Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
I u ovom slučaju,kao i u životu inače, mora se nešto dati da bi se dobilo. Naša tri kluba dobijaju šansu promovirati CG vaterpolo na jednom prostoru koji je jako zagrijan za vaterpolo . Svjetski šampioni i država koja ove godine ima dva kluba na fajnal fouru lige prvaka.
Ne budemo li igrali sa jakima nikada nećemo napredovati. Naši klubovi su već jako dobro organizovani i ne treba se bojati konkurenata.
Inače , Viscount spominje neki četvrti klub. Pod predpostavkom da prati vaterpolo morat će mi odgovoriti koji je to 4 klub iz CG spreman na takmičenje ovoga ranga ???? Petrovac i Val ??? Nemojte mi samo spominjati neke akademije sa knjigom na grbu...
Brooclyn Forever !
I jedna cisto ekonomska stvar. Firme koje sponzoriraju nase ekipe dobijaju ovime puno veci medijski prostor i pokrivaju prostor 2 najjace trzista na prostoru bivse jugoslavise sto itekako podize vrijednost tih sponzostava.
narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....
Last edited by Viscount; 07-05-08 at 23:47.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Pa ti su klubovi ionako samo filijale velike trojke, koji cim ti igraci sazriju u duelima sa juniorima Juga,Mladosti,Partizana budu prekomandovani nazad u "centrale". Zato ce postojati,nadam se,nasa domaca liga gdje ce igrati Val,Bijela,Petrovac,Risan,a uskoro nadam se da ce im se pridruziti i Cattaro te neki klub iz Podgorice i Niksica...
narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....
http://www.glas-javnosti.co.yu/clana...dgovornost-vss
Svako optuzuje svakog, Milanovic trazi odgovornost VSS, Dejan Udovicic optuzuje Crnogorce, a predsednik VSS Velibor Sovrović kaze da Partizan nije pored mora pa da i ne moze da ucestvuje u toj ligi
![]()
Da se jos partizan prikljuci bila bi jos jaca liga...
Neko je gore razdvoijo partizan i vss a to je prakticno ista "firma"
I sve i Qr*c PRIMORAC SAMPION!
medvešćak je najslabiji od pomenutih ali hrvatska je morala imati toliko klubova s obzirom na broj stanovnika i pedigree. a vjerovatno će se i ispadati špa eto šanse našim poletarcima. ali nemoj se zanositi sa valom i petrovcem.što se mene tiče daboghda bili kao vašaš jaki.
Brooclyn Forever !
bijela > val > petrovac
/
Varaš se. Hrvatski vaterpolo je dovoljno jak i bez ove lige (dva predstavnika u final four, svjetski prvaci u vaterpolu), ali istina je da će i hrvatski vaterpolo profitirat (i financijski i igrački). Međutim, mislim da će crnogorski vaterpolo profitirat još više (i financijski i igrački) jer ćete imat 4-5 ekstra kvalitetnih utakmica više na svom terenu, a uz to još toliko kvalitetnih gostovanja. Više kvalitetnih utakmica = veće zanimanje za vaterpolo = brži napredak klubova i reprezentacije. Jednostavna računica. Barem ja tako mislim![]()
e evo i ja da cestitam...stavrno nisam bio u mogucnosti da gledam!pruzam ruku ako je zasluzeno...mada u ovom zadnjem djelu takmicenja niste se bas nesto pokazali...al ajde,da ne kvarim feshtu...![]()
Ne moze nama jedan novljanin pokvarit festu :-D .
1986
Ochekivano !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
reco je pojeo maldost,u jednom trenutku su vodili 6-1
7:4 za Jug trenutno
Na pocetku el znale su se dvije najbolje ekipe, ocekivao finale
Valja isto sacekat kraj.
Last edited by hologram_universe; 09-05-08 at 19:32.
11:6
Do godine da sva cetiri kluba na final foru budu iz nase buduce lige
Last edited by hologram_universe; 09-05-08 at 19:48.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks