massa.........
massa.........
Slazem se.
kojega je datuma nocna trka zna li ko?
28 rujna....shta god to znachilo....
Slazem se.
Predsjednik FIA-e, Max Mosley, propustit će ovotjedni bahreinski Grand Prix nakon što ga je bahreinski princ, Sheikh Salman Bin Hamad Al-Khalifa, navodno tako zamolio.
Novine The Times objavile su pismo bahreinskog princa upućeno Mosleyu u kojemu Al-Khalifa otvoreno traži od predsjednika FIA-e da otkaže planirani dolazak na V.N. Bahreina kako bi sva pažnja bila usmjerena na utrku.
S druge strane, glasnogovornik Međunarodne automobilističke organizacije je izjavio: "Predsjednik FIA-e je izvorno zakazao svoj dolazak u Bahrein, ali legalni poslovi su ga zadržali u Londonu."
Prve kritike na Mosleyev seksualni skandal danas su se mogle čuti i od F1 timova - Mercedesa, BMW-a, Toyote i Honde. Navedene momčadi zatražile su od Mosleya da razmisli o daljnjem izvršavanju svoje uloge u FIA-i, te da donese odluku koja je najbolja za Formulu 1 i motosport općenito.
Predsjednik FIA-e, Max Mosley, ispričao se svojem poslodavcu zbog neugodnosti koje je uzrokovalo razotkrivanje detalja iz njegovog seksualnog, odnosno privatnog života, te je potvrdio privrženost svojem poslu.
Kao što ste mogli pročitati na našim stranicama, Mosley je završio na naslovnici britanskog tabloida News of the World, a potom i u svim ostalim novinama i Internet stranicama, kao glavni junak "sado-mazo" orgije s pet prostitutki odjevenih u nacističke uniforme i židovske zatvoreničke odore. Osim u novinama, detalji Mosleyeve nacističke orgije završile su i na Internetu u obliku video zapisa.
Dva dana nakon objave priče u medijima, 67-godišnji Britanac je prvi put izašao u javnost s isprikom Međunarodnoj automobilističkoj organizaciji.
"Iz informacija dobivenih od nepogrješivog, visoko pozicioniranog izvora u britanskoj policiji i zaštitarstvu, saznao sam kako je tijekom protekla dva tjedna specijalizirana grupa provodila istragu nad mojim privatnim životom iz još nepoznatih razloga i za nepoznatog naručitelja," napisao je Mosley u pismu. "Slične informacije sam dobio od nešto slabije upućenog izvora u Francuskoj.
Sada ste, nažalost, upoznati s rezultatima ove tajne istrage i veoma mi je žao ukoliko je to osramotilo vas ili klub (FIA-u). Ne samo da je britanski tabloid objavio osobne i privatne aktivnosti koje su, najblaže rečeno, sramotne, već je objavljena priča s tvrdnjama kako su u pitanju nekakve nacističke konotacije. To je u potpunosti netočno."
Osim što je inzistirao kako ga ovaj skandal neće omesti u izvršavanju svojih poslovnih dužnosti, Mosley je najavio pokretanja sudskog procesa protiv novina News of the World zbog zadiranja u njegovu privatnost i javnog objavljivanja privatnih aktivnosti.
Source: F1 HR
TAKUMI
Prvi slobodni trening:
1. F. Massa Brazilac Ferrari 1:32:233
2. K. Raikkonen Finac Ferrari + 0:00:117
3. N. Rosberg Nijemac Williams-Toyota + 0:00:182
4. L. Hamilton Englez McLaren-Mercedes + 0:00:472
5. H. Kovalainen Finac McLaren-Mercedes + 0:00:635
6. K. Nakajima Japanac Williams-Toyota + 0:00:888
7. R. Kubica Poljak BMW Sauber + 0:01:100
8. J. Trulli Talijan Toyota + 0:01:306
9. D. Coulthard Škot Red Bull-Renault + 0:01:555
10. F. Alonso Španjolac Renault + 0:01:582
11. T. Glock Nijemac Toyota + 0:01:696
12. M. Webber Australac Red Bull-Renault + 0:01:717
13. N. Piquet Brazilac Renault + 0:01:748
14. N. Heidfeld Nijemac BMW Sauber + 0:01:873
15. S. Bourdais Francuz STR-Ferrari + 0:02:002
16. S. Vettel Nijemac STR-Ferrari + 0:02:088
17. G. Fisichella Talijan Force India-Ferrari + 0:02:659
18. j. Button Englez Honda + 0:02:682
19. R. Barrichello Brazilac Honda + 0:02:941
20. A. Sutil Nijemac Force India-Ferrari + 0:03:196
21. A. Davidson Englez Super Aguri-Honda + 0:03:912
22. T. Sato Japanac Super Aguri-Honda + 0:04:303
Au al je Rosberg ubio krug![]()
Dje gledaš trening? Mada ja sam na rabotu tako da mi ništa n eznači
Ako budeš ima rezultate prije mene postavljaj. Volim vidjeti Ferrarija dobro kao uvijek![]()
još traje drugi trening...massa...kimi...kovalainen...lewis....kub ica
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Na "običnoj" satelitskoj anteni. Živjeli RTL i DSF!!
Elem,
1.Massa 1'31,420
2.Kimi 1'32,327
3.Heikki 1'32,752
4.Lewis 1'32,847 (imao je veoma ružan kontakt sa "zaštitnom" ogradom)
5.Kubica 1'32,915
6.Rosberg 1'33,022
7.Coulthard 1'33,048
8.Nakajima 1'33,098
9.Bourdais 1'33,197
10.Piquet 1'33,247
...
12.Alonso (imao "kontakt" sa Sutilom. Njemac apsolutno kriv!)
...
17.Heidfeld (cijelo vrijeme on i bolid "pate")
...
Tja!?
Evo kompletan poredak:
Ferrari na vrhu. Lijepo mi je vidjet pa neka je samo trening![]()
E sad d te pitam: Je li Luis oštetio bolid? Alosno? I koja je procedura prilikom oštećenja?
Hvala za ove lijepe rezultate![]()
Sad ce bit da Lewis je totalni promasaj i da nema pojma.
TAKUMI
Ferrari je nastavio svoju dominaciju u Bahreinu i na drugim slobodnim treninzima.
Felipe Massa zadržao je vodeći poziciju na Bahrain International Circuitu postavivši gotovo punu sekundu bolje vrijeme u odnosu na momčadskog kolegu, Kimija Raikkonena.
Treće mjesto zauzeo je Heikki Kovalainen dok je na 4. mjestu završio Lewis Hamilton, koji je u posljednjim minutama sesije izletio sa staze i bočno udario u zaštitnu ogradu. Britanac je izgubio kontrolu nad bolidom prilikom prelaska pasica na izlasku iz zavoja broj 7. Iako je McLarenov bolid bio znatno oštećen, Hamilton ga je napustio bez ozljeda.
Peto mjesto u poretku pripalo je Robertu Kubici ispred Nice Rosberga, Davida Coultharda i Kazukija Nakajime. Poredak prve desetorice zaključili su Sebastien Bourdais i Nelsinho Piquet.
Koliko ce izlijetanja bit samo Bog zna....
TAKUMI
hehehe.....
Slazem se.
Massa je poklonio pol poziciju zbog njegovih gresaka a Kimi me odusevio kad je izasao iz garaze, poprecke!
Renol - :cry:
TAKUMI
Kubica Respect!!! Ljepshi su se kopali.Volio bih da ga vidim u Ferrariu.Nema 3ka da pobjedi $utra.Pobjedice,ako Massa izleti.Kimi,qme shta ti je ono?
Nisam gledao...Dajte poredak!!!
sve info na f1.com
Last edited by primarius; 05-04-08 at 13:31.
this is pointless
polako polako, dolazi bmw, polako ali dolazi. ako, ako.
a kubica nece nigdje nego ce samo neko bolji od hajdfelda da doje iduce godine.
go bmw go
svi su mi se smijali kad se vratio bwm, kazu bice to kao jaguar. mnogo buke ni oko cega. sad su me sjetili svi ti takvi.
pa kako sam se radovao kad je osvoji pol position. kao da je titulu uzeo. sprdnja.
sjutra samo da box odradi iznad svojih mogucnosti, i moguce da bude i pobjeda prvi put. ko zna.
Last edited by pilicius; 05-04-08 at 13:35.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks