Je li istina da su Gusari dobili dnevnicu za danasnju utakmicu?![]()
Je li istina da su Gusari dobili dnevnicu za danasnju utakmicu?![]()
1986
to sam i ja cuo da su gusari dobili dnevnicu![]()
Kakvu dnevnicu? o_O
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
HAhahah,nemam nikakve veze sa gusarima![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
bogami su vas fino prosuli...
Moze li neko da napise kako se igra play off? Jeli jos dva kola do kraja i gotovo ili nije? I da li na SAT TC CG ima prenosa vaterpola? Drago mi je sto nasa liga postaje sve kvalitetnija, a prvenstvo neizvjesnije ...
Doljani forever ...
Janovic se vraca u primorac...Za par godina na final four-u evrolige ce biti tri nasha tima...
![]()
#fakenews
Budvanska r. dobila Primorac 7:5. Znaci prosuli smo ih!
Sefik je show radio.
Sefik vas je samo spasio.Treba danas pobijedit u Novi!Bestije naravno su jos jedan put dokazali da su najjaci navijaci u regionu sto se tice vaterpola!
A oni gusari su smijesni...
herceg novi, novi, hn, jadran...sve se to pise malim slovima ;-) .
Bice ovo danas najbolje gostovanje Bestija ikad, imam osjecaj.
Samo da nas brko i novska uprava pusti da udjemo.
Ja se nadam pobjedi...
1986
Koji je rezultat meca Jadran - Primorac?
Doljani forever ...
Upravo sam i ja saznao rezultat ... interesantno, Primorac je zabiljezio sva tri poraza u doigravanju, a bio je superioran tokom prvenstva ... ako sam dobro sve pratio, preostale su jos dvije utakmice: Jadran protiv Budve, i Primorac protiv Budve ... a moze li se negdje saznati i tabela?
Doljani forever ...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Isuvishe smo tugovali, isuvishe!
[/quote]
jos cete tugovat
u prevodu je-bo vas je i-vo-vic leka![]()
uh, dobra tekma. sad josh samo pobjeda u budvi i titula je tu. kakav bi to podvig bio
ovo je tabela prije ove utakmice
Last edited by big giant head; 28-04-08 at 22:14.
Doljani forever ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks