respect za kubicu,al mislim da nema on kapacitet da odoli napadima masse,hamiltona i raikkonena....ipak je to klasa...
evo rezultata za ove lijene!![]()
this is pointless
respect za kubicu,al mislim da nema on kapacitet da odoli napadima masse,hamiltona i raikkonena....ipak je to klasa...
Slazem se.
Valjda u 1 na drugi za nas obicne smrtnike bez kablovske![]()
a shta znam....nije bmw toliko losh ove godine,cak mislim da uopshte nije loshiji od mclarena...a ja nijesam rekao da poljak nema kapaciteta,ali ga sigurno ima manje evo da ne kazem od masse al od kimija i lewisa sigurno...
Slazem se.
Kubica sjajan!!
Trka je danas u 13 i 30. RTCG2. Ili ja gledam na HRT2 zbog komentatora![]()
aj aj aj....rekoh ja da nema kapaciteta.....ajmo crveni konjici....kako ga preteche kimi....to je profesor,bash mi zhao lewisa...fino je startovao![]()
![]()
![]()
Slazem se.
1.massa
2.raikkonen
3.kubica
Slazem se.
Maessatralno!
Alonso - vozac dana
Kubici svaka cast!!! Jos dvije tri trke ocekujem prvu pobjedu BMW-a.
P.S. u koliko je snimak u II?
TAKUMI
Da...odlicna trka...
Kimmi...vrhunsko preticanje...
Massa odlicna voznja...i sigurno prvo mjesto....
Kubica....dobar vozac...ali nemoze se protiv Ferrarija..
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
A sto je bilo sa Hamiltonom? Gledao sam samo zadnjih 10 krugova.
TAKUMI
Odlicnaa trka) i sada 1. u generalnoom plasmanuuu Kimiiii Raikkoooonen
)
znao sam da Robert nema taj bolid da zadrzi to prvo mjesto,ali vozio je bez greshke ...
Bravo za Massu i Kubicu, Massa je pokazao da moze dobro da vozi ali onda kad nije pod pritiskomUzece jos par pobjeda ove godine jer je Ferrari daleko jaci od svih
![]()
Uvijek Ferrari je bio slab do Evrope. Zamisli kakav ce bit u Barcu.
TAKUMI
Odlicna trka za Ferrari...Perfektno...Massa napokon odlican, Kimi standardan, Kubica i HeidfeldHamilton se izglupirao samo tako...McLaren i nije bi tolko dobar danas generalno i BMW im je stavio do znanja da treba da pocnu da brinu o njima, a ne o Ferrariju jer je Ferrari po nekom mom misljenju ispred svih.Alonso se mnogo mucio sa vrlo losim Renaultom...Sve u svemu, jedna ne tolko uzbudljiva trka jer je Ferrari otisao odma naprijed i vidjelo se od pocetka da ce bit dopieta.Ocekujem vise uzbudjenja u Barceloni i naravno novu dominaciju Ferrarija
![]()
Ma ovo je lazh, ja sam prochitao komentare poslije prve trke i odluzhio da ne pratim vishe f1 i ovaj dio foruma jer su me ubijedili da je hamilton bog i da je vec prvak, i gle mog iznenadjenja sad kad udjoh ponovo i vidjeh ovo, daj neka mi neko bjasni... :mrgreen:
#fakenews
Imas pravo.
Hamilton je prosjecan vozac koji je dosao u tim iz Wokinga dobro pripremljen, onda tu je nasao krevet od pamuka i kasiku od zlata.
Onda, skoro svaki put je krenuo prvi ili drugi i odmah je presao u vodjstvo i kontrolisao trku, imao je samo gas i volan.
Da ih stavimo u isti bolid sa Nakajimom pa da vidite.
TAKUMI
Massa,strashan vozach,ali bez kontinuiranog kvaliteta.Kimi,slab setup.Kubica,podlegao pritisku.Hajdfeld,standardno dobar.Od Heikki-a ochekujem bljesak.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks