Page 149 of 225 FirstFirst ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... LastLast
Results 3,701 to 3,725 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne prdi-te kad ne zna-te!

Beštije najjače jeeeeee!

on topik, volio bih da Jadran osvoji titulu...

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post
    Ne znam kako je kod vas dolje ali ovdje se ljudi ne dizu prije 12 :mrgreen:
    A ti oces da kazes da bi Bestije to sprijecile je li tako???

on topic
    I onda Primorac dobije Budvu i onda je on prvak je li tako?
    Iskreno,ne znam shta si htio da kazhesh,sa ovim dizanjem o_O

Ne pokushavam to da kazhem,samo sam iznio moje subjektivno mishljenje,jer sam se duboko razocharao u tu navijachku grupu...

A ti si izgleda Varvar,pa nam reci koliko Podgorica ima stanovnika i koliko ima Varvara?
    I reci mi da li ste bili u mogucnosti da sprijechite to ?
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mc, aj odmori malo beSvija
    ako ti nešto o TOM danu nije jasno ili te interesuje imaš pm pa me pitaj ili kad se vidimo ćemo pričat rado ću ti sve reći što znam da ne kvarimo topik, ne pričaj u prazno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Iskreno,ne znam shta si htio da kazhesh,sa ovim dizanjem o_O

Ne pokushavam to da kazhem,samo sam iznio moje subjektivno mishljenje,jer sam se duboko razocharao u tu navijachku grupu...

A ti si izgleda Varvar,pa nam reci koliko Podgorica ima stanovnika i koliko ima Varvara?
    I reci mi da li ste bili u mogucnosti da sprijechite to ?
    Ma zajebavam se, zato sto su oni rano ujutro stigli u Podgoricu i nisu se mnogo zadrzali.
    Opstina Podgorica ima 200 000 ako se ne varam ali ona obuhvata dosta mjesta gdje realno ne mozes ocekivati da ima varvara.
    Varvara TRENUTNO oko 250-300, a o mogucnostima ne bih jer ni sam nisam bio u Pg tada vec sam dosao oko 13 sati zbog utakmice. Eto a sad da se vratimo na temu jer ce me didi banovat

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

Da se vratimo na temu...izgleda da Jadran osvaja....
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Ne izgleda
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by m@Rk!$@ View Post
    Da se vratimo na temu...izgleda da Jadran osvaja....
    zavisi odakle gledas

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i samo da kazem da na sajt je srenje izvjestaj o utakmici jer mi tamo nisu htjeli dopustit komentar....kao prvo nije jadran na korak do titule...kao drugo veoma stur izvjestaj...da ne pricam da je ivovic na 14sec!? do kraja dao gol.....ali tacno 14sec...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@karacha

Znam koliko si na forumu, nisam ni ja od juce...
    Malo mi sumnjivo da se bas svi novljani(dobro, ne svi, ali vas nekoliko koliko pratite ovaj topic) odjednom javilo, bas sada kada je jadran prvi, a do juce nidje nikog....
    Nego dobro...
    Ne umanjujem vasu pobjedu, ali smatram da jeste nezasluzena, smatram da nas je Adzic po ko zna koji put pokrao...

Sto se Bestija i njihovog navijanja tice, dosta toga nije za forum, ali je cinjenica da nas na svakom gostovanju, i u Bd i u Hn ima minimum 100...i navijamo odlicno, pogotovo sam zadovoljan nasim izdanjem od sinoc.

Sto se tice toga, ko ce osvojit titulu...pa...iskreno, ja sam i dalje ubjedjen da ce Primorac osvojiti.
    novljani su u trenutno boljoj formi od Budvana, ali se ipak igra u Bd i poznavajuci budvansku upravu-nista nece prepustit slucaju.
    Svejedno je...ili nerijeseno ili pobjeda Budve. Mislim da je jadran dovoljno ucinio za ovu sezonu...i previse.
    Tako da, u petak se navija za Budvu...
    1986

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Navijacemo u petak za bd, mozda bi i trebali poc do bazena da uzmemo dnevnicu
    DJUKA MAJMUNE!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

reko sam ti svoj razlog javljanja...jednostavno jer sam ovo gledo...za ostale ne znam...isto ko vi svih ovih godina vaseg tugovanja...nije vas nesto ovuda bilo...cast izuzecima...svi se javise poslije titule!nego bitno da se vi svi slazete da jadranu uopste ova pobjeda ne znaci...mada i dalje ne vidim dje su vas sudije toooliko pokrale...mada i u svim godinama naseg haranja vama su vazda sudije bile krive...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Precerujes...
    Mene je uvjek bilo odje, samo sto sam nekada bio registrovan pod drugim nickom.
    Dalje, nisam rekao da su nas sudije "toloooliko" pokrale, nego su nas pokrale onda kada je bilo najpotrebnije-kad se lomio rezultat.
    Mislim da niko nije rekao da jadranu ova pobjeda nista ne znaci, nego samo da je jos uvjek rano za bilo kakvo radovanje.
    Jedan mec odlucuje vasu sudbinu...ili cete biti prvaci-ili cete i ove godine gledati nama u ledja...
    1986

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve je u jadranovim rukama...od njih zavisi...to je ono najbitnije sto im je ova pobjeda donijela...to je najveci razlog zasto se sad treba radovat...e sad ako uspiju...
    @nisam ja-ok ako si bio pod drugim nikom,nisam znao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

VATERPOLO: Gergelji Kiš u Primorcu
    Sreda, 30. april 2008. 15:42

Mađarski vaterpolo reprezentativac Gergelji Kiš nastaviće karijeru u Kotoru pošto je prihvatio ponudu Primorca.

Dosadašnji igrač Honveda je na svom internet sajtu saopštio da ga je pored Primorca zvalo još nekoliko ekipa, ali da je posle dosta razmišljanja odlučio da potpiše jednogodišnji ugovor sa crnogorskim šampionom.

"Cilj Primorca je da sledeće godine učestvuje na Fajnal foru i nadam se da će se to i ostvariti", naveo je Kiš.

On je u karijeri dva puta bio olimpijski prvak, pet puta je osvojio prvenstvo Madjarske sa Honvedom i dva puta je bio šampion Evrolige.

Pored Kiša, Primorac je razgovarao sa Adamom Štajnmecom i Martonom Sivošom, ali oni još nisu odlučili da li će sledeće sezone igrati u timu iz Kotora.

Naredne sezone crnogorski vaterpolo klubovi biće izuzetno jaki. Jadran iz Herceg Novog, koji je sad najbliži tituli prvaka Crne Gore, biće jači za Danila Ikodinovića i Vladimira Gojkjovića, Budvanska rivijera već sada ima Denisa Šefika i Aleksandra Ćirića (verovatno će se još pojačati), a Primorac se, posle gubljenja trke za Ikodinovićem okrenuo skupim mađarskim vaterpolistima.

(Beta/MONDO)

zanimljivo,primorac sve vise i vise ulaze u tim,i stvarno pravi tim za fajnal for.e nije uvek lako uci u 4,cak i kad objektivno imas kvalitet(primer partizana ove sezone).ali ocigledno ozbiljno su usli u projekat.
    posto nisam najupuceniji,zanimam me ako neko moze da mi kaze ko su glavni sponzori primorca,tj koje su pare ulozene u njega?jer jasno je da je drzava cg i njeni politicari resili da naprave 3 jaka tima,cim je doslo do samostalnosti,i da na taj nacin nastoje da promovisu cg.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da napomenem da danasnja "Republika" pise kako smo dogovorili sve i sa Adamom Štajnmecom, a da su pregovori sa Martonom Sivošom propali jer je ovaj odlucio da ostane u Honved iako je, kako kaze, "ponuda Primorca najbolja koju je imao ikad u karijeri"!!!
    Nije lose, pravimo ekipu za narednu sezonu koja ce moci parirati i onim najjacim.
    Ali ipak, daj da Budva pobijedi novljane u petak pa da MI odlucujemo o tituli u pondjeljak.

@NESA BG....www.vkprimorac.com
    Tamo ces naci i sponzore i ono sto te zanima.
    1986

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Kolika nasha pradstavnika prolaze sledece sezone u evroligu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Kolika nasha pradstavnika prolaze sledece sezone u evroligu...
    Sva tri kluba, prema mojim informacijama...
    Doduse 2 moraju u kvalifikacije.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odakle pare kotoru za takve igrace?do skoro su bili na dnu zamalo se klub ugasio a sad svjetske igrace dovode...mada i jadran je poceo kao sa dovodjenjem...tata se se otvorio za svakog po malo)

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

U jbt bice sledece godine kao shto rekoh, tri nasha tima na final four...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

inace zanimljivo da je mladost uzela u hrvatskoj titulu pobedom od 3-1.pri cemu su se vecina ovde podrugljivo pricali o partizanu kad je ispao od mladosti,i to uz dve neresene i na peterce.i konstantno je pricano kako je mladost samo drugi tim u hrvatskoj,kako je jug ubedljivo najjaci.a ta ista mladost je dobila 2 puta jug,i treci put na peterce.a protiv partizana su znaci imali 2 remija,i na peterce prosli.ja i dalje tvrdim da je partizanu bilo mesto u 4,i da su bolji od mladosti,iako je mladost zasluzeno prosla.isto tako mislim da je jug realno jaci od mladosti,ali mladost je ocigledno jako digla formu,a verovatno je tome mnogo pomoglo i izbacivanje partizana kao favorita i ulazak u 4 u evropi.
    PS.inace sam zvezdas,pa nisam nesto ostrascen kad je partizan u pitanju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    odakle pare kotoru za takve igrace?do skoro su bili na dnu zamalo se klub ugasio a sad svjetske igrace dovode...mada i jadran je poceo kao sa dovodjenjem...tata se se otvorio za svakog po malo)
    ma to su male pare u odnosu na fudbal kosarku itd...
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znam ja to brate...sve je to meni jasno...al kako objasnjavas da klub koji se zamalo ugasio prosle godine dovodi ovakva imena?pogledaj jadran koga je doveo u zadnje dvije godine...doveo je nesto malo nekih smijesnih neprovjerenih hrvata...nisu ni oni uopste stabilni finansijski bili... a sad dovode ikodinovica i gojkovica...al neka bar ce jaci timovi biti...

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

znam ja to brate...sve je to meni jasno...al kako objasnjavas da klub koji se zamalo ugasio prosle godine dovodi ovakva imena?pogledaj jadran koga je doveo u zadnje dvije godine...doveo je nesto malo nekih smijesnih neprovjerenih hrvata...nisu ni oni uopste stabilni finansijski bili... a sad dovode ikodinovica i gojkovica...al neka bar ce jaci timovi biti...
    pa nisu bas hrvati smijesni pogotovo Elez i Oreb prosle godine..Premus je tu vec duze...
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kalcijanica ne spominjes?on je bio za rispekta ni onaj oreb nije odusevio...

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

kalcijanica ne spominjes?on je bio za rispekta ni onaj oreb nije odusevio...
    Pa kazem stvarno da Kancijancic nije nista posebno..cak mislim da nije nasao angazman poslije jadrana..ali oreb..pa mislim da je zadovoljio koliko toliko..ono par golova poneka asistencija..
    No Signature

Page 149 of 225 FirstFirst ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)