Da, naravno da ne razumijes. Ovaj topik je ostao, a ne zna mu se ni koji mu je pocetak. Uglavnom, nekome, odje, na ovom Forumu smeta sto Lukovic pricha o srbijanskimj pasosima a ja , eto, kao zdravorazumni c'oek, povezah sa CG. No, topik, sa naslovom, a bez teksta JE IDEALAN ZA OVAJ CITALACKI FORUM, AHAHAHA.
ili,
ovaj Forum zaista lichi na sve ono o chemu Lukovic pricha. Neka vam je na cast i obraz te izbrisaste topik koji zapocheh, bruku i sramotu koja i nas moze zafatiti. Ali, sto da rechem, borite se do posljednjeg posta. Nijesmo se borili za takvu Crnu Goru, no za onu dje ce svako imati pravo da iznese svoje misljenje, kakvo godj da je. Aj, na panj glave svi, odje, dako se udodvorimo ovijema s vlasti. Pi, Crna Goro , na sta smo spali. Prdnjavina od clanka nas je svela na najmizerniji nivo ljuckosti.
Sto, makar, kad se morala tice ne izbrisaste cijeli topik, no ostaviste naslov topika da niko ne zna ni o cemu se radi.
Bravo, u nove pobijede...svakim danom sve vishe i vishe napredujemo! ZVEK!!!
FUCKING UNBELIEVABLE!!!
Radi informacije, ovaj topik je pocheo clankom Lukovica, koji se slaze sa naslovom topika, a prebachen je odje, na topik star tri VELIKE GODINE. Govorili vam to sto se odje cini. Potrazite pod mojim username cvrchak.
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=7733
I sama vlast se smije uredjivackoj politici ovog Foruma. ZBILJA VAM SE SMIJU, JER I VLAST IMA INTELIGENCIJU, A OVO STO VI CINITE JE ISPOD SVAKOG KRITERIJUMA.
Da coek povrati sto se odje , na ovom Forumu, chini.
Bookmarks