Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 26 to 50 of 148

Thread: Strugar Zildzic II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvini, za koga navijas ti?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ochekivano.Podlegao je pritisku,a i Zildzic je bio spremniji nego u prvom mechu.Iskreno,malo sam i navijao za Bosanca,jer je u prvom mechu primio 3 udarca ispod pojasa,boksovo pod prehladom,i sve to poslije 2 godine pauze (imo neku nezgodu).Kad je "elita" iz Splendida onako mogla da isproziva Zildzica na vjerskoj i nacionalnoj osnovi,onda mi ne smeta da se nocas radujem zbog njihovog poraza.Pozdrav za "Kosmicki Balans".
    Last edited by Zodiac; 09-05-08 at 23:43.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    15 Posts

:mad:evo sta pise admin pomenutog foruma

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by maldini View Post
    ovo nije taktika corova ,jos protiv razaraca,ali mislim da je svaki udarac koji je zilcic zadao strugaru bio bolan,pa cak i preko garda i daje strugar krenuo otvoreno i naravno popio nokaut,jer nije fajter...neko pomenu lekica,pa taj ama bas nezna nista o teniranju,coro je odavno bolestan i nemoze da pruza maxsimum...dok je imao strugar koncetracije izbjegao je 2-3 takva krosea,ali kako je mec odmicao a bogami i primio dosta razornih udaraca,koncetracija opada.sve je to sport i dio sporta

Coro nije ni otputovao ja mislim,pokazalo se koliko se to o$eca
    Last edited by Sidewinder; 09-05-08 at 23:43.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Coro nije ni otputovao ja mislim,pokazalo se koliko se to o$eca

Mislim da sam ga vidio tamo,al nebitno to...ovako vodi lekic borca,"baci prednju nogu...takoje!!...baci zadnji mavasi,takoje!!...bravo samo nastavi tako"...a za drzanje fokusera,treninga i taktike da nepricam.mislim da je i sam strugar izjavio da je isao kod perunovica da sprema taktiku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U Budvi nijesmo ni vidjeli potpuno spremnog Salka, jer se borio nakon povrede i duge pauze(ako se sjecam cak 2 godine!).
    Nada poda me separar da amor de deux

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hmmm.... Potpuno kontra moje prognoze. Mislio sam da će se boriti njegovim stilom, pametno, sigurno, oprezno. Nije da branim Ivana, ali izgleda da je tačno ono što mi je rekao drug koji trenira u BK ''Ariston'', da je meč namješten (ipak mislim da nokaut ni u tom slučaju nije bio dio plana!) da bi se organizovao veliki revanš u PG, jer Ivan je na kraju karijere i nema baš mnogo prilika još da uzme lijepe pare.
    Nisam želio vjerovati u to, čak ni sada ne mogu reći da potpuno vjerujem, ali zvuči jako logično poslije onoga što smo vidjeli.
    Ivan ni blizu nivoa na kome smo ga navikli gledati. Prva runda u blagoj (čak i upitno!) prednosti za Zildžića. Druga apsolutno Ivanova. E tu dolazimo do onog što me čudi. Umjesto da nastavi, jer je izgledalo da je Zildžić malo pokolban (primio je par dobrih udaraca) Ivan počinje da srlja! Ono što mu najmanje treba i odgovara. Četvrta runda, Strugar nastavlja da srlja, kao da traži nokaut, kao da se bori protiv amatera, a ne znatno mlađeg i fizički snažnijeg borca. Mislim, Ivan ga dobro potresa lijevom šakom, a onda umjesto da ga ''završi'' desnom (i pozicija mu je fantastična bila za to, imao je zamah, inerciju i protivnika ispod sebe) on staje, i to staje otvoren!!!
    E kad je do toga došlo, snažni Bosanac koristi ono što mu je Ivan dao i fantastičnim udarcem ga šalje na pod! Ovako lijep nokaut šakom se i u boksu u zadnjevrijeme rijetko viđa, mora se priznati.
    Sad, meni se ovo čini da je bio pretposlednji meč Ivanove karijere. Zašto?
    Ivan više nema mladost, potrošen je povredama i pretrpio je strašan PSIHIČKI potres (kao CroCop protiv Gonzage, mada ne toliko dramatično. Ustao je, nije ostao da leži kao Mirko).
    On ima snage, i psihički i fizički za samo još jedan pokušaj!!! Sad će odvojiti dva mjeseca da se potpuno oporavi, ozdravi i spremi psihološki. Tri mjeseca treba posvetiti poslednjoj pripremi, da pazi na sve (pogotovo psihološki trening) i posebno da pazi da se ne ''pretrenira''.
    Ako se tako spremi, a ja vjerujem da hoće, Ivan Strugar ide na nokaut u Podgorici, i tako pravi veliki oproštaj. On je i dalje veliki šampion, on će to i dokazati!
    I'll make you an offer you can not refuse

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Cernobog View Post
    Hmmm.... Potpuno kontra moje prognoze. Mislio sam da će se boriti njegovim stilom, pametno, sigurno, oprezno. Nije da branim Ivana, ali izgleda da je tačno ono što mi je rekao drug koji trenira u BK ''Ariston'', da je meč namješten (ipak mislim da nokaut ni u tom slučaju nije bio dio plana!) da bi se organizovao veliki revanš u PG, jer Ivan je na kraju karijere i nema baš mnogo prilika još da uzme lijepe pare.
    Nisam želio vjerovati u to, čak ni sada ne mogu reći da potpuno vjerujem, ali zvuči jako logično poslije onoga što smo vidjeli.
    Ivan ni blizu nivoa na kome smo ga navikli gledati. Prva runda u blagoj (čak i upitno!) prednosti za Zildžića. Druga apsolutno Ivanova. E tu dolazimo do onog što me čudi. Umjesto da nastavi, jer je izgledalo da je Zildžić malo pokolban (primio je par dobrih udaraca) Ivan počinje da srlja! Ono što mu najmanje treba i odgovara. Četvrta runda, Strugar nastavlja da srlja, kao da traži nokaut, kao da se bori protiv amatera, a ne znatno mlađeg i fizički snažnijeg borca. Mislim, Ivan ga dobro potresa lijevom šakom, a onda umjesto da ga ''završi'' desnom (i pozicija mu je fantastična bila za to, imao je zamah, inerciju i protivnika ispod sebe) on staje, i to staje otvoren!!!
    E kad je do toga došlo, snažni Bosanac koristi ono što mu je Ivan dao i fantastičnim udarcem ga šalje na pod! Ovako lijep nokaut šakom se i u boksu u zadnjevrijeme rijetko viđa, mora se priznati.
    Sad, meni se ovo čini da je bio pretposlednji meč Ivanove karijere. Zašto?
    Ivan više nema mladost, potrošen je povredama i pretrpio je strašan PSIHIČKI potres (kao CroCop protiv Gonzage, mada ne toliko dramatično. Ustao je, nije ostao da leži kao Mirko).
    On ima snage, i psihički i fizički za samo još jedan pokušaj!!! Sad će odvojiti dva mjeseca da se potpuno oporavi, ozdravi i spremi psihološki. Tri mjeseca treba posvetiti poslednjoj pripremi, da pazi na sve (pogotovo psihološki trening) i posebno da pazi da se ne ''pretrenira''.
    Ako se tako spremi, a ja vjerujem da hoće, Ivan Strugar ide na nokaut u Podgorici, i tako pravi veliki oproštaj. On je i dalje veliki šampion, on će to i dokazati!

Licno ne vjerujem u to,Ivan Strugar nije takav covjek ubijedjen sam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno mislio sam da ce Ivan pametnije boksovati a ne onako srljati, ali tako je to. Inace procitao sam nedje da je Salko tek prije nekih 10 dana skinuo gips sa lijeve ruke koju je bio polomio na nekom treningu i eto tom ga je rukom i nokautirao.

Ali po mom skromnom misljenju mislim da treceg meca nece biti i da ce nocasnji Strugarov mec biti njemu i poslednji, jer cisto sumljam da ce se tako lagano oporavit od ovoga veceras.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Citam po netu da je Zildzic imao nizak nivo hemoglobina u krvi i da je to razlog primjetnog umora.
    Strugar je postupio nesportski sto nije ostao da da izjavu, Salko ga je na kraju zvao koliko sam cuo.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Zna li ko kad ce revansh???

Neka se manjina raduje...proci ce vas...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ooooo itekako će biti revanša. I to sad Salko treba da dođe u SC ''Morača'', da dođe u PG. Sad ćemo viđet njega protiv dvorane... 5000 ljudi... Dobrodošli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

moguce je da je to namjeshteno, sv bez ovoga udarca, jer je i ovaj bosanac bio drmnut od strane ivana. ko zna. mech u 3coj rundi je mogao da bude ivanov. pucao je od snage.

mada 5000 karata puta x eura ))))

idemo na revansh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Talking

Quote Originally Posted by shajo View Post
    moguce je da je to namjeshteno, sv bez ovoga udarca, jer je i ovaj bosanac bio drmnut od strane ivana. ko zna. mech u 3coj rundi je mogao da bude ivanov. pucao je od snage.

mada 5000 karata puta x eura ))))

idemo na revansh
    Na revanš se ide, pa ne znam koliko da karta košta!!! Oću da vidim kako će ga Ivan nokautirati. Živi bili pa viđeli!
    Vjerovatno će u prodaju biti pušteno više karata od sjedećih 5000 mjesta. Stojeća, kao nekad...
    Tim povodom želim dobrodošlicu Salku Zildžiću, privremenom šampionu. Da kad dođe lijepo bude dočekan, da zapamti što je Crna Gora...:yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Ovo za namjeshtanje mi sasvim logichno sad zvuchi,jer ne vjerujem da nije mogao da digne ruke u odborajavanju poslije nokauta..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Ovo za namjeshtanje mi sasvim logichno sad zvuchi,jer ne vjerujem da nije mogao da digne ruke u odborajavanju poslije nokauta..
    Mislim da je njegov pogled dovoljno govorio o mogucnosti dizanja ruku.

Strahovit udarac.
    Mila majko,podigni me malo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerovali ili ne ni prvi ni drugi mec nije bio namjeste, a nece biti ni treci!!!

Ovo su Vam informacije iz prve ruke!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Meni stvarno nije jasna ta prica o namjestanju,svako ko iole poznaje Strugara,i zna kakav je covjek i profesionalac,bio bi svjestan da se to nikad ne bi moglo desit u njegovoj karijeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Meni stvarno nije jasna ta prica o namjestanju,svako ko iole poznaje Strugara,i zna kakav je covjek i profesionalac,bio bi svjestan da se to nikad ne bi moglo desit u njegovoj karijeri.
    ka' nas narod

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Zildzic je mozda jaci al je i to diskutabilno, Ivan je veci profesionalac mislim da je poraz bio cisto psihicke prirode, mozda se malo i prepao silnih Zildzicevih udaraca
    Spustio je glavu, ne treba to da radi, visociji je...i naravno trebao je da igra njegovu igru.

Na kraju dobro je ako Ivanu nije sto polomljeno, ona oteklina ispod ociju je ruzno izgledala. Ivan kao da nije navikao na malo jace udarce.

Ocekujem pobjedu u narednom revansu.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by Cernobog View Post
    Ja sam ubijedjen da Ivan moze da ga osasavi vec u prvoj rundi i bilo bi zaista fino da tako zavrsi sa karijerom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo laici u borilachkim vjestinama mogu da kazu da je ono bilo namjesteno
    Nadam se da ce ga Strugar nokautirati odje jer zasluzuje da ode kao najbolji

Thanks Thanks Given 
    3,597
    Thanks Thanks Received 
    6,868
    Thanked in
    3,591 Posts

Ja sam bio ubjedjen da ce mec biti namjesten dogovorom izmedju njih dvojice ali nakon onog udarca... vise nisam mislio tako... Mogao je da digne ruke? Aj ne sprdajte se ljudi... Da vas neko onako tresne nebi mogli glavu da dignete 2 dana...
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

cega neki od nas bi umrli onamo, ali ima ljudi koji dobro podnose onakve udarce, ima tu fizicke predispozicije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mada i sudija je zajeba radnju ..poslije ivanovog udarca zildicu je ispada onaj stitnik za zube ,ali sudija je dozvolio preveliku pauzu dok se stitnik nije oprao i vratio ..

Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)