolid. Ferari jos uvijek malo ispred ali McLaren sve bolji i bolji, nadam se da ce do MC biti na pribliznom nivou, pa da vidimo kako ide onda. Mogla bi sezona postati prilicno zanimljiva iako nije izgledalo da ce biti.
kao i obicno, nisi u pravu
kao i obicno, nisi u pravu
strategija koja je bila, kako Hami sam rece: idemo za svaki slucaj na 3 pit stopa, da nam meka guma ne bi explodirala! Briljantno, nema sta![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks