ostalo 9:9 poslije prvog produzetka...igraci Mladosti pokazuju karakter foliranjem..svako malo bacaju glavu u nazad a svaki put se vidi da ih niko ne dira...Prlainovic pola Partizana...
9:9 produzetci
0:0 prvi produzetak
Last edited by ljubo__hristo; 09-04-08 at 16:52.
ostalo 9:9 poslije prvog produzetka...igraci Mladosti pokazuju karakter foliranjem..svako malo bacaju glavu u nazad a svaki put se vidi da ih niko ne dira...Prlainovic pola Partizana...
No Signature
Peterci........
13:10 kraj
Mladost ide dalje...
Očito ga nećemo dočekat. Htio sam mu prije napisati da Partizan u hrvatskoj lizi može igrati za treće mjesto, a i to je upitno jer je Šibenik dosta jak, namučio je Mladost (jednu od tri utakmice dobio a druge dvije bile napete do kraja) u polufinalu hrvatskog prvenstva. Htio sam mu reći da je Jug u zadnje vrijeme šest puta igrao protiv Mladost te je pet puta pobijedio, od čega zadnja dva puta vrlo uvjerljivo sa 6 i 4 gola razlike. Kako onda taj ubjedljivo najjači Partizan nije uspio dobiti Mladost koju Jug redovno razbija![]()
Kao prvo da ti cestitam na prolazu medju 4 najbolja, nadam se da ces i ti meni nocas poslije tekme s Vasasem.
Kao drugo, slazem se s tobom da je Jug najjaci CRO tim, ali se ti moras slozit sa mnom da Mladost nije nesto posebno. Partizan je tek posebna prica, nemaju golmana, igraju bez Filipovica, koji je uz Prlainovica ubjedljivo najbolji igrac i sto je najbitnije, nemaju TRENERA. 100 puta sam rekao da je Udovicic 0 trener, da nema uopste autoriteta, jedino sto ima je dobro zaledje u savezu. Sto se mene tice, dabogda jos dugo vodio Partizan, a i reprezentaciju Srbije !
Kao prvo da ti zahvalim na čestitki
Kao drugo večeras navijam za Primorac kao i uvijek kad ne igra protiv nekog našeg kluba. Napisao sam već da mi je taj Primorac nekako prirastao srcu
Kao treće Mladost nije nešto extra posebno, pa sam baš zbog toga napisao da me čudi kako to Partizan koji je "ubjedljivo" najjači u Europi nije prošao Mladost koju Jug u zadnje vrijeme redovito pobjeđuje. Partizanu je pola ekipe Prlainović. Udovičić nije imao odgovor na presing Mladosti. Kakav je to trener? Je*eš trenera koji nakon prve utakmice nije prokužio kako Mladost igra. Uvjeren sam da ni sa Filipovićem Partizan ne bi bolje prošao jer Mladost je odigrala paklenu obranu. Da je Partizan ubjedljivo najjači s lakoćom bi prošetao Ligom prvaka, ali čovjeka (onog koji je izjavio da je Partizan najjači) su očito zavarali rezultati protiv Posillipa (ove godine osrednji klub koji ima samo jako ime), Barcelonete (zalutala u ligu prvaka) i Brescie (nešto kao Barceloneta samo malo bolji)![]()
Last edited by bracodubrovnik; 09-04-08 at 18:04.
a vala mi je skoro milije sto je partizan izgubio nego primorac da prodje,samo radi tipova koji veze s vaterpolom nemaju i govore oni najbolji,prvi u grupu itd...muahahah ne mogu docekat sutra kad ih vidim malo da popricamo![]()
jel moze neko rec rezultat?![]()
narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....
Kakva greota!
ne mogu j..e.o vjerovat...((((
U sta ne mozete vjerovat?
6:7 dobio primorac. bilo 7:5 i na kraju smanjili madjari i primorac ispao,a vodio vecinu utakmice...![]()
E do m.....
Eh da je na minut i po, nego na 30 sekundi pred kraj...
Ovako lose se nikad u zivotu nisam osjecao.
Nakon svakog poraza Primorca ja sam nervozan masu, ali sad....ovo je tuzno.
Glavu gore, u Budvu idemo na pobjedu i da ove sezone opet budemo prvaci!
Primorac!!!
1986
meraklije nish.
Намјерно Другачији...
pih kako ispadose.izgubise prolaz na doamcem terenu.steta
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks