Zasto da ga mijenjaju ako se tebi ne svidja?
Vidis da ima dosta ljudi koji prate taj kanal (ne kazem za mene) i ako se tebe ne svidja onda "pod hitno ga mijenjajte" , izgubi se da te ne vidim !
Zasto da ga mijenjaju ako se tebi ne svidja?
Vidis da ima dosta ljudi koji prate taj kanal (ne kazem za mene) i ako se tebe ne svidja onda "pod hitno ga mijenjajte" , izgubi se da te ne vidim !
Iskreno makli ga ne makli isto mi je...ovo kanala sto gledam mi je vise nego dovoljno...samo ako dopustis masinac da primijetim, imas bijeljinu, dm sat i jos svet plus...tri kanala potpuno iste tematike...jedan je viska bar po meni...al valjda kad pocnu vijesti na mjesto jednog od njih stave taj kanal. i fino bi bilo kad je vec najavljen kraj bbc prime-a da kad pocnu svi ti novi kanali koji ga mijenjaju...bbm napravi bar dodatni paket bbc-a jer ipak je to bbc! Eto mala sugestija ali svakako o tom potom kad sve to pocne!
a b92 info ???![]()
Pa taj je vec u ponudi?!
Jbg brate uplati i mene da i ja gledam![]()
Za pisljivih 5 eura brate vrijedi pa da je jedini kanal koji imas. Kad god upalis TV uvijek znas ima nesto zanimljivo. Samo okrenes HBO
A dobri su mi ovi sa Elmag TV-a. Njihov program se uglavnom sastoji od kablovskih i satelitskih prikaza, i mozda 3-4 sata njihovog programa. I oni ne daju da se njihov program ubaci u BBM. E neka ne daju, ionako niko ne gleda njihovo s****e od programa. Gledanost im je 0,000000001% - a to su samo oni sto citaju zutu stampu i slusaju narodnjake po cijeli dan
A najprijatnije sam iznenadjen bio RTS1-om. Sebe smatram okorelim Crnogorcem mislio sam da RTS nikad necu gledat. A oni daju najjace serije i filmove od svih drzavnih televizija sa prostora ex-YU, a bolji su i od vecine nasih nezavisnih televizija. Cudo od programa, moram priznat. "Prison Break" na RTS1 - o tome i da ne pricamo. Zarazio sam se tom serijom
Uffff PB je najjaci, mada ja to ne bih mogao vise na TV gledati, dvd pa opicim po 2-3 odjednom epizode ...Moram priznat i da su Heroji naNovu isto tako ZVEK serija
Eh, k***c sad. Pocinje drugi serijal. Jedino da ga nabavis na DVD ka ja pa da gledas kad oces. Prica je zakon, likovi su fantacticni, gliuma je iznad fantasticnog. To je nevjerovatno kako ti ljudi glume razne situacije. Ali fora je sto se svaka epizoda zavrsava na najzanimljivije pa te ufati neka zelja da jedva cekas sledecu epizodu. Kao droga ima efekat na ljude
Zabavni kanal E! Entertainment TV korisnici SBB-ove kabelske mreže u Srbiji mogu pratiti u okviru osnovnog paketa od ponedjeljka, 7.4.2008.
E! Entertainment TV je kanal posvećen zabavi, showbusinessu i životu slavnih. Kanal E! Entertainment TV lokaliziran je i na srpski jezik preko DVB titlova, a iako je sada broj sadržaja koji su lokalizirani relativno malen on će s vremenom rasti.
U Hrvatskoj E! Entertainment TV je dostupan preko T-comove IPTV usluge MAXtv. Za distribuciju do digitalnih satelitskih i kabelskih platformi E! Entertainment TV koristi satelit Telstar 12 na 15° zapadno gdje emitira kodirano u sistemu Cryptoworks.
Izvor : Kerman
U petak, 18. aprila 2008. godine, startuje potpuno novi kanal sa emitovanjem programa u Srbiji - Discovery World!
Ovaj kanal, namenjen svim ljudima "gladnim" znanja, ponudiće gledaocima ekskluzivan, bogat i raznovrstan program, zasnovan na činjenicama. Ljubitelji istorijskih serijala i emisija moći će da uživaju u izvrsnim dokumentarcima poput "Discovery Atlasa" - serije o istraživačkim poduhvatima; "Monarhije" - serije u kojoj istaknuti istoričar dr Dejvid Starki priča o krvavoj istoriji britanske monarhije, "Svet oružija" - serije koja proučava tehnička dostignuća i razvoj oružija kroz vekove; "FBI dosijea", "Forenzičkih detektiva", "Autopsije mumija" i mnoge druge. Za sve koji vole biografske priče, Discovery World će premijerno predstaviti seriju "Poslednji dani ikone" koja zadire u živote velikih zvezda iz sveta politike, muzike, mode i sporta.
evo predlog za BBM umjesto BBM Test 1 (Svet Plus) ukljucite E! Entertainment
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks