Straus otkud ti ovde?
Ovo je leglo opasno pripremljenih prvolinijskih branilaca svih proizvoda T-COMe ~!
;-)
ja nisam procitao taj dio na engleskom ,samo to prevedeno!
Straus otkud ti ovde?
Ovo je leglo opasno pripremljenih prvolinijskih branilaca svih proizvoda T-COMe ~!
;-)
A neki pokusavaju i sa zadnje strane, ali smo svi na ovom topicu veoma oprezni... idemo uz zid, kao mish u crtacima :lolblue:
Last edited by Sale; 24-04-08 at 10:16.
@montenegrina
Koga su zmije jele i gustera se boji !;-)
@sale
Ti sto vole od pozadi su vasi,od njih se cuvajte !;-)
haahahhahahhghghghgh debila ovih :lolblue:
Sale, zvao me drug sad da imamo B92 Info umjesto SLO2 (ionako to nkad nijesam gledala), a narabotu sam pa ne mogu provjeriti. Ostaje li nam aj kanal ili je to neki test?
Daconi i ja kažem![]()
oce li mi helpdesk objasniti zasto me nisu iz telekoma zvali da me pitaju namjeravam li da zadrzim extra tv ili da ga vratim, samo mi dosla koverta u postu o ugovoru
neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema
Pa evo mogu i ja umjesto hepldeska(radim u T Com samo se foliram hahah).
Logično je da te neće zvati, jer ako njesi zadovoljan znači vratićeš im receiver a ako jesi ostavićeš ga.
P.S. Može li neko ko je pri Extra trenutno da vidi da se slučajno nije nedje pojavio RTL, da se niejsu zeznuli![]()
hvala na objasnjenu,
za rtl, nemam ga, odakle ti to
boze svasta
nada ti je najgrdja rabota
Super za B92 Info al trenutno vidim nema nista na SLO2 koji btw neznam kome je potreban bio uopste![]()
WoT: Phelsuma
Ups, zaboravim da vam javim da je pusten novi kanal - B92 Info na broju 14. Ako ga ne vidite, samo restartujte STB.
@montenegrina
Sve sto vidis nije na odredjeno, vec za stalno.![]()
![]()
![]()
Bravo pohvala za promjene, ali predlazem kao sto rece montenegrina ako smo mislili na isti RTL HR, i Nova TV, to su stvarno kanali puni filmova serija i zanimljivog programa razlicitog karaktera! To bi stvarno bilo super!!!!!
:yipiiii:
BTW Extra TV sve kanale ima legalno.
hvala na odgooru. Probala sam to jos prije, i nije htjelo da se nakaci na wireless, zato sam i zatrazila pomoc. Kad kliknem connect, pise mi samo pending, i nikad se ne nakaci.
U opciji "Network" daje mogucnost za kreiranje raznih konekcija za internet, pa mozda tu trebam prvo nesto da podesim?
Na ovom Pirelliju taj broj je devetocifreni, ili ja gledam pogresan broj? Postoji serial number, pa P/N broj, pa MAC address...
Cuvam te,ne dam nikom da te dirana dlanu simoja tajna... urezana...
Serial. I molim vas da sva pitanja oko CPE postavite u odgovarajuce teme (Thomson, Pirelli...).
sale, moze li da se thompsonu pristupi bezicno
Odgovor ces dobiti na drugom topicu.
opa, 10000 korisnika, ne znam okle!?![]()
(nečitko)
moze bit da je :lolblue:
2 pitanja
1. kako da izbjegnem inicijalno zamrzavanje slike na par sekundi? Ovo se desava svaki put kad presaltam na kanal koji hocu da gledam!?
2. zasto slika na domacim kanalima (Atlas i Rtcg2 konstantno, a ponekad i na IN, HRT...) "'drhti" na gornjoj polovini? Primjetio sam recimo kad je film na atlas slika je perfektna ali samo dok traju reklame (: cim film krene opet posinje treskanje ?
Inace sam zadovoljan Extra TV-om i njegovim mogucnostima![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks